Primeur Bevestigd
idrissi-feyenoord2web-1

Edit @kaynekvisuals

Transfers

OUSSAMA IDRISSI • IT'S HAPPENING!

FeyenoordTM

Oussama Idrissi staat voor een nieuwe Rotterdamse uitleenbeurt. De Marokkaans international van Sevilla FC heeft namelijk vrijdagmorgen een persoonlijk akkoord bereikt met Feyenoord.

Terwijl Idrissi's entourage zich nog in het buitenland bevindt, is de linksbuiten zelf al onderweg om zijn overgang naar Feyenoord af te ronden. Hij trainde vrijdagochtend ogenschijnlijk voor het laatst mee bij Sevilla.

Feyenoord moet de deal nog wel formeel afronden met de La Liga-club, maar dat lijkt slechts een formaliteit. Bij de Rotterdammers wordt Idrissi opnieuw herenigd met hoofdtrainer Arne Slot.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Die Idrissi is een drollenvoetballer en een waardeloze teamspelers. Idrissi speelt alleen voor zichzelf. Pingelen, pingelen, pingelen, bal verlies. Die halfzachte begrijpt niet dat je in een team de bal naar een medespeler moet spelen. Pingelen, pingelen, pingelen, twee man vrij voor het doel en die halfzachte schiet zelf liever in het zijnet.
Samen met Jangebak hebben we gouden buitenspelers. Slot benadeelt F met het opstellen van dit duo of 1 er van.
Het allerlaatste nieuws. Feyenoord is bezig met Ivanusec. Groot nieuws?
Het valt ook wel mee hoe slechte periode dit is , Tuurlijk hebben we Kokcu niet direct vervangen.

Beelen > Rasmussen
Ueda > Danilo
Ivanusec > Seba ( om het even )
Nieuwkoop > Pedersen

Verder zijn we Taabouni , Marciano en Bullaude kwijt geraakt als selectie spelers die zijn vervangen voor Minteh , vd Belt en Lamprou.

Daarnaast hebben we Zerrouki , Stengs er ook nog extra bijgehaald dus in de breedte zijn we een stuk sterker geworden. De periode duurt nog 1.5 week dus wie weet wat er nog gaat komen aan buitenkansjes.
Vanavond na de wedstrijd nog Ivanusec nieuws of wordt dat pas na het weekend?
Ik denk dat Ivanusec van de baan is. Ik vind dat Feyenoord door moet pakken. Ga naar AZ met een aanbieding om Karlsson los te weken.
En Guus Til voor meer ervaring op het middenveld.
Ftm hoe groot is de kans dat Bitello komt zonder verkopen?
We gaan het van zelf wel zien , Televaag zit er heel vaak naast en die willen alleen maar paniek zaaien als 020 krantje.

En al die fr12 gastjes die hier stoer komen doen lekker laten gaan @FTM , De echte om OG’s van deze site weten beter.
Hahahaha de echte og’s?😂🤡
@feyenoordtm, is er wellicht al wat ontwikkeling t.o.v. je artikel vorige week wat betreft uitgaande transfers zoals Dilrosun, Walemark en Timber?
@FTM komen die kroatische middenvelder en Braziliaan los van wat er verder gebeurt? Of moet er eerst wat verkocht worden. Telegraaf meldt dat we na idrissi en ivanušec klaar zijn??
We gaan het zien de komende dagen of de Kroaat onze kant op komt.
Jongens kom op zeg, laat je niet zo opnaaien door zo’n sensatiezoeker van de Telegraaf. Lees daarnaast nou ook eens tussen de regels door. Er staat: “zolang er niks verandert”. Dat is wat r utger ook steeds heeft gezegd: “Bitello blijft een thema, naar er moet eerst worden verkocht”. Daarnaast doen zich in de laatste weken altijd buitenkansjes voor. Heb nu maar gewoon vertrouwen en wacht af.
Komen er dan nog een paar goede spelers bij😅?
Maar ftm je bedoelt nu een slechte transferzomer ja opzich nu wel srry je liet me echt schrikken ik dacht met ivanušec en idrissi enzo vind je ook nog slecht maar ze kunnen nog steeds komen toch
Ftm
Ivanušec deal nog nooit in gevaar geweest- heb je teveel hoop gehad op de waarheid die vanavond komt
Nou als ze verliezen zagreb-gaat feyenoord doorpakken of is dennis te kloese aan het bluffen
En hoe zit het nu met Stoijkov en Bitello?
Maar ftm wat je in squad depth aangeeft is toch helemaal zo slecht nog niet
Bijlow
Nieuwkoop
Geertruida
Hancko
Hartman
Wieffer
Stengs
Ivanušec
Idrissi
Gimenez
Paixao
Is dit nog reëel of is dit zo slecht ftm kom op dit kan toch gewoon meedoen om de titel
Ik ben het met je eens. Is gewoon een prima selectie voor de eredivisie en spelers zoals Sauer en Milambo zullen door de trainingen een hoger niveau gaan aantikken. Sauer is nog altijd maar 17 jaar oud, Milambo is pas een paar maanden 18 jaar oud. Zij komen er uiteindelijk wel en dat weet de technische staf ook.
Gevoel zegt dat FTM nu ook niks weet. Normaal is hij er als de kippen bij.
Ftm heeft altijd de leukste nieuwtjes dit dat
Dat heeft die gewoon maar aan het begin zegt tie word geen goede transferzomer
Daarna komt wel goed maar door gemis kokcu iets minder
En nu zegt nee had toch gezegd slechte transferzomer is lekker makkelijk praten nu
Maar ftm effe eerlijk dan had je die nieuwtjes van idrissi ivanušec stojkovic die bijna of door jou rond waren toch helemaal niet geplaatst moeten worden kom op zeg
Vraag me al een tijdje af wat jouwn leeftijd is

Zelden iemand zo kinderlijk zien posten (Of je bent Belgisch dat kan natuurlijk ook)
Ben inderdaad een Belgische hart en nieren feyenoord supporter ja zeker maar met leeftijd moet u zelf maar achter komen
Meestal is FTM er snel bij om negatieve geruchten de kop in te drukken, maar nu blijft het angstvallig stil. Hoop dat het stilte voor de storm is, maar vrees dat het gewoon bij stilte blijft.
Als ivanusec niet doorgaat zijn we dus echt 1,5 maand lekker gemaakt met helemaal niks. En dan is het al de 3e keer dat rutger fout zit. Eerst met slot, toen szymanski en dan zou ivanusec nu de volgende zijn. We moeten uiteraard wel de wedstrijd vanavond afwachten maar ik heb dr een hard hoofd in dat dinamo hem laat gaan. Lees zoveel tegenstrijdige berichten overal.
En met Nakamura en Pepi, met stojkovic die zogenaamd heel graag naar Feyenoord wil, danjuma die niet in beeld was maar dichtbij was en Ueda en steng die zogenaamd ook niet in beeld waren, maar dat mag je niet zeggen wantbdannword je er vanaf gegooid.
Nouja dat nakamura en pepi niet gekomen zijn als ivanusec en ueda er zijn vind ik dat een vooruitgang. Maar verder een hele droevige window
Ftm
Ivanušec afgeronde fase nooit in gevaar geweest gaat vanavond klappen
Idrissi its happening gaat klappen door koopoptie
Stojkovic ziet er goed uit wil liever vandaag dan gister naar feyenoord
Mmmm ftm dat moet je dit ook niet melden als je toch zegt dat het een slechte transferzomer is
Dan zet je toch zelf ook je club te kakken of niet? Ftm
Hij heeft toch niet gezegt dat Idrissi deal gaat klappen?
Idrissi komt gewoon hoor. Daar fietsen we nog een verplichte koopoptie voor in hahaha. Stojkovic is gekeurd door Zagreb. Maar goed allemaal dingen die ik je al eerder heb gemeld :)
Maar als hij gekeurd is in Zagreb, waarom meldt hij dan dat het er goed uitziet? Ueda en Stengs waren volgens hem ook niet in beeld…
Hij heeft connecties bij de scouting en niet bij de technische staf.
Ja zal allemaal best maar Danjuma was volgens hem ook geen optie terwijl het dichtbij was. Vandaar dat hij het alleen nog maar over scouting kan hebben terwijl de aankopen altijd een mix zijn van wat een trainer wil en wat de scouting aandraagt.
Waar blijft nou dat geneuzel dat die luka Stojkovic er goed uitziet voor Feyenoord? Blijkt dus helemaal niets van te kloppen.
Wieffer Symanski Kokcu Idrissi Gimi Paixao vd Wieffer Zerrouki Stengs Idrissi Gimi Paixao. Ja we zijn er veel beter op geworden???
ftm is het na Ivanusec en Idrissi echt klaar?

Bitello van de baan?
Veel onzin dus moesten wachten op reactie van gremio en hij verwachtte hete dagen
Met andere woorden, niemand weet wat.
Feyenoord pakt nergens op doro zo lang Timber Dilrosun oa verkocht worden. En niemand wilt hun hebben dus....
Wie zegt dat Ivanusec nog wel komt. Alles lijkt onzeker
Ivanusec en idrissi en dan klaar zijn is wel een goede grap mag ik hopen dus geen stojkovic en bitello
Dat is inderdaad niet goed genoeg ben ik bang!
Wat een gejank hier van velen. Wat heeft de club een vooruitgang geboekt de afgelopen 2,3 jaar jaar. En nog is het niet goed. Dat soort supporters kun je echt niet serieus nemen. Totaal geen realiteitszin. Er staat een prima selectie. In Oranje 4 spelers. Waarvan 3 eigen kweek. En vele anderen in andere selectie. Wat een verademing.
Het kan allebei waar zijn. Ja er is een mega vooruitgang geboekt met een zeker beleid. En ja deze zomer is gewoon niet goed, vooral omdat het beleid waarmee we zo succesvol waren is verlaten. Dat valt jou toch ook wel op?
Nee, dat ben ik niet met jou eens. Mag dat ?
Omdat je deze zomer echt had kunnen doorpakken. Het was duidelijk, een fatsoenlijke buitenspeler erbij, een 8 en een vervanger voor Szymanski. Een 8 en een 10 heb je gewoon niet, dan mag je best kritisch zijn. Er was genoeg geld maar als je ziet hoe dat is uitgegeven….
Die vooruitgang zijn we weer meteen kwijt als we dit seizoen 3e eindigen. Wat gaat gebeuren met deze selectie.
Wat goed dat jij al in de toekomst kan kijken.
Oorverdovende stilte voor de storm , krijgen we de versterking ( en.) Die in de media circuleren, of wordt er doorgeschakeld op andere namen.we zullen vanavond af moeten wachten , of de weken er na. Ee. Ding is zeker : er moet creativiteit en aanvallende stootkracht bij , want de selectie is erg mager wat dat aangaat!
Ivanusec schijnt de laatste aankoop te zijn als hij nog komt. Zou toch bizar zijn en zwaar te weinig zijn in mijn ogen.
Ligt eraan. Er stond wel als er niemand meer weggaat. Dus als Dilrosun en Timber nog weggaan?
Had de hoop op het geld van Pedersen nog een aankoop te zien.
@ftm en lezers. ik weet niet hoe jullie dit zien. maar dit is mijn opvatting dat het niet lekker loopt bestuurlijk. na vorig seizoen kon denk ik iedereen zien dat we een goed elftal hadden maar onze 2 zwakste plekken de vleugels waren dat lijkt mij dan ook prioriteiten. nu horen we namen in het begin al nakamura ivanušec isakson enz. spelers voor de vleugels nu halen we zerrouki, van der belt en beelen niveau onder die van ons. en niet op de vleugels. nu gaat kokcu al vroeg weg dat wisten we is geen vervanging voor gehaald symanski gaat on verwacht ook weg dat is dikke pech en gingen ze niet van uit in de staf en directie. dus daar moest ineens wat voor gehaald worden nu haal. stengs een vleugels speler maar die speelt op 10 ineens en ivanušec wordt niet meer als vleugelspeler gezien maar ook een 10. voor kocku nog geen vervanging en je hebt exact met idrissi de zelfde vleugels als vorige jaar wat dus al de zwakste posities waren. dit vind ik niet sterk gehandeld van feyenoord en met het oog op champions league volgend seizoen en de start gelden naar 50 miljoen en groepsfase spelen nog 5 miljoen erbij daar we dit naar mijn idee niet halen terwijl we er goed voor stonden beter dan ajax en psv. nu hebben beiden zich versterkt en met name psv een beter team dan vorig jaar. ajax geen idee kopen veel maar ik ken ze niet.

maar ik weet wel als wij komend seizoen geen champions league halen dan komen wij dat gat de aankomende jaren niet meer tevoren en daar is deze transferperiode deels schuldig aan.

ps, ueda inplaats van danillo zie ik wel een verbetering in.
Gewoon onzin. Selectie is prima. En in de breedte zeker sterker. Je moet het alleen willen zien.
We zijn in kwaliteit zwaar achteruit gegaan
Zwaar achteruit? Hahaha wat een complete onzin.
Symanski en Kokcu tov Stengs en Zerrouki. Vertel?
Dat Stengs nu al wordt afgeschreven is werkelijk lachwekkend, Szymanski heb ik zo veel slechte wedstrijden zien spelen waarin hij alleen maar balverlies had en op de grond lag of totaal onzichtbaar was. Nu wordt er opeens gedaan alsof hij een wereldspeler was. Op Kokcu ga je er idd op achteruit maar dat was wel te verwachten. Verder is alles redelijk hetzelfde gebleven dus wanneer er een aantal spelers zich doorontwikkelen zie ik die totale achteruitgang helemaal niet. Sterker nog, ik vind het paniekerige onzin.
Echt? Je vindt de creativiteit en scorend vermogen nu op orde? Dan wil je dingen zien die er niet zijn
Hoeveel goals uit penalties heeft Kokcu gemaakt ? En hoeveel normale? Ueda is een betere spits dan Danilo. Stengs gaat geen goals maken ? Paxaio is weer een jaar beter. Ivanusec zal het niet slechter doen dan Szymanski. Nieuwkoop zal meer scoren dan Pedersen. En zo kan ik nog wel even doorgaan.
Precies, dat scorend vermogen van Kokcu wordt ook zwaar overschat net als de kwaliteit van Szymanski. Maar ja lekker spelers afschrijven op basis van 1-2 wedstrijden is uiteraard veel makkelijker…
Nou prima ? We missen creativiteit. Met dit team ga je voor plek 3. Er moet echt nog 1 of 2 spelers bij en dan reken ik dat `Ivanusec al bij het team terwijl die nog niet eens zeker is.
Had iedereen vroeg in de zomer al gewaarschuwd dat we een hele slechte window zouden gaan draaien. De screenshots daarvan slingeren nog rond op Twitter
Dat is jouw mening Rutger. Deel hem niet. Selectie is prima.
Ja dus alles komt nu niet ivanušec enzo omdat je zegt we gaan een slechte Window draaien oke
Volgensmij was jij degene, die begin window, meerdere malen aangaf dat wij ons geen zorgen hoefden te maken en dat we uiteindelijk een meer dan prima selectie op de been zouden hebben. Dat spreekt een beetje tegen met wat je nu zegt.
Hij spreekt zichzelf zo vaak tegen. Beelen was ook een ramp volgens hem terwijl dat een prima aankoop is. Eerst zou het drama worden, toen moest opeens iedereen rustig blijven en zou alles goed komen en nu is het opeens weer ellende. Tis maar net hoe de wind waait, zolang hij z’n gelijk maar kan halen.
Wat gaat er nog wel gebeuren dan volgens jou?
De namen Bitello en Stojkovic komen toch niet zomaar voorbij?
Ivanusec artikel was een to be continued very soon, wil je zeggen dat dat ook niet meer gaat gebeuren?
Je snapt toch ook wel dat je met dit middenveld geen champions leageau kunt gaan spelen?
Ah dus je wil weer even je gram halen? Nou heel fink hoor, dit is je kans!
En Bitello? Stojkovic?

Leuke primeurs, maar überhaupt haalbaar? 😀
Ftm en volgens mij gaf je in squad depth aan dat je verwacht dat dit de selectie ongeveer zou zijn en nu zegt je dat we een hele slechte transferzomer krijgen wat is dit nou maar wel lekker its happening melden kom op
Kan je een update geven. Is het alleen nog Idrissi en Ivanusec en dan klaar?
Hahahah serieus...wat is er slecht aan dan ?
Klopt inderdaad met als hoofdact Idrissi
Maar betekent dus wel dat de telegraaf gelijk heeft en we dus klaar zijn na idrissi en ivanusec?
Hoe zit het nu met Stoijkov, Ivanusec en Bitello?Daar kun je beter een update over geven. Of weet je het zelf ook niet.
Prima. Maar ga ons dan niet eerst lekker maken met Ivanusec, Sinisterra en Bitello.
ja dat komt nu wel redelijk uit. maar ergens binnen feyenoord ziet met dat toch ook in want jij krijgt wel namen als stojkovic en bitello te horen van iemand. dat zullen ze toch ook niet zomaar doen en je zei dat de transfer los van mekaar stonden toch. zit er nog kans 1 dat 1 van die 2 erbij komt of niet?
Ik deel je teleurstelling maar een kleine nuance:

- Zerrouki voor Kukcu was omdat een echte 8 te duur was en die gasten vaker hebben samengespeeld. Ik hou mn hart vast maar er zit een plan achter
- Stengs is de 10 van de kampioen van Belgie. Die moet wat kunnen
- Ivanusec en die Newcastle gozer zijn beter dan wat er op de vleugels stond

Het is dus te weinig maar ook niet k met peren. Het wordt weer ouderwets hopen…
@FTM,Kun je ons bijpraten hoe alles nu precies zit met de target van Feyenoord?
@FTM Is het tactiek van te Kloese ? Of zijn ze echt aan het anticiperen dat Ivanusec niet gaat lukken
Hebben totaal geen plan b grootpraat zwaar onder de maat deze transferwindow.
Vertel, hoe kom je aan deze informatie?
Heeftie niet, is gewoon paniekerig geneuzel.
Jij vind het wel lekker gaan natuurlijk 🤣🤣🤣
Daar gaat het niet over dombo. Jij hebt het over dat Feyenoord geen plan b heeft, dat is gewoon een sneue aanname.
Grappig dat jij het over dombo praat terwijl er geen plan b is sambaidioot. Het is te hopen dat hij komt anders zal je het gaan zien pure armoede deze transferwindow. En hoe jij erover denkt boeit me niet
Jij bent kennelijk echt zwakzinnig. Het boeit je niet maar toch blijf je reageren. Het ging over plan b, dat is een sneue aanname. Jij weet namelijk helemaal niks maar ook dit zal je niet snappen aangezien je te dom bent om te schijten. Lekker blijven janken, verstandelijk beperkte.
Samba staatsmongooltje geboren met zuurstof tekort 🤣🤣🤣🤣
Voorop gesteld ik ben geen fan van EN Wieffer EN Zerrouki in de basis.

Maar als ik even kijk naar het traject tot de JCS hebben ze beiden wel samen gestaan tegen bijvoorbeeld een Benfica, Villareal, Union en Club Brugge Speelde ze ook samen en zeker tegen Villareal en Benfice niet eens heel erg slecht.
Heb de wedstrijden ook gekeken en wat elke keer op viel was dat er weinig kansen gecreerd werden met de basis elf.
Het stond van achter uit goed georganiseerd, maar richting de 16 was er weinig creativiteit.
Je zag vooral in de tweede helft als de jeugdspelers invielen dat er veel meer creativiteit en onbevangenheid is.
Je verdedinging is top in orde.
De problemen beginnen momenteel vanaf je middenveld waar gewoon te weinig creativiteit is en veels te gecontroleerd en statisch met Zerrouki en Wieffer.
dan toch Zechiel naar voren schuiven is een DCM maar kan ook als CM spelen, was in voorbereiding echt een topper bracht idd veel branie idd die onbevangenheid
Zerrouki als oplossing voor vertrek van je 8 was een enorm risico nemen. Maar er was geen geld voor een echte 8. Daar valt nu weinig meer aan te doen.

Maar laat dat gedraal met Stengs op rechts ophouden. Die gast moet op 10 omdat je anders inderdaad creativiteit mist.
En als Ivanusec nog komt, heb je een alternatief, maar in wezen is dat op 10 eenzelfde soort speler voor. Kan Slot mee varieren.

Dit wordt m. Niet omdat ik nou zo geniaal ben maar omdat het dan past met dit materiaal
Mag toch hopen dat naast Ivanusec en Idrissi ook Bitello nog komt. Alireza of Dilrosun verkopen. Walemark verkopen of verhuren.
Ik denk eigenlijk dat Bitello het alternatief voor Ivanusec is. Het zal mij echt verbazen wanneer ze allebei gehaald worden
Klopt. Het is Idrissi en ivanusec of idrissi en Bitello.
Dat hoop ik ook. Hij kan Kokcu vervangen. Die jongen is net als Kokcu overal op het veld te vinden
Alleen Idrissi en ivanusec zou dramatisch zijn! Dan ben je echt een stuk minder sterk dan vorig jaar
Ga je er gewoon zwaar op achteruit idd. Geen echte 10. Vleugels blijven middelmatig op Igor na dan..
Idd helemaal mee eens! We hebben bitello ook zeer zeker nodig als aanvallende impuls....
Afgelopen winter wilde iedereen Twente platbombarderen want Zerrouki mocht niet. Nu is hij er en kan hij er geen **** van. Ik ben ook niet zwaar onder de indruk maar even beetje perspectief… we gaan het meemaken. Of het transferwindow tegenvalt, weten we pas over 2 maanden. PSV is achterin weer een gatenkaas en Ajax koopt ook vreemd in
Tijden veranderen. In de winter was Wieffer nog niet doorgebroken. Uiteindelijk zie je dat hij een goed halfjaar speelt, en je beter voor andere posities het geld had kunnen gebruiken.
Ja
Precies. En spelers weer jaar meer ervaring bv paix en hartman. Komt goed
FeyenoordTM moet de tere of zieltjes weer kalmeren zie ik....😂
Met kansloze beloftes de zeker zwaar teleurstellend deze transferwindow
@FTM zou je een update over Stojkovic en Bitello willen/kunnen geven? Ik begreep gisteren van je dat het wacht op Gremio is. Er ligt dus een bod?
Er ligt geen bod. Ik weet ook niet hoe dat precies werkt.
Alleen Ivanusec en Idrissi nog volgens de Telegraaf. Wat teleurstellend zeg!
Kunnen beter bij Cl wedstrijden niet spelen en al zeggen 2-0 verlies 🙈🙈🙈🙈
Wat een schijtmentaliteit heb je dan joh, bangepoepert . Je bent duidelijk van de verkeerde club supporter geworden, hoewel ik sowieso betwijfel of je wel supporter bent . In ieder geval geen echte die altijd het grote Feyenoord steunt in plaats van dat eeuwige gejank .
Wat een reactie , ik zeg alleen dat we niks beter zijn geworden zelfs slechter tot nu toe
Volgens mij zeg je wat anders, lees het nog maar eens
Tenzij we nog een speler verkopen.
Telegraaf zeg na Ivanusec klaar te zijn op de transfermarkt
Sportske novosti (Kroatische dagelijkse sportkrant gevestigd in Zagreb, opgericht in 1945) meldt al 2 dagen geleden:

"Lokomotiva's parel Luka Stojković (19) is donderdag medisch gekeurd in Dinamo, de resultaten waren positief en er zijn geen obstakels meer voor de transfer van Stojković. De clubs zijn het eens geworden over de voorwaarden, Lokomotiva krijgt drie miljoen euro plus bepaalde bonussen, evenals 10 procent van de buitenlandse transfer.

Stojković is ook tevreden met wat Dinamo hem aanbood, in Dinamo zal hij ongeveer drie keer meer verdienen dan hij in Lokomotiva zou kunnen verdienen en nu is het enige dat volgt de ondertekening van het contract tegen alle overeengekomen voorwaarden. Dit zou al op vrijdag kunnen gebeuren, maar het kan worden verlengd tot begin volgende week, aangezien Dinamo nu gefocust is op een bezoek aan Athene, de wedstrijd van zaterdag met AEK".

Kortom, we grijpen mis! En zal deal met Luka Ivanušec niet helpen.
Ziet er niet best uit. Maar, kleine strohalm, we hebben Stengs ook gekaapt. Zou dat hier niet kunnen? Sprak de onzekere man.
Haha als we Stengs niet hadden gekaapt hadden we Bitello kunnen kopen. Maar goed, Stengs gaat zwaar druk zetten vanuit het middenveld en is een klasse beter dan Symanski heb ik vernomen dus.
De druk op Ivanusec wordt nu ook veel te hoog.
Als we hierna klaar zijn heb je of een probleem op de vleugels of op 10 of op 8, afhankelijk waar Ivanusec komt te spelen. De twee posities waar hij niet komt te staan zijn dramatisch ingevuld.
Daar is de oude fatalistische supporter weer.

Na een kampioenschap alleen maar denken in problemen en kijken naar de concurrentie. Wil jij dat we succes hebben?

Dit is gewoon een topspeler maar nog is het niet goed genoeg. Wat een manier om supporter te zijn.
Als 1 man achter de club. Positief kritisch maar al-tijd supporten. Daar ben je Feyenoorder voor toch.
Haha maar leg mij dan eens uit waarom een topspeler 4de keuze is in Sevilla en alleen een club uit het de zandbak hem wil hebben? Waar blijven Wolfsburg, Brigthon, Barca voor deze speler. Eerlijk een topspeler voor 6 miljoen dat laat toch niemand schieten?
Nu al doorschakelen. Daadkrachtig hoor, daar zullen we van onder de indruk zijn. Je had natuurlijk al lang een ander moeten halen. Nu speel je de eerste wedstrijden zonder enige vorm van creativiteit met Giminez, Stengs en Ueda die niet fit zijn. Dat is nogal een risico.
Word je zelf niet moe van je constante sarcasme en negativiteit? Geniet een beetje van je weekend zou ik zeggen.
Word je zelf niet moet van je naïeve levenshouding?
Gewoon een juiste conclusie veels te mager allemaal
Idrissi, Ivanusec and done? haha! Are we going to play a 4-0-3 formation? After all, we have no midfield, 0 creativity.
all that drama it is worse he...... just have a bit of trust like the last couple of seasons. no worries people
The Champ had t niet beter kunnen verwoorden :)
Kan jij dit bevestigen @FTM?

De Telegraaf meldt dat wanneer Luka Ivanušec en Oussama Idrissi tekenen bij Feyenoord, de Rotterdammers klaar zijn op de transfermarkt. Als er geen spelers meer vertrekken, hoeven de supporters niet langer te rekenen op versterkingen voor de eerste selectie.
In het artikel ban de telegraaf staat dat toch nergens? Of lees ik het verkeerd
Worden de inkomsten van Pedersen niet geïnvesteerd in bijvoorbeeld Bitello?
Een gedeelte. Bij Feyenoord wordt nog steeds een gedeelte transfersom gebruikt om schulden af te lossen.
Ja dan maar even 2 a 3 miljoen risico toch? Ivanusec heeft nog niet super geredeneerd op 10. Stengs heeft 1 seizoen op 8 of 10 gespeeld. Het is echt afwachten of die zomaar even het middenveld gaan regelen, zoals veel mensen denken.
Ja, risico lopen ze bij ons niet graag meer. Ik heb dat hier ook al gezegd. Dat het misschien nu wel tijd is om een klein risico te nemen om een (top) speler binnen te halen die eigenlijk iets boven je budget ligt..... Ik zal je de reacties besparen die ik daar op kreeg.
Ja van sommigen mag je 0.0 kritiek hebben op het inkoopbeleid. We zijn echt een stuk minder dan vorige jaar hoor. Zelfs met Ivanusec.
Hoe kan je een topspeler halen die iets boven je budget ligt.
Wees eens realistisch, een topspeler kost 40 milnimaal
Hoeveel schulden zouden we hebben? 1 miljard ofzo? Weet je hoeveel er vorig jaar en dit jaar binnen is gekomen. Dat schulden afbetalen geloof ik onderhand wel..
Het geld aan transferinkomsten is in ieder geval niet volledig weer te gebruiken voor nieuwe aanwinsten. Zoveel is wel duidelijk....
Lijkt me voorbarige uitspraak van De Telegraaf. Er kan nog een speler vertrekken. En hoe zit het met komst van Luka Stojkovic?
Als er wat vertrekken gaat komt er sws nog wat bij
Zou je wel hopen ben bang van niet
Ga er maar op staan trap hem met plezier om. Hoe kan je nou tevreden zijn of je moet een smous zijn.
Idrissi en Ivanusec komen. Daarna houdt het op.
Nou dat word dan lekker met dit middenveld...
Algemeen directeur Dennis te Kloese heeft voor het eerst kort gereageerd op de ontwikkelingen rondom Luka Ivanušec. Feyenoord is al weken bezig om een akkoord te bereiken met Dinamo Zagreb over een transfersom. Te Kloese is het wachten zat en heeft in Kroatië aangegeven dat de deal snel moet rondkomen.
Wat mij blijft fascineren en ik onvoldoende in de media meekrijg, waarom blijft het zo lang duren?

Zelfs na alle kwalificatiewedstrijden van Dinamo Zagreb, er komt geen enkel perspectief! Het lijkt geen nee, het lijkt geen ja.

Wat is er daadwerkelijk aan de hand??? Niet willen verkopen? We komen samen niet uit? Wachten op beter bod? Het duurt al 6 weken!....dit is voor mij reden om te gaan geloven dat het helaas niet doorgaat.
Misschien is Luka Stojkovic nieuw onderdeel van deze soap. Als Dinamo Zagreb niet kan krijgen, dan blijven zij zich koppig opstellen voor Luka Ivanušec.
Als er iemand nu komt met een bod van 12 miljoen. Denk je dat Zagreb hem dan nog aan ons verkoopt?
Nee, dit scenario riep ik al vorige week.
Het blijft zo lang duren omdat Dynamo zich wil verzekeren van Europees voetbal. 020 krijgt hun speler ook niet. Ze willen eerst zeker zijn van Europees voetbal (inkomsten) voor ze verkopen.
Het zal gewoon de rare houding van Zagreb zijn. De fascinatie om CL te halen, brengt hen tot feitelijk onacceptabele eisen. Ajaks zit in hetzelfde schuitje, in de Telegraaf staat nu:

‘ Ajax zal hopen dat de Kroaten worden uitgeschakeld, want in dat geval hoeft Dinamo Zagreb geen play-off te spelen komende twee dinsdagen. Bij uitschakeling ligt de weg voor Sutalo naar Amsterdam dus open.’

Oftewel: er wordt van uitgegaan dat die Sutalo blijft zo lang er kans is op CL deelname. Als dat ook voor Ivanusec geldt dan krijgen we hem zelfs dit weekend nog niet als Zagreb doorgaat. Kortom: Zagreb is de idiote partij in het verhaal, het laat alleen de vraag open of wij als Feyenoord zo lang moeten wachten met de staart tussen de benen 🤔
Thanks, dit helpt en acht ik reëel.
Komt nog een spannende periode aan. Wordt echt alles of niets ben ik bang
DTK geeft in het AD aan dat we na Idrissi en Ivanusec klaar zijn op de transfermarkt. Ik dacht dat er sws nog een nummer 10 aan kwam.
Zeer slechte Window als dit klopt absoluut niet goed
Stel je voor we lopen Ivanusec ook nog mis. Haha en dan mag je nog niet kritisch zijn eh. Want we hebben geen geld (wel al 30 miljoen uitgegeven). Hebben alleen maar middelmaat gekocht.
Ja van vind ik het een zeer slechte window en dan vind ik dat we niks verbeterd zijn
Nee we zijn al een stuk slechter geworden.
Ik hoop dat we nog wat afscheid gaan nemen van middelmaat deze window
Stel je voor, Ivanusec is een voltreffer a la Hancko. Haha, dan verkopen we hem weer voor 20 miljoen. Hebben alleen maar top ingekocht.

(Zo kan het ook)
Waar lees je dat? Want ik heb het artikel ook gelezen maar zie daar niks over staan
Dat staat vermeld bij de Telegraaf. Bij nader inzien kan ik mijn opmerking beter verwijderen.

Want de Telegraaf.
Waar dan. Dat.staat niet in het artikel.
Paniek allemaal.

Overigens hoop ik in de "ruil" Timber en die Braziliaan.
En verwacht ik dat Geertruida weggaat

Even hele andere topic. Hadden we van Bommel niet moeten halen? Riep ik eind vorig seizoen al
Die Braziliaanse jongen is hard nodig, weer te veel geld aan middelmaat uitgegeven 🤬
Diep triest hoop geld achter de schermen weg tijd dat ze die vvf uitkopen die gasten kosten je alleen maar geld.
Heb het gevoel dat het vandaag goed komt. Bijzondere datum he 1908.
DtK is er klaar mee en de transfer zou dit weekend zijn beslag moeten krijgen:
https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/1148015/feyenoord-wil-niet-meer-wachten-te-kloese-voert-druk-op-straks-hebben-we-niets.html
Dit weekend moet rondkomen anders schakelen ze door?
Daar komt het wel een beetje op neer ja
Verwacht ik wel. Die vervangers wachten ook niet langer. Ben benieuwd wie dat zijn @Feyenoord tm.
Ik ben benieuwd ik hoop stiekem dat ALi Dilrosun en Timber nog verkocht worden. Van den belt verhuren ,Afscheid nemen van middelmaat .
is bericht van VP die lopen vaak net iets achter info aan
Even wishfull-thinking. Voor de absolute steraankopen (10-15 miljoen+) rijkt ons financiële budget gewoon nog niet ver genoeg. Niet erg, is gewoon zo. Binnen de mogelijkheden is DTK prima bezig. En wellicht komen nog Ivanusec en die Braziliaanse middenvelder. Maar het zou ook zo maar kunnen dat je op de slotdag van dit window wél die absolute klasbak kan aantrekken die bij zijn topclub (uit top-3 competitie) op bankie beland maar wel CL wilt spelen. Dan maar huur, ik zie het zo gebeuren! En kunnen we rustig de competitie in. Geduld kameraden! :)
Je kan 14,5 miljoen voor Zerrouki en Stengs ook aan 1 speler besteden. Of zeg ik nou iets geks? Dat is toch gewoon een keuze die gemaakt wordt?
Zerouki is zwaar overbodig, of hij moet gezien worden als stand-in voor Wieffer, dan heb ik er vrede mee ( maar dat had ook met Zechiel gekund)
Maar dat is toch kennis achteraf? Dat Zechiel zich zo zou ontwikkelen, wisten we niet toen eind mei Zerrouki gehaald werd en dat Wieffer zo door de mand zou zakken op ‘8’ is ook pas later duidelijk geworden. Toen leek het op zich een normale aankoop, nu zie ik ook wel in dat Ramiz het heel moeilijk gaat krijgen en ja, dan is het sneu geld…
Wieffer os gewoon een ZES en dat is al snel gebleken. Slot heeft zelf Zerouki erdoorgedrukt ( 7 miljoen weggegooid)
Nee ik snap je wel. Alhoewel ik denk dat Stengs prima is doordat hij en als aanvallende middenvelder en rb ingebracht kan worden. Ben - met wat hij tot dusver heeft laten zien - ook verbaasd dat we al sinds winterstop kosten wat het kost Zerrouki moesten hebben. Kan zo maar eens dure banker worden.
Dat zijn inderdaad keuzes die ze maken.
Kan ...maar de gevolgen zijn dan dat de salaries huishouding ook omhoog gaat ..snap je ?
15 miljoen uitgeven kan heus wel, hoort alleen ook vaak een salaris bij die Feyenoord niet kan betalen. Slot zei het gister op de persconferentie ook gewoon duidelijk, komende periodes hoeven wij echt niet zulke transfers te verwachten, dat is financieel gewoon niet haalbaar nog.
Spelers die voor zo'n bedrag aangekocht worden verdienen meestal ook iets meer. Salarishuis is nog niet afdoende voor zulke bedragen
Is gewoon ook zo. Ik denk zelfs dat er 2 Kroaten zullen komen en mogelijk moeten we nog wel erachter een vervanger voor Geertruida gaan.

Time will tell maar er komt echt wel weer een ongelooflijk team te staan
Had Feyenoord 15 miljoen moeten pakken voor Wieffer? Als bankzitter gaat zijn marktwaarde snel omlaag ( en je hebt Zerouki en Zechiel)
wie heeft het over Wieffer een bankzitter of 15 miljoen voor te pakken?? dat heeft toch niemand hier iets over gezegd. Of lees ik ergens overheen?

Ik ben geen voorstander van de 4231. zoals die de afgelopen weken is gespeeld. is een mening.

Ik zie liever een middenveld met punt naar achter waarbij we OF Wieffer of Zerrouki hebben met daarvoor 2 meer creatieve snelle of andere spelers. Een Bitello met Stojkovic (mocht dat nog een optie zijn) of een Bitello met Stengs of Ivanusec
Snap oprecht niet waarom waarom die Bitello geen prioriteit is gemaakt, zo'n speler hebben we toch harder nodig als Zerrouki? Maar ik hoorde gisteren Slot weer zeggen dat die twee best samen kunnen spelen..hou mijn hart vast
Zerrouki was in de winter al min of meer vastgelegd. Slot wilde hem zo ontzettend graag hebben, dan moet hij er echt wat in zien en heb vertrouwen in Slot dat dit potentieel er echt in zit. Tijd nodig en de juiste mix op het middenveld vinden. Zijn maar weinig spelers die er bij een nieuwe club direct staan. Wellicht zijn Ivanusec en Bitello wel dat soort spelers. Maar of die komen... zou gaaf zijn! Anders gaan we sowieso weer genieten van een TEAM dat Slot aan het smeden is en mee gaat strijden om de titel. Laat ze in Eindhoven maar denken dat ze er al zijn.. :) #nogLANGniet
Je kunt puzzelen tot je blauw ziet..die twee lopen op dezelfde bal.Als je dat goed afgestemd wilt krijgen ben je maanden verder en loop je teveel punten achter. Ik hoop dat jij gelijk hebt en ik niet, maar ben er bang
Zerouki heeft Slot er door gedrukt, scouting naast zich neergelegd?
Snap Zerrouki op zich wel, prima speler...alleen zou ik eerst een vervanger voor Kokcu gehaald hebben en dat is hij niet
Zaterdag 19/08 goede datum voor het 6e definitieve bericht dat Ivanusec komt