boetius bron 1908 jim

Foto: Jim Breeman

Nieuws

Wederom speeltijd Boëtius

Dennis

Jean-Paul Boëtius maakte vanmiddag wederom speelminuten voor Feyenoord. In de traditionele openingswedstrijd van het nieuwe seizoen tegen Olympique Lyonnais kwam hij na een uur binnen de lijnen.

De transfervrije Boëtius is al weken onderdeel van de selectie zonder onder contract te staan. Dat Arne Slot wederom een beroep doet op de aanvaller in de wedstrijd tegen Olympique Lyonnais is opvallend. Na het vertrek van enkele (basis)krachten, dient de trainer met nieuwe spelers een spelwijze in te slijpen. Normaal gesproken doe je dat met spelers die daadwerkelijk aan het seizoen gaan beginnen. Met nog twee weken totaan de eerste competitiewedstrijd tegen Vitesse lijkt de tijd voor experimenteren bovendien voorbij. Het voedt de verwachting dat Boëtius eerdaags wordt gepresenteerd als contractspeler. 

Officieel traint de 28-jarige aanvaller mee om zijn conditie op peil te houden. Boëtius speelde eerder al mee in de oefenwedstrijd tegen Union Sint Gilles (0-4) en ging ook mee op trainingskamp naar De Lutte.

Delen

Reacties

Ik vond hem zeer volwassenen spelen, hield echt goed overzicht en versnelde het spel meteen
Viel verrassend goed in. Verrassend in de zin dat hij zich echt heeft ontwikkeld tot een spelmaker en de lijnen uitzette.
Ik lees hieronder dat Boëtius niets zou toevoegen. Daar heb in een heel andere kijk op. Bijna al zijn passes vanmiddag kwamen aan. Ze waren simpel en ze waren allemaal vooruit. Vanaf het moment dat Boëtius het veld op kwam, ging Feyenoord makkelijker spelen. Ik was aangenaam verrast
Is er al iets meer bekend over Timber en Aouchiche? Zou Feyenoord ze allebei willen of 1 van de twee. Of wachten ze pas af op de eventuele vertrek van Aursness.

Is btw jetro Willems geen optie voor de linksback. Brengt ervaring mee en wil zich misschien nog 1 keer bewijzen. Uiteraard begrijp als het betaalbaar is en een concurrent erbij wordt gehaald. Maar is volgens mij gratis.
Timber is al een tijdje persoonlijk akkoord.
Willems doe is ff normaal. Die is elke dag bij de grote M te vinden .
Haal dan nog liever Haps terug.
Als 12e man prima. Bracht heel veel meer dan Toornstra. Toornstra lijkt helaas echt over te zijn.
Op de 10 zeker. Wellicht kan hij nog als backup van Aursnes van waarde zijn. Op die positie startte hij vorig seizoen en deed dat zeker niet onverdienstelijk.
Zeker, deed het vandaag als controleur ook niet onaardig
Boetius en Toornstra beide niet goed genoeg. Als die bij je eerste 15 zitten gaat er iets mis met de elftal samenstelling.
Gimenez is binnen? Volgt Feyenoord op insta
Het was niet best. Kan gebeuren. Maar Toornstra? Die kan ECHT niet meer..
Jens komt wel weer bovendrijven, tot vorig seizoen altijd gelukt, ik schrijf hem zeker niet af..
Laat de clubleiding slim zijn en hem gewoon een contract geven voor 1 seizoen. Salaris 500k is meer dan zat joh. Ik heb het niet, en jij ook niet😎
Moet er naast gimenez wel echt een fatsoenlijke buitenspeler + linksback komen
Als je inderdaad die twee posities haalt, heb je een leuk elftal.
Precies, dan heb je alvast een basis. En dan nog wat buitenkansjes scoren voor de breedte
Dit gaat denk ik toch een extreem zwaar seizoen worden . 16 doelpunten tegen en 2 voor in de voorbereiding.
Geen ouwe jongens krentenbrood ..niet doen. Voegt niets toe...linksback ..
Ik zie hem toch graag erbij komen, en wat anderen dan weggaan. Die Amerikaan en Hendrixs mogen eigenlijk al weg. En ben bang dat het nu echt over is voor Toornstra.
Vond hem vandaag wel prima spelen! is prima voor erbij, is multifunctioneel, kent de stad, kent de club en is transfervrij.
Tja... Bij gebrek aan beter......
Voegt totaal niks toe dus lijkt mij echt top….