kagenaar

VK Sportphoto

Vrouwen

Wedstrijd Feyenoord V1 afgelast

Dennis

De wedstrijd in de twaalfde speelronde van de Azerion Vrouwen Eredivisie tussen Fortuna Sittard en Feyenoord, welke voor zaterdag 20 januari om 14:00 uur gepland stond, is afgelast. Vanwege de sneeuwval in Limburg van de afgelopen dagen is het veld in Sittard onbespeelbaar verklaard, zo meldt Feyenoord.

Een nieuwe speeldatum wordt op een later moment bekendgemaakt. Feyenoord bezit momenteel tiende plaats met acht punten uit elf duels. Fortuna Sittard bezit de derde positie met 22 punten uit elf duels. Het eerstvolgende duel van de Feyenoord Vrouwen staat gepland op zaterdag 27 januari om 16:30 uur op Varkenoord tegen koploper FC Twente. De Tukkers hebben tot nu toe alle elf duels gewonnen dit seizoen in de Azerion Vrouwen Eredivisie. 

Door de afgelaste wedstrijd wordt de hervatting van de competitie zodoende noodgedwongen uitgesteld voor de ploeg van trainer Jessica Torny. De Rotterdamse formatie wil zich graag revancheren voor de matige eerste seizoenshelft, waarin het tot dusver nog niet kon overtuigen.

Mis niks van het laatste nieuws rondom Feyenoord Vrouwen 1 en volg ons op:
Instagram
X

Delen

Reacties

Nog geen reacties