wellenreuther

VK Sportphoto

Nieuws

Wellenreuther: "Het was de laatste tijd wel even lastig"

Moreno1908

Timon Wellenreuther keepte een sterke wedstrijd voor Feyenoord. Mede dankzij zijn goede optreden hielden de Rotterdammers de nul, en hadden ze aan één treffer van Santiago Giménez voldoende om de halve finale te bereiken. Op de persconferentie na afloop vertelde de Wellenreuther hoe hij de wedstrijd beleefde.

“In de eerste helft speelden we niet ons beste voetbal. We verdedigden erg goed, maar we kwamen niet lekker in ons spel. In de rust zei de trainer dat we rustiger aan de bal moesten zijn en met meer vertrouwen moesten spelen. Toen lukte het ons beter om aan voetballen te komen en liep het een stuk beter.”

De Duitse goalie zag nog een moeilijkheid tijdens de bekerpot. “Het veld was ook lastig bespeelbaar. Zij waren scherp en zetten ons goed onder druk. Een uitwedstrijd in Heerenveen is nooit makkelijk, dus het is mooi dat we toch gewonnen hebben.”

Maandenlang moest Wellenreuther toekijken vanaf de bank, totdat Justin Bijlow op de training voorafgaand aan het duel met PSV geblesseerd raakte. Opeens moest de oud-keeper van onder meer Schalke 04, Willem II en Anderlecht het Rotterdamse doel verdedigen in een serie cruciale duels. “Ik voel dat ik meer in mijn ritme begin te komen met zo veel wedstrijden in korte tijd”, merkt de keeper.

“Als je lang niet speelt, heb je even tijd nodig. In dit team weet je ook dat je niet tien ballen per wedstrijd op je afkrijgt. Ik krijg vaak één of twee ballen, en de laatste wedstrijden gingen die er dan ook bijna altijd in. Dat was wel even lastig, maar ik voel me steeds beter worden”, besluit Wellenreuther.

Delen

Reacties

Ook ik was crities ophem , en ik zei ook dat hij er niks van kon. Maar gisteren keepte hij een goede wedstrijd
Klagen is gewoon een Nederlandse sport. Feyenoord staat bovenaan. Dat zegt toch genoeg.
Klagen is gewoon een Nederlandse sport. Feyenoord staat bovenaan. Dat zegt toch genoeg.
Gister mooie redding!
Zeker goed gekeept hoop kraken hem af en willen marciano kan me herinneren dat die er niks van kon maar tegen Marseille ons redden
Die velden is wel een dingetje hoor.
Utrecht zag er niet uit, Fortuna was dramatisch (kost je ook een goal omdat onze keeper half wegglijdt bij het afzetten) en gisteren viel de bal op de raarste momenten gewoon dood.

Maar goed. Halve finale
bloedaandepaal
Denk dat 90%vd velden hier een drama is.Maar het is al snel slechter als je naar de kuip z'n veld kijkt
Heeft het gisteren goed gedaan.
Wellenreuther is gewoon een goede keeper. Al dat gezeik op hem... ipv dat mensen eens logisch nadenken en niet iedereen na papegaaien. Jongen had geen ritme geen vertrouwen dan ben je niet gelijk op je best. Kijk even terug naar Marsman ging precies hetzelfde. Wanneer mogelijk behouden dan heb je een prima stand in.
bloedaandepaal
Dat bedoel ik wat raar is dat wellenreuther afgemaakt mag worden zeg je iets over gimenez die je de hele wedstrijd niet zegt dan krijgen de grootste debielen reactie.Denk omdat ze weten dat ik gelijk heb of ze houden van me🤣😂😂Maar vind dat je best kritisch mag zijn en meer mag verwachten dat ze soms laten zien.Dan moet je naar 020 gaan al verliezen ze dan waren ze nog goed.Het niveau zou toch echt omhoog moeten vooral voorin.
"zeg je iets over gimenez die je de hele wedstrijd niet zegt dan krijgen de grootste debielen reactie"

Waarom zeg je dan iets over gimenez? Gewoon omdat je een *** leven hebt en je frustratie kwijt moet??
Je ziet hem de hele wedstrijd niet zeg je en toch maakt hij de winnende..... Zoals hij al de laatste tijd wat belangrijke doelpunten heeft gemaakt?

Waarom moet je dan zeiken? Waarom moet je dan zeiken op welke speler dan ook in een seizoen waarin het nog nooit zo goed gegaan is? Met een team waarin zo'n 15 nieuwe namen staan....
Waarom? Leg dat eens uit dan ipv op puberwijze je gelijk proberen te halen.

En kap eens ff snel met de eeuwige dooddoener....kritiek leveren.....
Je eigen overloze geklaag is geen kritiek.....het is gewoon wat het is....geklaag.
bloedaandepaal
Gaaaaaaap.viel al na 2 regels inslaan.Ik dacht leuk verhaal lekker kort doen we helemaal niks mee😂😂😂😂blijkbaar heb jij dan ook n kutleven om op mij tereageren.Ik vond het n huilie huilie verhaal in begin.Je krijgt n like voor de moeite 🫶
bloedaandepaal
Eigenlijk denk ik dat jij en nog n paar zieltjes of mij super leuk vinden of je bent gewoon op ruzie uit. Jullie willen gewoon dingen horen die je wil horen.Nou dan heb je pech ik zeg wat ik wil en niet wat je wil horen.Ja dat is dan moeilijk voor jullie omdat jullie in je zielig leventje meelopers zijn.
Lekker gekeept gister dibbes