wieffer-az-beker

VK Sportphoto

Nieuws

Wieffer bevestigt interesse: "Atlético heeft zich gemeld ja"

Karst

Mats Wieffer speelde anderhalf jaar geleden nog in de Keuken Kampioen Divisie bij Excelsior, maar speelde zich bij Feyenoord in de kijker van grote Europese clubs. Tegenover de camera van ESPN bevestigt Wieffer de interesse van Atlético Madrid. "Ja, die hebben zich wel gemeld."

Mats Wieffer speelde vandaag weer een sterke wedstrijd en had deze winter kunnen vertrekken naar het zonnige Madrid. "Het is uiteindelijk aan de clubs geweest, maar die zijn er niet uitgekomen", gaat Wieffer verder. "Ik ben niet iemand die moeilijk gaat doen, uiteindelijk zijn ze er niet uitgekomen en speel ik nog bij Feyenoord. Ik had wel willen praten met Atlético Madrid, maar als de clubs er niet uitkomen heeft dat weinig zin."

Wieffer is niet van slag door een mislukte transfer. "Ik heb het heel erg naar mijn zin hier, en we kijken van de zomer wel of er iets komt. Als dat niet komt, is dat ook niet erg. Ik zit bij Feyenoord op mijn plek. Ook met oog op het EK is het goed om bij Feyenoord te blijven. Hier heb ik garantie op speeltijd."

Delen

Reacties

Weet je hoeveel miljoen atletico overhad voor wieffer?
En was dit voordat ze vermeeren hadden gehaald ?