feyenoord-az-team-juichen

Opinie

Beoordeel de spelers voor de wedstrijd Feyenoord - AZ (2-0)

Stan

Feyenoord heeft woensdagavond ten koste van AZ de halve finale van de KNVB Beker bereikt. Tijdens een mooie avondwedstrijd werden de Alkmaarders met 2-0 aan de kant gezet. De doelpunten kwamen van Lutsharel Geertruida en Bart Nieuwkoop, die vlak voor tijd de wedstrijd besliste na een schitterende aanval.

Beoordeel de spelers van Feyenoord tegen AZ via het onderstaande panel. Stemmen kan tot donderdagmiddag 12:00 uur.

Beoordelingen Feyenoord vs AZ

Timon Wellenreuther Timon Wellenreuther
7,8
Lutsharel Geertruida Lutsharel Geertruida
7,7
Gernot Trauner Gernot Trauner
7,3
David Hancko David Hancko
7,8
Quilindschy Hartman Quilindschy Hartman
7,2
Mats Wieffer Mats Wieffer
8,1
Quinten Timber Quinten Timber
8,2
Bart Nieuwkoop Bart Nieuwkoop
7,9
Calvin Stengs Calvin Stengs
7,2
Igor Paixão Igor Paixão
7,2
Santiago Gimenez Santiago Gimenez
5,9
Thomas Beelen Thomas Beelen
7,2
Ayase Ueda Ayase Ueda
6,7
Antoni Milambo  Antoni Milambo 
7,0

Delen

Reacties

Iedereen die idolaat is over Timon gisteren ook de stats gezien voorafgaand aan de wedstrijd hoop ik.
Hoewel het allemaal veel beter was dan afgelopen zondag, zag ik tot minuut 86 een ploeterend Feyenoord. In deze minuut bewezen ze echt dat de goede weg weer is ingeslagen. Ook vond ik Gimenez echt vechten voor zijn leven. Ik denk dat de bevrijdende goal tegen Sparta gaat komen. De waardering van Ueda vind ik te laag: In 10 minuten kun je niet tot een gefundeerd oordeel komen. (mijn 7 is ook maar uit de lucht gegrepen). Een ander lichtpunt vond ik Paixao: Het begint erop te lijken dat zijn vorm aan het toenemen is..
Ivanusec: Hij kan kennelijk de gevraagde intensiteit niet aan. Hoewel je moeilijk voor elke speler een programma kunt maken. is het misschien toch te overwegen dit voor hem (tijdelijk) te doen. Hoewel enige twijfels ontstaan: Hij KAN zo goed voetballen!
Voor Ivanusec zal heus wel een programma zijn. Feyenoord is uitstekend bezig met intensiteit/data en alles wat hierbij komt kijken. Van vroeg tot laat, van trainingsmethodieken tot voeding en rust. Ik denk eerder dat het tegenvalt hoe snel (of traag in dit geval) hij de stap naar "onze" intensiteit maakt. Zal meer aan de speler liggen vrees ik.

Dat gezegd hebbende was zijn start destijds veelbelovend waardoor ik hem wel meer minuten zou willen zien maken.
Iemand een wedstrijd of 5 achter elkaar de kans geven kan ook behoorlijk wat doen met vertrouwen/wedstrijdritme etc. Hij heeft nog geen enkele keer meerdere wedstrijden achter elkaar gespeeld. Wat mag je dan verwachten.....
Klopt, ik baseer mijn mening ook op de meer dan goede start.
paixao kwam eindelijk zijn mannetje weer voorbij.
Hopelijk een zelfvertrouwen boost voor hem , mag van mij iets vaker naar binnentrekken en die trekker overhalen
Belachelijk laag cijfer voor Ueda. Was actief, in beweging en won bijna al zijn duels.
Spel kwam in een stroomversnelling
Vier duels: één gewonnen en drie verloren
Dit gaat over de bekerwedstrijd Feyenoord - AZ van gisteren.
Mijn opmerking is gebaseerd op feiten. Er zijn van die bureaus die alles registreren.
Dan is het vreemd als iemand schrijft dat Ueda bijna al zijn duels heeft gewonnen als die statistische bureaus hebben waargenomen dat hij driekwart van zijn duels heeft verloren.
Krijg met de wedstrijd meer vertrouwen in Beelen.
Ja wordt echt een toekomstige topper.
Daar zullen ze in Eindhoven van balen. Enige keer dat we die boeren hebben afgetroefd.
Was een prima aankoop, doet het steeds prima!
Wieffer, Timber en Paixao de besten in mijn ogen. De rest ook ruim voldoende. Was het niet in boetballend vermogen, dan in ieder geval in inzet.
Timber, is zoveel beter geworden!! Qua felheid en agressie, een waardige vervanger van Kokçu. Alleen Orkun hab een betere pass, vrije trap. Maar ben er wel blij mee, dit seizoen
Heerlijk hoe Timber z’n kont er telkens indraait en alles en iedereen aan de kant zet.
Kökçü een betere pass dan Timber? Hahaha! Kökçü gaf toch zelden een pass waaruit een doelpunt kwam. Timber geeft veel beslissende passes. Hopelijk herstelt hij snel van zijn hersenschudding want we gaan hem echt missen. Hij heeft ook een prachtig schot in de benen.
Ik weet niet waar jij vorig jaar op vakantie bent geweest, maar Kökçü had juist wel van die heerlijke splijtende passes. Juist mede daardoor zijn we kampioen geworden. Timber creëert vooral veel door zijn fysiek. Kökçü juist door zijn spelverdeling. Persoonlijk vind ik Kökçü beter, veel beter.
Gisteren toevallig ook er over gehad dat Kokcu veel sterker was/is uit de 2e lijn dan Wieffer en Timber. Keer op keer werd er niet voor een schot gekozen, vooral in de 1e helft.
Natuurlijk had Kökçü ook splijtende passes maar relatief weinig passes waarmee hij een medespeler gelijk voor de doelman zet. Dat doet Timber volgens mij vaker.
Een ieder heeft een eigen mening. Ik ben meer gecharmeerd van Timber.
Dit jaar gaan we ongeveer op hetzelfde puntenaantal eindigen. Wij zijn stabiel. Alleen PSV gaat ruim 15 punten meer punten halen.
Paixao speelde echt een drol van een wedstrijd gap, had twee leuke acties op het eind en that’s it.

Timber’s passing is trouwens dubbel zo goed als ie van Kokcu.