wieffer

VK Sportphoto

Nieuws

Wieffer: "Dan valt die 2-3 nog. Echt geweldig dit"

Van de redactie

Feyenoord heeft een zeer belangrijke overwinning geboekt in Amsterdam (2-3). De ploeg van Arne Slot kwam al vroeg op voorsprong door een doelpunt van Gimenez. Halverwege stonden de Rotterdammers met 2-1 achter. In de tweede helft domineerde Feyenoord en wisten de Rotterdammers de wedstrijd naar zich toe te trekken. Mats Wieffer sprak na het duel met ESPN. 

"In de eerste helft hadden we het vrij moeilijk. Ik denk ook dat wij niet veel voetbalde. Dat was de tweede helft beter", aldus Wieffer. "Zij waren in de eerste helft feller in de duels soms. In de rust hebben we tegen elkaar gezegd dat we meer rust moesten houden en niet zo schijterig moesten zijn."

In de tweede helft wisten de Rotterdammers de wedstrijd om te draaien. "In de tweede helft hebben we vooral in de eerste twintig minuten laten zien dat echt kunnen voetballen. Dan maken we de 2-2 en houdt Timon Wellenreuther nog een wereld bal eruit. Daarna valt ook nog de 2-3, dus dat is echt helemaal geweldig ja", glimlacht de middenvelder van Feyenoord. 

Wieffer is tevreden over zijn eigen wedstrijd. "In de eerste helft had ik iets meer de bal moeten opeisen. Het plan was ook eigenlijk dat ik iets hoger ging spelen, maar dat kwam niet echt uit de verf. In de tweede helft denk ik dat ik meer aan de bal was en dat ging een stuk beter."

De middenvelder is opgeroepen voor het Nederlands Elftal en krijgt veel complimenten van alle kanten. "Dat heeft een goed gevoel. Ik moet het vooral proberen door te trekken. In drie maanden is er veel gebeurd. Nu ga ik naar het Nederlands Elftal en daar moet ik ook gewoon presteren. Ik sta daar met grote namen, dus misschien heb ik dan wel wat zenuwen. We gaan het zien allemaal. Met Feyenoord staan we er in ieder geval goed voor", sluit hij af.

Delen

Reacties

Misschien een idee om die Streuer een bos bloemen te sturen, vanwege het afketsen van de deal van Zerrouki...?
Een beest is het. 2e helft zat hij weer overal tussen.
Hij smaakt heerlijk deze overwinning en verdiend op basis 2de bedrijf. Heitinga de mond gesnoerd op vooraf gedane uitspraken , zo lekker deze! Op naar de Coolsingel..!!🏆
gelukig voor ons nadelig voor makkelie