wieffer-hancko

VK Sportphoto

Nieuws

Wieffer: "Dit geeft mij wel voldoening in ieder geval"

Van de redactie

Feyenoord won zondag van Vitesse door, volgens trainer Arne Slot, eindelijk eens 'lelijk' te winnen. Mats Wieffer is blij met de overwinning van Feyenoord op weg naar de bekerkraker tegen PSV van aanstaande woensdag in De Kuip. De middenvelder van Feyenoord sprak met de NOS na het duel tegen Vitesse.

"De eerste helft was, denk ik goed. De tweede helft hebben we het een keer op een andere manier gedaan dan dat we normaal doen. Met goed voetbal hebben we niet altijd het resultaat en nu hebben we wel het resultaat. Dit geeft mij wel veel voldoening in ieder geval", begint Wieffer. Arne Slot gaf het na het duel tegen de Arnhemmers ook al aan blij te zijn om eindelijk weer eens 'lelijk' te winnen. "Ja, ze hadden in de eerste helft één grote kans en daarna maken ze weer meteen 1-1. Ik vind het wel knap hoe wij weer terugkomen in ieder geval. Uiteindelijk is het misschien een beetje geluk hoe de 1-2 tot stand kwam, maar gooien we wel die pot gewoon dicht. Ik denk dat dat een leerpunt is en ik denk dat we dat gewoon goed hebben gedaan."

Wieffer had meerdere botsingen waarbij de middenvelder van Feyenoord hoofd tegen hoofd kwam met Vitessespelers. "Ja, vooral op het laatst. Het was vooral overal jezelf ervoor gooien en er tussen klappen. Uiteindelijk loop je nog drie keer tegen andermans kop aan, dat is allemaal niet lekker", lacht Wieffer. Woensdag wacht de bekertopper tegen PSV in De Kuip. "De mentaliteit zit er goed in nu. Tegen PSV is het weer volle bak gaan. Voor zo'n wedstrijd hoef je je niet speciaal op te laden. Dat gaat vanzelf. We hebben nu nog twee dagen om goed te herstellen en dan komt het wel goed", aldus Wieffer. 

Delen

Reacties

Waarom Lingr niet proberen op rechtsback kan hij denk ik wel eens mee verrassen heeft in ieder geval genoeg inhoud en snelheid.
En dan hoef je alleen maar een rechtsbuiten te zoeken.
Het is heel vervelend maar Santi is echt al weken gruwelijk uit vorm. Heeft er veel gemaakt maar vanaf wedstrijd 10 ofzo ook veel 'zekere doelpunten' gemist. Tegen NEC en ook Vitesse gewoon echt niet goed. Dat geeft niet, dat hoort bij zijn ontwikkeling. Het is alleen verdomde jammer dat je nu niet Ueda achter de hand heeft om er eens twee of drie potjes wat langer in te staan dan 10 minuten en zo iets zou kunnen forceren.
Gewoon alles op de 2de plek. Nog een jaar champions league hebben we nodig voor de ontwikkeling van de groep en de financiën voor de club. Psv heeft gewoon goed ingekocht en kunnen salarissen bieden die wij niet kunnen. Het is geen schande om dan 2de te worden.
Gooi daarnaast Lingr een keer in de basis. Zal technisch wel niet perfect zijn maar staat altijd op de juiste plek en brengt scorend vermogen. Wanneer santi niet in vorm is kan je lingr goed gebruiken voor doelpunten.
Wat was ie goed vandaag hè?! 😊