wieffer-1

VK Sportphoto

Nieuws

Wieffer: "Dit geeft wel vertrouwen voor dinsdag"

Van de redactie

Mats Wieffer kijkt tevreden terug op de ruime overwinning van zijn ploeg tegen sc Heerenveen zaterdagavond. In een volle Kuip werd het maar liefst 6-1 in het voordeel van de Rotterdammers. In gesprek met ESPN blikte de middenvelder glimlachend terug op het duel tegen de Friezen.

"Vooral de eerste vijfentwintig minuten waren we erg goed en stonden we al snel met 3-0 voor", begint Wieffer. "Daarna zie je dat we iets meer verslappen en komen zij wat meer door. Je merkt wel vaker dat wij, als wij snel voor komen, dan toch de touwtjes iets laten vieren. Zij maken dan de 3-1 en dat is op dat moment niet lekker. Uiteindelijk ging het verder wel heel goed vandaag. 6-1, het had misschien nog wel meer moeten zijn", aldus Wieffer.

Ook Wieffer wist zijn goal mee te pakken in de ruime overwinning. "Ik heb er al twee gemaakt nu", lacht de middenvelder van Feyenoord terugkijkend naar zijn doelpunt. "Die tellen ook mee, hè. Zij gingen laag staan en wij waren geduldig genoeg. We hebben een hele goede overwinning geboekt. Dit geeft wel vertrouwen voor dinsdag."

Delen

Reacties

Lazio en Atletico hebben alvast verloren. Onze generale is overdonderend goed (ondanks de slechts povere tegenstand).