ivanusec-2

VK Sportphoto

Nieuws

Ivanušec: "Ik kan nog veel beter spelen dan nu"

Van de redactie

Na de ruime overwinning op sc Heerenveen is Luka Ivanušec uitgeroepen tot Man of the Match bij ESPN. De middenvelder scoorde zijn eerste doelpunt in dienst van Feyenoord al na twaalf minuten in de eerste helft door de bal in de verre hoek langs de lange doelman Andries Noppert tegen de touwen te schieten. De Kroaat sprak na afloop voor de camera's van de zender.

"Ik ben blij met mijn doelpunt en dat mijn doelpunt het team heeft geholpen om deze wedstrijd te winnen", begint de Kroaat. "We hebben met 6-1 gewonnen dus dat is natuurlijk een mooi resultaat. Ik ben blij dat ik in mijn eerste thuiswedstrijd, in ons eigen stadion, heb mogen scoren. De sfeer in het stadion was geweldig vandaag", aldus Ivanušec.

De 24-jarige buitenspeler van Feyenoord kent een goede start bij zijn nieuwe club. "Ik voel aan mezelf dat ik nog meer kan. Ik vind dat ik nog veel beter kan spelen dan nu. Ik moet nog iets rustiger worden en dan worden dingen nog beter", aldus Ivanušec. "Ik wil nog comfortabeler worden met de bal, meer diep lopen en natuurlijk doelpunten maken. Dat zijn dingen waar ik aan moet werken en ik denk dat het nog beter gaat worden."

Ivanušec kijkt uit naar aankomende dinsdag. "De sfeer in het stadion is geweldig. Ik wil de supporters hiervoor bedanken. Ik hoop dat dit ook zo is aankomende dinsdag en ik weet ook wel dat dat zo zal zijn. Nogmaals bedankt aan de supporters. Ik vind het geweldig hier en hou van deze sfeer."

Delen

Reacties

Wat geweldig om een buitenspelers te hebben die uit het niks een doelpunt kan maken. Ivan is zo een dikke upgrade ten opzichte van wat we afgelopen jaren hadden rondlopen. Paixao is wel wisselvalliger, die komt echt niemand voorbij, maar hij scoort toch best makkelijk. Geweldige schot.
Het leek wel of ik aan het dromen was vanmiddag. Die Schotten kunnen hun borst alvast nat maken, want die gaan we ook stoomwalsen.
Het lijkt aardig te lopen. Maar goed, dit was pas het begin van een nu al redelijk cruciale week. Gelukkig is de eerste klap een daalder waard!

Leuk om te zien dat dit ook echt een topper is!
Ik moet er wel voor waken arrogant te worden. Dit is toch wel (ondanks povere tegenstand) een geoliede machine.
Je moet maar supporter zijn van Feyenoord, zo kan het weekend niet meer stuk. En met een goede analisatie kan het nog beter. Als het zo daar gaat moeten we weer aan een telraam . Klasse
Ik denk dat u 'Analyse' bedoelde? 😁