wieffer

VK Sportphoto

Nieuws

Wieffer: "Het deed ook wel wat met mij"

Van de redactie

Mats Wieffer speelde wederom een sterke wedstrijd. Na de wedstrijd tegen nummer vijf Ajax sprak de middenvelder met ESPN over zijn eerste Klassieker in een uitverkochte Kuip.

"Ik vind dat ik op zich prima heb gespeeld. Tweede helft was wel ietsjes minder. Het was vooral een vechtwedstrijd denk ik, vooral de tweede helft. We zetten veel druk op de bal en ik denk dat wij daarin de betere ploeg waren, maar persoonlijk vind ik het moeilijk te zeggen. Ik denk dat ik niet slecht was, maar ook niet geweldig, laten we het zo zeggen. Het kan altijd beter. Ik ben op zich redelijk tevreden," begint de middenvelder van Feyenoord.

"Dit deed wel wat met ons, met mij ook wel. Zo vaak ga je een wedstrijd niet spelen in deze ambiance. Ik was zelf best rustig, maar dit deed ook wel wat met mij ja. Ik baal wel heel erg van de 1-1. Ik wilde hem eigenlijk laten lopen voor Justin, maar hij kopte te hard en toen kon ik mijn been niet meer weghalen en ging hij er heel ongelukkig in. Ik kon er denk ik niet heel veel aan doen, maar het is wel doodziek", sluit Wieffer af.

Delen

Reacties

Merk wel dat Feyenoord iets moet gaan doen met de gele zijde, maak van de complete gele zijde een staantribune en verplaats de mensen die daar gaan zitten en/of niet meezingen naar een ander vak. De nieuwe generatie staat klaar!
Ik ben bang dat je het nog serieus meent ook. Jemig.
Als je niet zingt, hoir je er niet bij........
En hij heeft gelijk, zingen voor je club!! op de gelezijde zijn er te veel mensen die komen voor de sfeer maar niets bijdragen en nog te beroerd zijn een doek normaal vast te houden!
@FTM Is Feyenoord nog bezig met een nieuwe rechtsback (als directe versterking) aangezien pedersen naar mijn mening gwn tekort komt en kasanwirjo zich in de basis moet gaan knokken voor een van zijn drie mogelijke posities

Bijvoorbeeld Van Ewijk, valt die naam wel eens?
Ik zei het al eerder vandaag. De tekortkomingen van Pedersen werden duidelijk vandaag.
Toch ligt daar denk ik niet de prioriteit, wetend dat Benita op de deur klopt.
@FTM, is feyenoord klaar op de transfermarkt na het kopen van die speler van Groningen?
Niet het resultaat wat we wouden, maar er komen snel weer belangrijke wedstrijden aan. Kop omhoog en doorgaan!!
Geen 6 meer nodig, Wieffer laat het nu ook gewoon tegen een (top)club zien en Geertruida vult de plek van Trauner prima op.
Voordeel van de blessure van timber was wel dat wieffer nu 3 wedstrijden basisspeler is geweest. Ik had niet gedacht dat hij al zo ver in zijn ontwikkeling was. Buitengewoon talent! Benieuwd wat er met timber gaat gebeuren als die weer 90 minuten kan spelen. Die beviel me wel weer goed in die korte invalbeurt. Mooi luxeprobleem!
En dan hebben we Kasanwirjo er ook nog bij. Er is nu, zelfs zonder Gernot 'Terminator' Trauner (I 'll be back!) een heel evenwichtige selectie.
Nu alleen nog zorgen dat de individuele acties van de vleugelspitsen wat vaker gaan lukken, want dat is de enige tekortkoming in het spel van Feyenoord.
Ik denk dat Szymanski kind van de rekening wordt en dat zou best terecht kunnen zijn; ik begrijp die hype niet zo goed. Weinig duelkracht, ligt na elk duel te kreperen op de grond en is erg slorig, maar heeft wel een fantastisch schot.
Timber is veel balvaster, heeft meer duelkracht en is zuiverder in de passing. En 10 mln is gewoon teveel geld voor Szymanski. Die kunnen we denk ik beter besteden met Bullaude in het achterhoofd.
Ben het helemaal met je eens. Alleen het scorend vermogen van Timber moet wel omhoog
Middenveld Kökçü - Wieffer - Timber lijkt me gruwelijk!
Ik ben het ook volledig met je eens