wieffer

VK Sportphoto

Europees

Wieffer: "Ik houd wel van dit koudere weer"

Moreno

Velen keken uit naar hoe Mats Wieffer zich in Europees verband tegen Shakhtar Donetsk zou manifesteren. De ‘nummer zes’ slaagde met vlag en wimpel voor zijn examen, want na twee iets mindere wedstrijden heerste Wieffer over het middenveld in Warschau. In gesprek met ESPN vertelde de middenvelder hoe hij zelf speelde tijdens het 1-1 gelijkspel.

“Vandaag ging het bij mij gewoon goed. Ik houd ook wel van het koudere weer”, aldus Wieffer, waarna de verslaggever refereert aan zijn eerste Europese duel. Toen viel hij ongeveer een halfuur voor tijd in het met 4-2 verloren duel bij Lazio en noemde Wieffer dat na afloop de zwaarste wedstrijd die hij ooit had gespeeld. “Bij Lazio was het erg warm, wat mij niet zo goed lag. Ik heb liever dit weer”, sprak Wieffer over de temperatuur rond het nulpunt in Warschau.

Ook keek hij uit naar volgende week. “Zij hebben vier of vijf spelers terug, dus dan zal het lastiger worden. Vandaag leek het misschien alsof ze niet zo goed waren, maar dat kwam door ons goede spel. Maar als wij weer zo spelen, en dan de kansen wél maken, hebben we een hele goede kans”, besluit Wieffer.

Delen

Reacties

Nog geen reacties