jim-breeman-sports-photography-feyenoord-pec-zwolle-knvb-beker-3-1-29

Jim Breeman Sport photography

Nieuws

Wieffer: “Ik vind het te snel van stapel lopen"

Van de redactie

Mats Wieffer valt al weken op met zijn sterke spel. Feyenoord-legende Willem van Hanegem tipte hem onlangs zelfs voor het Nederlands elftal. “Ik vind het te snel van stapel lopen om dat nu, na twee maanden goed spelen, al te zeggen”, vertelt Wieffer tegenover NOS.

“Het gaat de laatste tijd gewoon prima en dat wil ik zo doorzetten. Als ik soms op de bank zit, denk ik wel: het is echt mooi hoe het nu allemaal gaat. Ik geniet er heel erg van, maar in het voetbal sta je er niet altijd bij stil. Je hebt bij Feyenoord veel wedstrijden, dus het blijft doorgaan”, aldus de middenvelder.

Feyenoord doorstond een reeks lastige wedstrijden na de winterstop en staat nog steeds bovenaan. Aan een kampioenschap wil Wieffer echter nog niet denken. “Nog steeds niet. We staan er goed voor, maar het is niet zo dat we wedstrijden heel makkelijk winnen. We moeten met beide voeten op de grond blijven".

Wieffer ziet dat Feyenoord het zichzelf regelmatig lastig maakt. "We moeten niet voor niks op het laatst vaak alles rechtbreien. Daardoor maken we het onszelf wel moeilijk. Dus het is niet zo dat we al denken: we worden kampioen. Maar we geloven er zeker in."

Delen

Reacties

Nog geen reacties