Primeur Bevestigd
hartman

VK Sportphoto

Nieuws

KNVB polst Quilindschy Hartman

FeyenoordTM

Quilindschy Hartman is op de radar verschenen bij Oranje. Dat melden ingewijden aan deze site.

De linkervleugelverdediger is hoogstpersoonlijk gepolst door Nederlands-elftal bondscoach Ronald Koeman.

Of Hartman uiteindelijk bij de voorselectie van het Nederlands elftal zit, moet binnen enkele dagen blijken. Hij gaat binnen Oranje de concurrentie met Daley Blind en Tyrell Malacia aan. Ook Owen Wijndal, Bjorn Meijer, Patrick van Aanholt, Mitchel Bakker en Ian Maatsen staan op de radar van de staf van Ronald Koeman.

Volgende maand neemt het Nederlands Elftal het op tegen Frankrijk (uit) en Gibraltar (thuis). De genoemde EK-kwalificatieduels staan gepland op vrijdag 24 maart en maandag 27 maart.

Het polsen van de KNVB komt voor Hartman niet geheel als verrassing. De door Feyenoord zelf opgeleide jongeling gooide de afgelopen maanden hoge ogen. In zeventien officiële duels was Hartman goed voor twee assists en een goal. Daarbuiten heeft de 21-jarige Zwijndrechtenaar zichzelf in de basiself geknokt van hoofdtrainer Arne Slot.

Eerder werd Hartman dankzij zijn dubbele nationaltieit gepolst voor de hoofdmacht van Curaçao. De KNVB steekt met de huidige toenadering mogelijk een stokje voor de keuze van Hartman, die binnenkort zijn eerste minuten kan maken voor Oranje.

Ronald Koeman - VK Sportphoto

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

In Nederland hebben we ongelofelijk veel goede linksbacks vooral met die Meijer die nu hoge ogen gooit in Belgie maar ik zou het niet gek vinden als Q word opgeroepen
Ik heb die Meijer een aantal maal zien spelen bij Club Brugge. Die is zo traag als dikke ******. Niet om aan te gluren.
Ake en malacia zijn wel beter dus hoewel ik het hoop lijkt het mij niet dat je een 3e linksback bij de selectie gaat halen. Zal naast de voorselectie wel afvallen. En ja Ake kan ook centraal spelen maar daar is natuurlijk al keus genoeg met meerdere (toekomstige) wereldtoppers