wieffer-1

VK Sportphoto

Nieuws

Wieffer kijkt uit naar bekerfinale: "Daar speel je voor"

Van de redactie

Feyenoord kende een moeizame wedstrijd zondagmiddag in Sittard tegen Fortuna. De ploeg speelde stroef, maar won wel met 0-1 en nam de drie punten mee naar Rotterdam. Komende zondag wacht de bekerfinale in De Kuip tegen NEC. Een wedstrijd waar Mats Wieffer erg naar uitkijkt. 

"Al met al denk ik dat het een saaie wedstrijd was om te zien", begint Wieffer tegenover Feyenoord ONE. "Ook om te spelen, denk ik. Het was niet echt leuk om te spelen eigenlijk, maar uiteindelijk gaat het om de punten en ik denk dat we wel bij de standaardsituaties en verre inworpen goed verdedigd hebben. Zij hebben daar uit geen kans gecreëerd. Snel vergeten en nu door naar de volgende wedstrijd en dat is de bekerfinale."

Komende zondag wacht de finale van de TOTO KNVB Beker in De Kuip. Een wedstrijd waar Wieffer naar uitkijkt. "Dat is zeker heel mooi. Daar speel je natuurlijk voor. We kunnen een prijs pakken en dat leeft natuurlijk wel bij ons", aldus Wieffer. De afgelopen weken was de ploeg nog niet echt bezig met de aankomende finale. "Nee, dat niet per se, maar nu gaat dat natuurlijk wel komen, omdat het de eerstvolgende wedstrijd is. Het is niet zo dat ik afgelopen weken de hele tijd dacht aan de bekerfinale, nee."

Feyenoord heeft nog niet zomaar gewonnen van de Nijmegenaren volgens de middenvelder van Feyenoord. "Die doen het heel goed. Ik denk dat zij een goed voetballende ploeg hebben, dus het zal heel lastig gaan worden die wedstrijd omdat het natuurlijk een wedstrijd op zich is. Het gaat lastig worden en je ziet dat zij de tweede seizoenshelft ook goed in vorm zijn. We zullen goed voor de dag moeten komen. Volgende week zullen we er alles aan doen en er bovenop vliegen. We gaan het zien volgende week."

Delen

Reacties

Toch even iets anders. Ueda is het ook niet. Meevoetballend nog minder dan Santi. Puur kapitaalverlies. Hij doet zn best, maar dat lijkt me niet meer dan normaal. Hier kan je de CL toch niet mee in. Dit is de erfenis van het opzij zetten van de scouting. Een hele dure les.