wieffer

Foto: VK Sportphoto

Nieuws

'Wieffer nog weken uitgeschakeld door enkelblessure'

Van de redactie

Mats Wieffer kan ook de komende weken nog niet trainen bij Feyenoord vanwege zijn enkelblessure, zo meldt Rijnmond zaterdagmiddag. Verwacht wordt dat de middenvelder over vier weken weer aansluit bij de selectie.

Aanvankelijk leek de blessure van de 22-jarige middenvelder mee te vallen en werd er gesproken over 'het missen van enkele trainingen' door Arne Slot, na de vroegtijdige uitval van Wieffer in de oefenwedstrijd tegen Red Bull Salzburg. Inmiddels bleek het toch nodig om de enkel van Wieffer in het gips te zetten. Hij heeft enkele kleine scheurtjes rond het gewricht.

Delen

Reacties

Sneu voor die jongen. Juist in een voorbereiding waar er door de blessures van Kökcü en een andere invulling van het middenveld best wat kansen voor hem lagen.
Bod feyenoord op Hancko dus 4-5x te weinig? Die komt dus ook al niet. Gaat lekker zo! Dit wordt helemaal niks. Als je KuipTalk op Twitter moet geloven is het 1 ****** bende in het maasgebouw en denk ik dat er niks tot bijna niks gaat komen
@FTM

Rutger, heb je toevallig nog ergens een nieuwtje om dit weekend misschien nog positief af te sluiten ? Jeetje wat word ik er onrustig en negatief van wat er vandaag allemaal geschreven is en helaas maakt deze wedstrijd het niet veel beter.
Zonde want als hij de hele voorbereiding mist loopt hij de rest van het seizoen achter de feiten aan.
OT: zeer jammer dat hij groot deel van de voorbereiding mist. We hebben iedereen op dit moment hard nodig om automatisme in te slijpen.
@Ftm. Hoeveel spelers verwacht jij dat er volgende week komen?
@ftm mag toch hopen dat we volgende week minstens 3 nieuwe spelers mogen verwelkomen, waar wachten ze op in het maasgebouw ?
Grote namen moeten nu echt gaan komen
Denk de aankomende week niemand denk vlak voor de competitie dat we wat kunnen verwachten