georginio-wijnaldum-uitsnede-vk-sportphoto-feyenoord-as-roma-uefa-europa-league

VK Sportphoto

Nieuws

Wijnaldum gaat geluk beproeven bij het Saoedische Al-Ettifaq

Stan

Oud-Feyenoorder Georginio Wijnaldum maakt op de laatste dag van de Europese transferperiode de overstap naar Al-Ettifaq in Saoedi-Arabië, zo meldt transferexpert Fabrizio Romano. De middenvelder wordt voor negen miljoen overgenomen van het Franse Paris Saint Germain en tekent voor drie jaar in de oliestaat. 

Een terugkeer voor Wijnaldum in De Kuip is op korte termijn dus uitgesloten. Eerder deze zomer gingen er nog geruchten dat de Rotterdammers interesse zouden hebben in de 32-jarige international, maar toen al liet Gini weten voorlopig nog niet terug te willen keren in de Eredivisie. 

Met zijn keuze voor een transfer naar Saoedi-Arabië treedt Wijnaldum in de voetsporen van verschillende topvoetballers die zich de afgelopen periode al lieten verleiden voor een contract in Saudi Professional League. Bij Al-Ettifaq wordt de Nederlander herenigd met Jordan Henderson, met wij hij jaren lang samenspeelde bij Liverpool. Daarnaast stuit hij op Liverpool-icoon Steven Gerrard, die sinds deze zomer aan het roer staat bij Al Ettifaq. 

Delen

Reacties

Benieuwd of hij daar ook zo op de voorgrond treedt als het de mensenrechten betreft... Hypocriet ten top deze move... Als er maar geld te verdienen valt...
Goedemiddag allemaal
Wat is het toch mooi en fijn dat onze club eindelijk omringd is door klasse persoonlijkheden onze sleeping Giant (Feyenoord) is zo goed bezig mede dankzij al deze mensen die voor onze club keihard bezig zijn om nu eindelijk professioneel met de borst vooruit eruit te komen ik heb nu echt het gevoel van ja eindelijk zoals we zaken doen onderhandelen te gek gewoon positief is zo lekker gevoel je hoeft niet meer te hopen als supporter nu voel je gewoon in alle geledingen het is oke.
Ik vind het ook belangrijk dat wij als supporters Feyenoord positief uitstralen en geloof mij stap voor stap gaan we er komen.
We hebben een visie we streven een doel na eindelijk bedankt daarvoor ik hoef niet meer mezelf te verantwoorden tegenover andere supporters van andere clubs en elke keer uitleggen waarom Feyenoord niet zo vaak kampioen wordt.
Heerlijk
Fijn weekend
Met een sportieve groet

Ps om commentaar te geven over Gini ja als je al multi miljonair bent waarom dan niet terug naar Feyenoord komen als het niet om het geld is wat ik dan nu betwijfel dan kan het ook nog om het avontuur gaan?
Dat blijft altijd de vraag wat in je hoofd speelt wat gaat er om in zijn hoofd maar wij hebben genoeg hele goeie middenvelders dus het is goed zo.(het is altijd zo Graag of Niet)

Ruud
Zonde, had hem er graag bij gehad die smurf.
In zo'n griezelig land gaan voetballen, waar gewoon ook nog een vorm van slavernij bestaat.... terwijl je zelf de mond vol hebt over excuses van de Nederlanders aan jouzelf... whahahaha!
Droevig om zo je carriere af te sluiten.
Dag Ek dag Feyenoord.
Had hem graag zien komen maar helaas.
🎶Money talks, mmm, mmm, money talks
Dirty cash I want you, dirty cash I need you, ooh 🎶

Blijft een lekker nummertje.
Dus weer kassa voor ons. Dank gini!
Gelukkig, geen Wijnaldum voor Feyenoord! Te oud, te veel geblesseerd en te veel met geld bezig.
Goed zo. Ga maar lekker zandtaartjes bakken mooie geldwolf. Tot nooit meer ziens.
Wat een enorm trieste opmerking weer... maar goed je naam zegt alweer genoeg.
Moraalridder oh jullie betalen zoveel???? Dan geen probleem.
Er zijn een aantal forumleden die blij zijn dat Wijnaldum niet terug keert ikn de Kuip. Ik vind het jammer, Timber speelde zondag jl een verdienstelijke wedstrijd maar, met alle respect dat was tegen Almere City. Wijnaldum had, mits fit, een goede optie kunnen zijn op de positie van Kökcü. Dan had er alleen niet een 'Saoedische' transfersom betaald moeten worden.
Nu vind ik die plek met Timber en mogelijk Van den Belt kwalitatief zwak bezet. Ik laat me graag verrassen uiteraard, maar het gaat om de vervanging van de speler die vorig seizoen met afstand (!!!) de beste Feyenoorder was. In dat opzicht zou zelfs een inkomende transfer op deadline day getuigen van vreemde prioriteiten bij de leidingc, die verder op het oog logische keuzes lijkt te hebben gemaakt. Dat dan (zeker) weer wel....
Dit valt mij vies tegen van meneer Wijnaldum. Jaren lang de mond vol over allerlei morele principes en dan een zak geld ophalen in Saudi-Arabië. De meesten blijken toch allemaal gevoelig voor een paar centen te zijn...
Die gedachte kwam ook bij mij op. Al wil een contract bij een voetbalclub in een bepaald land niet zeggen dat je geen bezwaar hebt tegen de regering en hetonderdrukkende beleid. Cruijff was ook niet ineens pro-Franco toen hij in Spanje ging spelen.
ja dat word lachen vanavond als die snor even zn grammetje wilt halen
Ja, hij heeft natuurlijk weinig verdiend en pakt nu zijn kans,die vuile geldwolf.
Ja hij zal nog niet financieel onafhankelijk zijn na zijn magere salarisjes bij Liverpool en PSG nee. Geef hem eens ongelijk! :')
Snap totaal niet dat Wijnaldum niet op zijn blote knieën naar de kuip is gekropen om zijn toch prachtige carrière af te sluiten. Nee in de zandbak graaien. Ben er overigens niet rouwig om .9 miljoen voor een speler die op is. Bizar.
Levert deze deal Feyenoord nog iets op in de vorm van solidariteitsbijdrage?
Blij dat niet uit sentiment de fout gemaakt is om hem naar ons te halen.

Heeft hele fraaie loopbaan gehad en was mooie voetballer, maar is op. Geloof niet dat hij ooit nog ergens 90 minuten vol gaat maken.