Luciano Rodríguez | Bron foto: @Uruguay | Edit via KayneKVisals / 1908.nl

afbeelding @Uruguay | edit: 1908.nl

Nieuws

Zaakwaarnemer Rodríguez: "Als we in januari nog een week hadden, zou Luciano naar Feyenoord gaan"

Twan

De winterse transfer van Rodríguez naar Feyenoord was heel dichtbij, zo vertelt zaakwaarnemer Mauricio Machado in een interview met het Uruguayaanse 100% Deporte. De spits van Liverpool Montevideo werd in de transferperiode van januari als het meest concrete target bestempeld. 

"Als we in januari nog een week hadden zou Luciano (Rodríguez red.) naar Feyenoord gaan," vertelt de zaakwaarnemer. "We waren heel dicht bij het sluiten van een deal." Eerder werd bekend dat Feyenoord ook na de transferperiode nog bezig is met zijn komst. De deal staat nu echter op stand-by.

Verder laat Machado weten dat Girona en Palmeiras momenteel de meest concrete clubs zijn voor een overstap van de 20-jarige Uruguayaan. De spits zou volgens zijn zaakwaarnemer niet persé een voorkeur hebben voor een Europees avontuur, maar zou een stap naar Girona dat volgend jaar Champions League voetbal speelt wel zien zitten.

Delen

Reacties

Als met tante een jongetje was geweest was het nu me oom. Slap gelul met due zaakwaarnemers. pffff
Ik vraag me af wat de zin van dit artikel is. Het ging van begin af aan stroef en geen overeenkomst in Januari. Bij gebrek aan andere konkrete clubs of aanbiedingen was Feyenoord misschien een keus als andere niet toe happen. Ik geloof er niks van dat een overeenkomst heel dichtbij was. Ze hebben gewoon zitten tijdrekken voor betere aanbiedingen. Dat kan, maar zeg dat dan. Nu blijkt ook nog dat de speler niet per se naar Europa hoeft, is mij wel duidelijk dat hij niet stond te juichen om naar Feyenoord te gaan. Graag of helemaal niet
En als mijn buurvrouw twee wieltjes had gehad was het een autoped geweest.
En als die buurvrouw van je haar wieltjes ver uit elkaar had staan, was ze een autoslet?

😉
Als mijn zus een lul had was het mijn broer ,,nog een week lullen
Niet zo serieus nemen mensen .Zaakwaarnemers roepen wat om de prijs op tekrikken
Moet een organisatie als de City Group niet gewoon verboden worden in een wereldwijde sport? Gewoon overal op de wereld 1 prijs plafond die overal gelijk is niet iemand die meer te besteden heeft.

Dit maakt dat een paar clubs veel sterker dan de rest en dus een oneerlijke concurrentie
Dat is Nederlands politiek. In Nederland moet alles een plafond hebben. In vrije markt is the sky the limet. Je moet op de juiste momenten op de juiste plaats zijn. Dat was in januari net niet gelukt. Gewoon doorschakelen naar de volgende ruwe diamant. Trouwens Slot gaat vertrekken. Dus….
Weer niet snel genoeg gehandeld en er naast gepist .Wanneer komt er nu eindelijk eens een TD... begint vervelend te worden dit
Eens heeft me eigenlijk al geïrriteerd toen opeens arnesen op straat werd gezet.
Ik ben in principe ook niet enthousiast over het beleggen van de AD- en de TD-functie bij één persoon maar het afketsen van deze transfer is daar nou niet meteen het argument voor. Uit de summiere bewegende beelden die ervan hem beschikbaar zijn kan ik absoluut niet afleiden dat hij een essentiële versterking zou zijn. In samenhang met de kwaliteiten van de al aanwezige spelers zou ik eerder het tegendeel concluderen. Maar ook daarvoor is er te weinig geschikt beeldmateriaal n informatie.
Volledig eens met @KeesPijl hierboven. Dat een transfer niet doorgaat, betekent niet altijd alleen maar dat er niet snel genoeg gehandeld is. Beetje raar ook om die conclusie te trekken daaruit.
Zaakwaarnemers praten puur wat hun het beste uitkomt. Was nogal een bak geld wat ze wilden hebben ook. Toen niet rond gekomen, jammer en door. En dat City groep maakt alles zo kapot. Die kopen er nog tig bij en als er dan 1 slaagt gaat die naar Manchester. Succes Leo
Neem die makelaars niet zo serieus
Praten alleen uit 1 belang
Eigen belang
Op zich niet erg dat hij ergens anders heen gaat. Tegen de City Group opbieden is nog altijd geen doen. Wel lijkt het iets om van te leren dat we dit seizoen niet pas op de laatste dag transferdeals gaan doen.

Vorig seizoen was de selectie niet op tijd op orde en dat kostte je in de eerste paar weken onnodig veel puntverlies. En spelers die in de laatste week van een transferperiode nog geen club hebben gevonden zijn vaak ook geen toppers.
Heeft hij nu nog niet voor een andere club gekozen? Ik zal niet raar staan te kijken, als die alsnog deze kant opkomt.
Volgens mij mag Girona geen cl spelen ivm onderdeel van city group
Helaas. Volgens mij is de City group 47% eigenaar en de regels gelden pas bij 50% eigenaarschap
Geen idee hoe dat prc zit, maar Leipzig en Salzburg spelen toch ook beiden CL.
Maar feyenoord speelt ook champignons league voetbal
Dit soort prietpraat van mensen die zichzelf zooo interessant vinden. Pffff.
Als ik laatste cijfers van mijn lot goed had gehad had ik nu een miljoen gewonnen. ALS geld niet!
Sinds Te Kloese algemeen directeur is en ze het principe hanteren van “zorgvuldigheid boven snelheid”, wat ik sinds zijn komst steeds zie terugkomen, duren zowel inkomende als uitgaande transfers echt een eeuwigheid. Althans zo lijkt het van buitenaf.

Misschien verstandig hoor, maar wel met het mislopen van sommige transfers tot gevolg, zoals deze dus.
Heeft er niks mee te maken al wilde FTM toen anders doen geloven. Feyenoord wilde hem in de zomer halen, maar toen hij zo plotseling doorbrak op een toernooi zijn ze eerder in actie gekomen. Hierover is een uitvoerig artikel geschreven op de AD site met hoor en wederhoor dat alles uit de doeken deed.
Snap de meerwaarde nooit waarom men dit zegt. Als ze echt zouden willen, kunnen ze nog altijd komen. Zulke spelers/zaakwaarnemers ga je vroeg of laat gezeik mee krijgen in de toekomst. Ze hebben daar alle recht toe, maar heb liever niet zulke spelers/agenten in het team.
Dus als Dennis nou een weekje eerder terug was van vakantie...
zou toch niet verkeerd zijn als er ter ondersteuning een technisch manager zou worden aangetrokken
Precies dat zeg ik al een tijdje zoveel namen misgelopen dat zei rutger al eerder. Maar niemand neemt het serieus, zal ze toch aanraden om het toch te doen. Krijg je toch meer een compleet plaatje hoe alles gaat binnen feyenoord.
@eeuwigelegioen ”vroeger” wist je niet met wie ze allemaal bezig waren en dus ook niet wie je zgn “misliep”. Nu word je dagelijks doodgegooid met namen en de meest nutteloze feitjes dus dat verandert je perceptie wel een beetje.
Ligt er ook aan waar je het leest. Ik check alleen 1908 en voetbalprimeur. ( voor overige over ander clubs) dus voor echte feyenoord nieuws check ik 1908 als je dat doe weet je genoeg en weet je dat het geen onzin is.
Maar dat zegt hij niet. Hij geeft alleen aan dat er tegenwoordig tientallen namen per transferperiode voorbij komen. Dat een speler vervolgens niet wordt gehaald, betekent dan niet altijd alleen maar dat er niet snel genoeg gehandeld is.
Er is al genoeg gezegd en geschreven ik heb mijn mening en jullie een andere gaat er uiteindelijk om dat we er sterker uitkomen als feyenoord zijnde.
Totale onzin. Onderhandelen kost tijd. Hier denken we nog steeds dat het in een uurtje gepiept is. Dennis is een uitstekende directeur.
Waar hoor je mij zeggen dat het "zo gepiept is" dus met je "we" bedoel je eigenlijk je zelf want ik zeg dat niet.
Lees je eigen posts eens goed door. Raadpleeg meerdere bronnen.
Zegt niemand dat dat niet zo is , ik denk alleen wel dat het te veel werk is om allemaal alleen te doen, nog even los van de netwerken. Bij PSV hebben ze Hiddink, Arnesen,Brands en Steward met hun netwerken naast de scouting,DTK doet het alleen. Lijkt mij geen voordeel eerlijk gezegd
Dat is de grootste BS die vakantie van DtK er steeds bij te halen.
Gaat om de toekomst van je club dus waar hebben het over.
Niet meegekregen zeker dat te kloese smaen met de zaakwaarnemer van rodriguez in dubai zat?
Niet mee gekregen dat er andere hindernissen waren?
Ook niet mee gekregen dat feyenoord pas laat het geld voor rodriguez beschikbaar had?
De vakantie van DtK heeft hier niks mee te maken, ook al zit FTM hier nog steeds over te zeiken vanwege zijn persoonlijke vete met DtK. Ze wilden hem komende zomer halen, maar toen hij opeens doorbrak bij een internationaal toernooi besloten ze een poging te doen om hem in de laatste week vd tranferwindow afgelopen winter al te halen, omdat ze anders achter het net zouden vissen als rijkere clubs erop zouden springen. Het AD heeft hier een uitgebreid artikel over geschreven met hoor en wederhoor. Dat is echte journalistiek en niet het onderbuikgeleuter van FTM met het zwart maken van DtK dat hij telkens doet.
Als dat zo is heb ik ook persoonlijke problemen met dtk. En als je zoveel weet kan je toch alles plaatsen op Twitter of een eigen site maken genoeg mensen die luisteren naar je.
Het artikel in het AD is duidelijk. Wie dat leest, snapt waarom het zo gelooen is en waarom DtK hierin niets te verwijten is.
Ik heb de artikel niet gelezen ben nu erg nieuwsgierig.
Ik zit in Zuid-Frankrijk. Het archief gaat niet ver genoeg terug. Er heeft op 1908 ook nog een link gestaan.
Ik zie in mijn mailgeschiedenis een mailwisseling met 1908. Ook daar niet de link naar het bewuste artikel, maar wel de volgende samenvatting van dat artikel van mijn hand:

“Feyenoord volgde Rodriguez zeer intensief en was van plan hem komende zomer te kopen. Toen er echter ook andere serieuze clubs hem wilden aantrekken en schitterde bij jong Uruguay besloot Feyenoord hals over kop om hem nu al proberen te gaan halen. Daarvoor moest er geld worden aangetrokken. Door dit alles konden de onderhandelingen pas laat op gang komen. Dat had niets maar dan ook niets met DtK’s vakantie te maken (die zoals jullie zelf al meldden nota bene voorafgaand aan de transferperiode was). Ik interpreteer dit van jullie kant als moddergooien en dat is gewoon slecht voor Feyenoord.”
Zoals altijd bij Feyenoord veel te lang getreuzeld en geen risico durven nemen, nu gaan hij de neus weer voor bij.
Zegt het ventje dat aan zijn moeder moet vragen of hij dat zakje Haribo’s mag kopen van zijn zakcentjes.
Ik pleur echt van mijn stoel als baardmans een keer ook maar eens een klein beetje positiviteit of empathie toont.
Ben het ook niet altijd een met @Beardguy maar waarom gelijk het zelfde doen. En iemand laag neerzetten. Met haribo's en dat soort onzin.
Waren dichtbij de wintertransferwindow van feyenoord in een notendop. Zulke spelers moeten aankomende zomer wel komen. Hopelijk hebben ze geleerd dat als ze eerder waren gekomen, dat deze speler in een feyenoord shirt had gespeeld.
@ftm gaat Feyenoord nog een poging wagen?
Nu dus een kansloze opgave lijkt me? Zeker wanneer een Spaanse CL club komt.
Die komt dus waarschijnlijk niet. Jammer.