Bevestigd
geertruida-leipzigweb2

VK Sportphoto | Edit 1908.nl

Transfers

Zaakwaarnemer: "We zijn druk bezig voor Geertruida"

FeyenoordTM

Lutsharel Geertruida zag vorige week zijn Bundesliga-transfer afketsen. De hoofdreden? Linkspoot El Chadaille Bitshiabu van RB Leipzig raakte in de voorbereiding geblesseerd, waardoor RB Leipzig door moest schakelen naar target Castello Lukeba van Olympique Lyon. De Fransman is inmiddels gepresenteerd bij de Duitse club.

In de KieftJansenEgmondGijp podcast wordt het voorval besproken met Wasserman eigenaar Rob Jansen. Het zaakwaarnemersbureau behartigt de belangen van de Feyenoord-verdediger via de makelaars Seraino Dalgliesh (een oud basketballer) en Leegreg Fer (de broer van Leroy Fer).

René van der Gijp stelt in de podcast de vraag of het ook Wasserman is tegengevallen dat Geertruida niet naar Leipzig verkast. Jansen is daarop duidelijk: "Ja, voor iedereen is het tegengevallen. Voor hem zelf, voor het management. Ook voor Feyenoord. Dat de deal niet door ging, is gekomen door een blessure die ontstaan is bij een linksbenige speler. Daardoor hebben ze op het laatste moment hun blik op een andere speler gezet die hem moest vervangen."

Jansen bevestigt dat het klappen van de deal niets te maken heeft gehad met de manier waarop Feyenoord zich opstelde in het onderhandelingsproces, maar benadrukt ook dat de race om de multifunctionele speler nog open is. "Kan gebeuren. Het is voor Geertruida zelf ook dramatisch, maar de transferwindow loopt nog."

Daarmee sluit Jansen een transfer in het restant van augustus niet uit. "Aan de andere kant: we hebben nog een paar weken te gaan in de transferwindow. Wie weet wat er daarin nog ontstaat. Wellicht staat er wel een club op. Het is altijd even afwachten."

Michel van Egmond vraagt of Feyenoord-supporters er vanuit moeten gaan dat Geertruida in de komende twee weken vertrekt. "Dat durf ik niet te zeggen", aldus Jansen. "Hij wordt bij Wasserman begeleid door Leegreg Fer en Seraino Dalgliesh. Die zijn druk mee bezig om te kijken wat er nog mogelijk is. Dat wil niet zeggen dat een transfer lukt, maar we hebben nog even te gaan."

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

@FTM Jurriën Timber is langdurig geblesseerd geraakt en raakt een multifunctionele verdediger voor dit seizoen kwijt. Bestaat er een kans dat Arsenal wellicht oriënterend contact kan leggen met onze club mbt Geertruida of is dat compleet onzinnig gedacht?
Dat plaatste ik zelf ook al eerder en vandaag komt bericht dat Arsenal vervanger gaat halen voor Timber, men had al eerder interesse in Geertruida. Zullen best ook anderen op oog hebben, maar zal zeker een kandidaat zijn.
Kijk aan, ja soms door de hoeveelheid aan reacties is 't soms lastig zien of iets al was geopperd. Maar jij, ik en een aantal anderen dachten iig hetzelfde. Even zwaar hypothetisch maar wat zou een toereikend bod zijn? Een denkbeeldige 30-34 miljoen vast exc. 5 /6 miljoen aan eenvoudig te behalen bonussen + een bepaald doorverkooppercentage in de toekomst?
Ze willen hem wel heel graag weg brengen.
Ik ben zo blij als het september is.
Dan zijn we even van dit godsgruwelijke gezeik af!
De zaakwaarnemers balen dat hun een lucratieve transfer door de neus is geboord. Dat moet worden rechtgezet. Blijkbaar wil Geertruida ook graag weg als ze zo hard op zoek zijn. Waarom die haast? Een goed seizoen bij Feyenoord en in de CL en daarna nog het EK en dan zal hij vast komende zomer naar een mooie topclub kunnen.
Gaat ie dan echt meer opleveren want daarna nog 1-jaar contract. En we willen hem niet transfervrij laten lopen dat zou pas echt ziek zijn
Gelezen ik denk dat je er echt financieel een zwaardere dobber aan hebt als je hem niet nu verkoopt.

Hem vervangen lijkt lastig maar geloof echt wel dat er een backup voor Geertruida staat
Bijvoorbeeld Kiliann Sildilla https://youtu.be/GNvdP8HcAR8

Of net deze zomer gekocht door brøndby
Justin Che. Beide multifunctionele spelers, waarbij in het filmpje van Kiliann een vergelijking wordt aangeduid met o.a. Geertruida
Interessant. Ik zal er naar kijken!
Thimotée pembele van PSG marktwaarde 5mln ook multifunctioneel

Rechts back maar ook centrale verdediger
Uiteraard misschien oude bekende van Hancko erbij halen. Vitik
Dat heeft hij nu toch ook!

Feyenoord houdt altijd de transferrechten! dus bepaald Dus doet hij het goed zeker in de CL stijgt zijn waarden alleen maar.
Maar geloof mij maar dat Feyenoord hem een verbeterde aanbieding zal doen.
Dalgliesh is toch dat mannetje dat een hoop van onze jeugdspelers naar de uitgang gewerkt heeft?
Nee dat is Leegreg Fer bij hem zit veel oud zeer
@FTM het kan toch niet zijn dat we de laatste 2 weken vier spelers halen en er ook nog spelers vertrekken?
Ik hoop eig op Ivanusec, Stojkovic en Bitello, maar inderdaad is wel veel voor de laatste 2 weken van de window.
Heeft iemand een kleine samenvatting van de space? Ik had gisteren een feest dus kon ik er niet bijzijn. Bij voorbaad dank.
Idrissi ipv Sini: zou het allebei niet doen maar goed.
Stojkovice: reëel, wel is die andere kroaat nier door de keuring heen, waardoor Zagreb harder aan hem kan trekken.
Ivanusec: Na zaterdag meer duidelijkheid.
Bitello: komt als er anderen weggaan. Zitten als over salarisbudget heem.
Ik hoop zelf op Ivanusec, Bitello en Stojkovic.

Ivanusec op linksbuiten, Bitello op 8 en Stojkovic op 10. Wieffer op 6
Jep, dit hoop ik ook. Of Stengs kan dan op 10. En mochten Geertruida en Pedersen gaan, naast Nino nog een top rechtsback halen.
Hebben we al een rechtsback klaarstaan bij die eventuele uitgaande transfers en is dat een topper? @FTM
Stojkovic heeft afgelopen seizoen 4 doelpunten gemaakt en 5 assists gehad in een zwakkere competitie. De kans dat hij direct het verschil maakt op 10 is klein. Ik denk dat het logischer is Stengs op 10 te zetten en (als hij komt en zich heeft aangepast) Bitello op 8, in wedstrijden waar Feyenoord meer ruimte krijgt misschien andersom.
Verwacht je een done deal of done deals deze week?
Er is nu nog geen nieuws over Ivanusec. Wordt in de komende uren verwacht.
Is al bekend komt niet idrissi zal verwacht ik volgende week al komen
Stop met die onzin dat Ivanusec niet komt
Je bent het er mee eens toch @FTM dat er nu eindelijk wel eens wat mag gebeuren,nog 2 weken en in dit tempo pis je overal naast....
Wat voor nieuws moet dat zijn dan? Kan bijna niet positief zijn. Hij zou toch zaterdag na de wedstrijd tegen Aek naar Rotterdam komen? Als daar verandering in is gekomen zal het geen goed nieuws zijn. Misschien toch daarom Bitello, ipv Ivanusec?
Het kan altijd, maar waarom van het slechte uitgaan? Het kan ook zijn: Definitieve schriftelijke overeenkomst dat hij vanaf zondag van ons is. Of: Er is overeenstemming, hij speelt niet meer en komt morgen onze kant op. Of: (vul zelf maar in)
Wordt wel tijd dat feyenoord spijkers met koppen gaat slaan.....is zo lang wachten het allemaal wel waard?
Dat nieuws kan alleen maar de datum van overgang zijn toch?
Hij is zelf persoonlijk rond met Feyenoord en we hoefden ons ook niet te druk maken over onderhandelingen met Zagreb.
En als dat het is, dan is dat groot nieuws. Weten we weer meer.
Zeker weten! Daar hoop ik ook gewoon op en ga ik ook wel een klein beetje vanuit
Watvoor nieuws moet er komen dan? Het is toch zo goed als rond?
Of is er een kink in de kabel
Ik denk dat je het hebt over de afloop van gesprek tussen club en speler, of zit ik er naast?
Wat een negatief gedoe hier, bij psv loopt het nu lekker bij gebrek aan tegenstand. Zonder veerman is psv ook niet veel en Noa gaat ook anders aangepakt worden. Daar gaan tegenstanders zich ook op aanpassen. Maar vooral bij ajax ziet het er absoluut niet goed uit, daar zie je bij iedere tegenaanval dat ze niet weten waar ze moeten lopen. En tegen tegenstanders als Fortuna, die nog te laf waren om druk te zetten tegen 10 man, zie je dat het heel moeilijk doorheen voetballen is, dat was mèt Kokcu en Sczymanski ook al zo.
We gaan vooruit, financieel, voetballend, qua uitstraling en dus ook verwachtingen. Prima toch!? Als we maar bij de 1e 2 zitten na 34 wedstrijden!
Of we voetballend er op vooruit gaan is totaal nog niet te zeggen.
Momenteel zijn je aankopen niet beter dan wat je vorig jaar had en is het afwachten of die puzzelstukjes weer in elkaar vallen.
En psv is er gewoon op vooruit gegaan.
Je kan zeggen wat je wilt, maar hun lef om risico te nemen kan je ook gewoon prijzen.
Ze hoeven nog maar 1 horde te overleven en halen het meeste van hun investeringen gewoon weer terug.
Je kan zoals Psv met geld smijten voor dure spelers maar dat maakt je nog geen team.
Eens. Hoe mensen er bij komen dat we er nu voetballend op vooruit zijn gegaan is mij een raadsel.
Ook wij tonen lef, maar wel verantwoord lef. Nu met geld smijten en stel derde worden (kan altijd), dan moeten we volgend jaar ook nog verder kunnen en niet met de gebakken peren zitten. Na 2 succesvolle jaren is het bij velen wat te hoog in hun hoofd gaan zitten.
Toen Peter Bosz TD was van Feyenoord had hij het geweldige idee in 1x (te) veel te investeren om direct CL te kwalificeren. Hij haalde toen Makaay, de cler en nog een zwikkie van geld dat we niet hadden tegen hoge salarissen. Feyenoord redde het niet, CL werd gemist en de financiële ellende werd jarenlang gevoeld. PB komt naar psv en je ziet een vergelijkbaar patroon.
Just saying
Nuance hierbij.
1. Bijna alle spelers die PSV nu haalt hebben veel restwaarde en zijn een aanvulling op een team dat 2e werd (daarmee al redelijk kampioenswaardig was). Was in 2008 niet zo.
2. Bosz was verantwoordelijk voor hervorming van ons jeugdbeleid, hetgeen resulteerde in het opleiden van spelers zoals de Vrij, Wijnaldum, Karsdorp etc. Verkoop van deze jeugdspelers leverde ons in de periode van Geel een neutraal/nipt positief transferresultaat op (gezien de aankopen onder van Geel vrijwel niets opleverden).

Voor de duidelijkheid, ik vond ons transferbeleid toen ook zwak en visieloos. Maar Bosz heeft op andere zaken wel goed werk geleverd destijds en dat wordt nog wel eens vergeten. Het zegt daarnaast niets over zijn capaciteiten als trainer.
Ja eens. Alleen heb ik bij psv wel een sterk alles of niets gevoel. Waar ik me wel echt over verbaas is dat spelers in twee andere steden blijkbaar allemaal interesse genieten van topclubs die 30+ miljoen willen neerleggen. Bakayoko kon een heel seizoen geen fatsoenlijke bal voorgeven en zou nu naar psg of liv kunnen?? Sangaré idem.
Maat goed, ons cluppie komt van ver en we zijn niet schuldenvrij. Maar waarom Bosz nu zoveel uit kan geven inc. de salarissen is mij een raadsel en lijkt toch op het patroon destijds in zijn TD rol.
Nou hadden wij ook wel geluk dat we met 10 man tegen de lamme en de blinde van Fortuna stonden. Elke andere club uit de top 5 had er met gemak 2 in geschoten.
Dus om te zeggen dat het bij psv lekker loopt omdat ze geen tegenstand hadden of ajax dat in paniek is bij elke tegenaanval en zeggen dat wij voetballend vooruit gaan is een beetje scheef denk ik.

Maar goed, we gaan het allemaal meemaken. 1 wedstrijd in de competitie zegt nog niks. Psv en Fortuna gehad, het kan vanaf hier alleen maar beter worden. Er gaat nog genoeg gebeuren in 2 weken transfermarkt en 33 wedstrijden competitie
Kunnen wij al die dure krachten ookniet slijten aan Saoedische clubs om weer een beetje lucht te krijgen in het salaris huis. Denk dat meerdere spelers daar toch wel naartoe willen nu er redelijke namen daar ook rondlopen
Geld kan niet op in Eindhoven. Nu melden ze zich voor Dest. Maar wij hebben Nieuwkoop. Zie daar het contrast. Je mag eigenlijk geen kampioenschap verwachten.
Hou op hoor. Positiviteit is leuk maar je kan beter een beetje realistisch blijven. Vooralsnog hebben we veel uitgegeven aan overbodige spelers.
Ja want Dest is me toch een toppertje joh!
De een na de andere topper slepen ze daar binnen.....
Je vindt Nieuwkoop beter begrijp ik? De middelmaat verslaving bij onze club is helaas nog niet weg zie ik.
middelmaat veslaving....goeie.....

Je kunt je beter drukmaken om je eigen calimero syndroom.
Alles maar beter vinden elders.
Ergens is het gewoon meelijwekkend.
Hoezo is Dest beter, ik heb hem heel vaak zien spelen bij Barcelona en vind hem echt niet beter dan Nieuwkoop.
Nee denk dat Barcelona na dit seizoen ook interesse toont in Nieuwkoop.
En ik denk dat Milan en Barcelona van Dest af willen omdat hij zo ontzettend goed is...
Net zoals Stengs en Idrissi zeker haha.
Ieder heeft z’n eigen budget en bovenal verantwoordelijkheid. Als zij derde worden, zitten ze misschien met een enorm probleem. Ze hebben dan niet weer een Gakpo op voorraad om gaten te dichten.
Ik denk dat de verwachtingen getempert moeten worden. Het lijkt mij heel frappant dat wij bijv. nog Bitello kunnen binnenhalen, wij hebben vorig jaar gezien hoelang het duurt om te onderhandelen met Zuid-Amerikaanse clubs. De klok staat op 15 dagen, en ja er zal vast het een en ander gedaan zijn voordat dit nieuws gedeelt is.

Het feit is dat er nog niks naar buiten was gekomen over dit in zowel de Braziliaanse media als Nederlandse media. Daarop kan je concluderen dat er hooguit informeel gesproken is met de agent, maar zeker nog niet met de club. Dat ga je ook niet uit onderhandelen in 15 dagen. Ik denk dat wij blij mogen zijn met Ivanusec + Stojkovic en Idrissi. Meer gaat het niet worden.
Paixao gemist? Kan gewoon als je al veel voorwerkt hebt gedaan en een goede constructie bedenkt.
Transfermarkt is geen wedstrijdje ‘wie heeft de meeste en de duurste’. Dit heeft Feyenoord vroeger ook naar de klote geholpen. Kijk naar jezelf en niet naar anderen, doe geen gekke dingen en luister vooral niet naar supporters. Het gaat om gezond worden en jaarlijks stappen maken, Kampioenschap doen we niet structureel voor mee en we zijn geen favoriet. Tweede plek is superbelangrijk maar ook dat wordt lastig. Beetje realiteitszin mensen,
Merci maat. Dit dus.

We staan qua mogelijkheden op de transfermarkt nog niet naast de concurrenten. Dat is geen rocket science. We hebben wel de beste trainer, een top TD en echt beleid. Die hebben ons in 2 jaar niet teleurgesteld. Realiteit en vertrouwen.
Gelukkig zijn er nog verstandige mensen 👍
Zoals gisteren mooi gezegd in de Space "PSV heeft de transferwindow waarvan iedereen had gehoopt dat wij die zouden hebben".

Ze smijten met geld daar, zowel transfersommen als salaris. Heeft natuurlijk ook een keerzijde, want als ze geen CL halen hebben ze wederom een gigantisch probleem.
Denk dat dat wel meevalt.
Die verkopen Bakayoko en Sangare nog wel voor hoofdprijzen
Ook die moeten weer vervangen worden dan. Bakayoko vervang je niet zomaar.
Die halen voor die 2 spelers makkelijk 50miljoen binnen. Van de winter hebben ze voor 70miljoen verkocht? Dat is al 120miljoen en komen er nog mogelijke CL gelden bij
Ze hebben nu, volgens transfermarkt.nl, voor 36 miljoen ingekocht.
Als Bakayoko vertrekt dan halen ze met gemak iemand terug.
Voor het Nederlands voetbal zou het goed zijn als ze het halen, maar ik gun ze niks
Voor mij hoeft het ook niet zo extreem. Liever een slimme investering dan strooien met het geld. Financieel is het nu vooral de prioriteit om stabiliteit op te bouwen en systematisch VVF uit te kopen.
Aan het type investeringen te zien krijg ik ook het gevoel dat Arne er zelfs nog een seizoen aan wil plakken.

Zowel Ajax als PSV handelen paniekerig; PSV nog meer dan Ajax. In het geval dat PSV geen CL speelt, zitten ze ongelofelijk diep in de financiële put.

Er gaan nog een aantal inkomende transfers gebeuren. Lees: Ivanusec, Stojkovic, Bitello lijkt mij ook reëel.
In het geval van een vertrek van Geertuida, hebben we Bart al klaarstaan en Nino klinkt als een kwestie van inkt op papier zetten.

Een voordeel dat we halen uit het halen van Bitello en Nino is dat beide direct inzetbaar zijn zodra ze speelgerechtigd zijn aangezien de Braziliaanse competitie al even onderweg is. Ze hebben al wedstrijdritme.
Begrijpelijk dat iedereen sneller stappen wil maken(en ik ook).Maar we maken de laatste 2 jaar al reuzenstappen.

Maar idd zijn ze met meerdere dingen bezig om weer de baas in eigen huis te worden.Ook klinkt het allemaal makkelijk als je de transfersommen so.s ziet om te roepen die hadden wij moeten halen.

Zoals FTM eerder melde waren voor ons de opties karsdorp/Dest meteen geen optie meer als ze de salarissen hoorde.

Wat dat betreft kunnen we ons gewoon voorlopig nog niet meten met 020 en de boeren en ben ook blij dat ze daar ook geen gok mee nemen.
We hebben in het verleden gezien wat dat opleverde.
Er zit nog een echte topper aan te komen... Die nog niet wordt genoemd. Eens kijken of iedereen dan nog in mineur is.
Er worden wel meer namen genoemd maar er komt nog steeds niks,word wel tijd nu...
Oh, dat wist ik niet. Ik dacht dat hij de krullebol bedoelde met onze nieuwe topper. Maar er zit dus nog wat aan te komen?????
En hoe kom jij aan die wijsheid?
PSV gaat voor Dest. Feyenoord moet echt gaan investeren. Met dit middenveld mag je blij zijn met de 3e plaats.
Ik begin me nu toch echt af te vragen welke suikeroom ze in Eindhoven hebben..... Dit kan toch bijna niet. Ook daar hebben ze een kostenpost. Hun ome Toon had ze ook achtergelaten met de nodige schulden. 6 maanden terug moest Gakpo en die ander eruit om financieel in de juiste balans te komen. Ik volg het niet daar, maar schijnt allemaal te kunnen.
Ze willen koste wat kost nu CL halen en ook volgend jaar dan verdien je zoveel terug
Risico durven nemen. Verdien je volgend jaar dubbel en dwars terug in de CL..
Maar als ze dat niet halen dan.........?
Dan moet je je beste spelers verkopen. Alleen in deze markt hoeft dat er maar 1 te zijn; Bakayoko, Lang of Veerman.
Dat dachten ze vorig jaar ook; vandaar dat Gakpo en Madueke wel weg moesten. Ajax dacht het ook; en zie waar ze nu staan.

Overall koop je natuurlijk gewoon de CL plekken; meeste geld = hoge ranking. Maar wij hebben sowieso nog niet genoeg vet op de botten om zo’n niet CL jaar aan te kunnen wanneer wij datzelfde beleid zouden hanteren. Er moet in zoveel geïnvesteerd worden en wij hebben amper Kuip inkomsten. We hebben met slim beleid, ontwikkeling en een toptrainer echt nog meer structureel succes hebben voordat wij ons kunnen Wagen aan bedragen van 20mio.
Shady deal met gemeente is natuurlijk waarom ze überhaupt in een goede positie zitten.

Los daarvan, zo heeft PSV altijd beleid gevoerd. 50 miljoen begrotingstekort moet opgevuld worden met CL en/of een transfer. Daar kopen ze ook op in en hebben het trackrecord om dat te billijken. Dat was met Gakpo, daarna het geld voor Madueke en voorsorteren op Sangare + begrotingstekort: dan kom je op een aardig bedrag.
Concurrenten worden sterker als wij nog wat gaan doen komt het goed
Dan mogen ze wel een beetje tempo gaan maken...
Ben benieuwd wat er nog bij gaat komen,er worden namen genoemd klopt,hopelijk kunnen ze het waarmaken om deze spelers te halen!
Kan iemand de belangrijkste dingen op een rijtje zetten van de space? Graag zo veel mogelijk info
Ze bedoelen eigenlijk: we zijn druk bezig voor onze portemonnee.
Zaakwaarnemers zijn een van de problemen van het voetbal. Mede door hun werkzaamheden is zo'n inflatie van lonen en dus uitgaven van clubs. Clubs moeten allerlei kunstgrepen doen om die salarissen maar te blijven betalen: in zee gaan met investeringsmaatschappijen, miljardairs of gewoon aankloppen bij de belastingbetaler. Door de ontsporing van de salarissen, de CL en het Bosman arrest zijn de verschillen tussen clubs ook groter geworden. Hun werk is spelers zo vaak mogelijk naar andere clubs te brengen en hun commissie te vangen. Dat de transfer niet is doorgegaan is natuurlijk voor hun ook vervelend. Ze hebben er een persoonlijk belang bij om Geertruida deze zomer nog 'weg te brengen'. Als hij op 28 augustus vertrekt zit Feyenoord met de gebakken peren.
@FTM wanneer verwacht je meer nieuws over Bitello
Heb de space gister niet mee gekregen, maar als ik het goed begrijp is de komst van Sinisterra van de baan en komt Idrissi?
Nog niet. Hij zou vandaag info krijgen.
Nog maar 15 dagen te gaan tot sluiten van de transfermarkt. "Veel voorwerk" al gedaan - maar tot op heden nog geen topper binnen gekomen. De klok tikt.
Geen nieuws is blijkbaar ook nieuws
Die Timber bij Arsenal ligt er het hele jaar uit, ik vind zelf Geertruida beter, mij een wonder dat Arsenal nog geen bod heeft gedaan.
Geertruida zou erg geschikt zijn voor Engelse voetbal. Kan centrale verdediger, rechtsback en op middenveld speler, complete speler.
Als hij wel nog gaat dan maar zsm, maar niks gaat meer snel. Die Pedersen zou ook weggaan, zou al een bod zijn, nou maak het rond.
Arsenal heeft die keeper van brentford moeten huren met optie tot koop om binnen de FFP regels re blijven. Die hebben/kunnen geen 35M uit geven aan geertruida.
Zou best kunnen wat je zegt Kev, maar die regels zijn dan zeker niet voor Chelsea, die zitten denk ik al bijna aan een miljard qua investeringen in jaar tijd. Maar ik gaf Arsenal meer als een voorbeeld, Geertruida kan daar bij elke club meedraaien.
Chelsea veel verkocht deze zomer en geeft hele lange contracten (caicedo bijvoorbeeld tot 2031) waardoor de afschrijvingen in het jaarboek kunstmatig laag worden gehouden. Vanaf volgende zomer word dat aangepakt door de fifa en zal vhelsea daar ooj de gevolgen van gaan merken.
Kan iemand een samenvatting maken van de space
Krijg 2017 vibes van deze transferperiode
Komen iig nog een paar spannende weken aan
Kan iemand het ‘concrete’ nieuws mbt

Sini:
Ivanusec:
Stojkovic:
Bitello: klopt het dat hij te duur is en we wederom achter iemand aan zitten zit niet te betalen is?

geven? Ik heb net het laatste deel van de space geluisterd… 😓
Morgen wordt er meer nieuws verwacht of ja komende ochtend . Welterusten kameraden
Sini komt niet wordt Idrissi , ivanusec komt morgen meer nieuws over naar buiten , stojkovic kan snel gaan bitello zou evt ook nog kunnen feyenoord zit al een heel stuk over de salaris begroting heen
Met Bitello, Stojkovic en Ivanušec ben ik al heel blij.

Als daar Sinisterra nog bijkomt, word ik gek. Maar gaat niet gebeuren, dat wordt Idrissi.
Als je 10 euro had gekregen voor elke individuele melding dat er morgen meer nieuws komt had je niet meer hoeven werken 😂😂😂 gewoon afwachten en hoop houden zou ik zeggen
Idrissi voor linksbuiten kan echt niet meer nu je CL gaat spelen... beter toveren ze nog een konijn uit de hoed
Je moet top 2 eredivisie eindigen. Dat moet topprioriteit zijn, CL is een mooie ervaring en wil je niet afgaan.
Dan moet je nog steeds geen Idrissi halen
Goed argument laten we meteen Başacıkoğlu, Nelom en Kramer terug halen.
Vorig jaar was je zwakste positie linksbuiten (Idrissi)en rechtsback als Pedersen er stond.
Nu ons middenveld is weg gevallen en met een verdedigend blok spelen met Zerrouki en Wieffer ga je nog minder hebben aan een Idrissi.
We hebben helaas behoefte aan een type Sinisterra of en Noa Lang.
Spelers die 90 minuten dreiging brengen.
Idrissi die gemiddeld 1 keer langs zijn man komt per wedstrijd gaat dat niet voor je doen.
Goed verwoord. Sommige hier hebben er een hele rare kijk op. Ik zou bijna willen zeggen wij zijn ondanks hem kampioen geworden. Niet goed genoeg.
Jouw mening. Niet de mijne.
En door.
Idrissi was vorig jaar je gevaarlijkste vleugelspeler en zorgde vanaf links door de goede samenwerking met Hartman ook altijd voor dreiging. Van rechts kwam zoveel minder.
Bitello en de twee Kroaten lijkt me wel zat toch even? Hoop iig niet dat de linksbuiten de komst van deze drie in de weg gaat zitten
1. Bijlow/Wellenreuther

2. Timber/Nieuwkoop
3. Trauner/Nino
4. Hancko/Hendriks
5. Hartman/Lopez

6. Wieffer/Zerrouki
8. Bitello/Stengs
10. Ivanusec/Stojkovic

7. (Idrissi of Sini)/Sauer
9. Gimenez/Ueda
11. Paixao/Jahanbaksh

Dit zou toch top zijn.
Geert, Pedersen, Dilrosun, Walemark zouden dan moeten worden verkocht en wellicht Timber als hij geen rechtsback wil spelen.
Het is te hopen dat ze allemaal komen (behalve idrissi) dan heb je echt een fantastisch team staan
Top?

Verdediging + middenveld minder dan vorig seizoen.

Aanval hetzelfde.

Alleen in de breedte zijn we dan sterker geworden.
Verdediging minder?? Tot nu toe ongewijzigd toch
Ik reageer toch op de genoemde opstelling, gekkie.

Geertruida vertrekt waarschijnlijk nog wel idd.
Heb wel vertrouwen in die Nino die ze willen halen als hij gaat
Ik op zich ook wel. Maar gaat niet (meteen) zo goed worden als Geertruida.

Trauner + Geertruida is beter dan Nino + Nieuwkoop.
Dit zou een hele mooie selectie zijn.
Hendriks gaat waarschijnlijk weg dievplek zal dan opgevangen worden door beelen.
Worden we nog wat wijzer van die space? Kan niet luisteren, me wijf leg te pitten.. 😅
Bitello gaat de helft meer kosten dan dat we voor Pedersen ontvangen als die weggaat dus reken maar op een bedrag rond 12/13 mil
Das wel heel veel. Denk dat je voor pedersen 6-7 krijg dus dan 9 voor die Bitello
Onzin...

Als je voor Pedersen 7 miljoen krijgt, houdt je hier 3-4 netto aan over. Zo'n Bitello zal het dubbele van dat bedrag kosten, ik verwacht rond de 8 miljoen.
Nee joh. Verkeerd geïnterpreteerd. Je kunt maar 40% van het transfergeld van Pedersen herinvesteren in een nieuwe speler. 40% x 7 miljoen = 2,8 × 2 = 5,6 miljoen. Hij zal zo'n 5 a 7 miljoen kosten.
Ik ben ook benieuwd, kon zelf helaas niet luisteren vanavond
Daar zijn oortjes voor uitgevonden…. Maar ik kan ook niet luisteren, de iPad wordt niet ondersteund krijg ik als melding 🙄
Niets nieuws onder de zon , Rutger verwacht morgen meer info over ivanusec te kunnen brengen en de komst van zeer waarschijnlijk Idrissi....
@FTM haha ik zie dat AFC Ajax (@_Glennmahh) meeluisterd via de space.
Die bitello moet je echt halen wat een voetballer is dat zeg
Indien Hendriks vertrekt; hebben ze al een vervanger op het oog?
Lijkt mij niet dat feyenoord in de positie zit dat ze een hendriks met weer een aankoop van een paar miljoen kunnen vervangen..
Is rechtspoot , Hendriks is Linkspoot
Een rechtspoot kan ook gewoon op links.
Alle sterkhouders van vorig seizoen gaan weg en er komt middelmaat terug. Van alle grote namen komt er geen één.
Hancko en Gimenez blijven.

Alleen Kokcu is weg en Geertruida ook nog.

Verder hebben we Bijlow, Hartman, Trauner, Wieffer en Paixao nog.
Eens yakimov! Met szymanski kokcu danilo en idrissi gewoon 30 goals ingeleverd (schatting) wat krijg je terug? Vd belt en zerrouki.. schiet mij maar lek. Dtk is t kwijt.
Bitello kont natuurlijk niet . Is weer een zoethoudertje, wordt Idrissi.
Zie voorlopig alleen Ueda, geen verkeerde speler Jahanbaks en Dilrosun kan toch echt niet meer.
Ff afwachten, niet gelijk in paniek raken, snap sommige aankopen ook niet zo goed, maar het is nog geen 1 september
@ftm komen er nog meer spelers voor de bank of gaan we eindelijk de stoute schoenen eens aantrekken?

Wat vind je zelf van de window so far?
Heeft iemand een samenvatting van de space van vanavond?
Morgenvroeg waarschijnlijk meer nieuws over Sinisterra en Ivanusec. Hij verwacht dat Ivanusec komt.
Je hebt ze inderdaad echt beiden nodig voor de basis en dus ook die braziliaanse middenvelder (of een andere basisspeler naast wieffer/zerrouki).

Ik hoop zo op wijnaldum @ftm is dit nog optioneel?
Wijnaldum totaal niet aan de orde. Te oud en te langzaam. Net als die Chavez die iedere keer voorbij komt.
Lijkt me voor de ervaring en het cement wel goed. Box to box. Scorend vermogen. Meer cl wedstrijden gespeeld dan de rest van de eredivisie bij elkaar. Ik had m in rome te voet op gaan halen!
Sws sneller dan wieffer en zerrouki 🤣
Targets nu zijn Bitello, Ivanusec, Idrissi/Sini en die andere Kroatische speler, niet zeker of ze allemaal kunnen komen. Zo heb ik het iig begrepen maar ik zat in de auto en het geluid stond nogal zacht
Dan weer wel, dan weer niet.. lijkt gtst wel
Wat een gezeik. Maar wel vertrouwen nog er in blijkbaar. Zal wel met het verlies te maken hebben
Landt zondag in Rotterdam. Heel misschien op spangen te zien zegt ftm
@FTM wanneer verwacht jij duidelijkheid over Sinestera?
Nu staat er dat er een space komt zo klopt dat ook niet?
Plaaggeest krijgt zijn zin. TWITTER SPACE
Doe straks een Twitter-space, kan ik jullie weer even bijpraten.
Wat houdt dit precies in, en is dit ook te volgen als je geen Twitter account hebt ?
Heb je volgende keer gewoon een aparte link als in Januari?
Vertrek jij ook nog maar Geer, de tragedie genaamd transferwindow 23 compleet.

Wat geven wij vreselijk veel geld uit aan vreselijke spelers zeg..
Zullen we de zakdoeken bewaren voor 1 september
Wat een drama om jou nutteloze reactie te moeten lezen zeg. Wat een jankerd beste stuurlui.....

Heb een beetje vertrouwen lijkt me toch het mi ste wat je zou kunnen opbrengen....
Deels heeft hij wel gelijk. 7 miljoen voor Stengs is 3 te veel. 8 voor Zerrouki is 3 te veel. En de Zwollenaren zijn naar mijn mening niet goed genoeg
We hebben 1 officiële wedstrijd gezien en daarvoor ook enkele serieuze tegenstanders in vriendschappelijke wedstrijden waarin we gewoon goed stonden enzo
Naar jouw mening....net zo weinig interessant als mijn mening.
Na 1 jaar van een aantal goede aankopen? Een zwaluw maakt geen zomer, ben je vergeten hoe we haps en larson en co voor veel te veel geld kochten na kampioenschap 17?

Hebben ruim 20 mil uitgegeven aan materiaal voor de bank. Dat verzin je toch niet als je CL gaat spelen. Vd Belt kan niet eens tegen spakenburg mee, een derde keeper die niet bij de lat kan.. nee hou mij geen worst voor. Catastrofe
Zielig hoor vorig jaar hadden we een drama van een friendly tegen Fc Kopenhagen 7-0 verliezen vervolgens winnen we de groep in Europa League en worden we landskampioen

Maar God wat is het beleid slecht

Wat een gejank zeg
Wie vind jij nu een directe versterking dan Ferry ouwe slimmerik? Van de reeds uitgegeven 20 mio?

Stengs? Komt de linksback van fortuna niet voorbij. Zou dat wel lukken tegen de back van madrid? Haal je hoofd uit je dikke **** man domme gozer, en laat mij met rust.

20 mil verdampt en hij is happy de peppie. Sodemieter op.
Wat ik een versterking vind, heb daar nu nog geen idee van.... Maar ik heb iets geleerd de afgelopen 2 seizoenen blijkt dat er opeens hele verstandige mensen bij de club gekomen zijn die met het beleid wat zij hebben opgezet zijn wij nog steeds bezig met gejank om spelers die in de ogen van die jankers niets waard zijn.

Het eerste seizoen met geen winnaar van de Conference League reikte we tot finale vorig jaar was dezelfde stress onder de jankers maar we werden kampioen en spelen nu in CL

Wat ik heb geleerd is niet te oordelen op namen, maar op de resultaten. Ik heb geleerd iets meer te vertrouwen op de wijze mensen...

Zouden meer moeten doen hier gewoon even afwachten en dan boem gaan we er vol voor.

Want een ding weet ik zeker op het moment dat deze "miskopen" scoren voor onze club zijn alle jankers opeens vergeten hoe slecht ze de spelers vinden
Die hoeft hij nietvoorbij als ie de steekbal maar geeft aan santi
Wie vond je vorig jaar na drie speelrondes dan een versterking? Het is weer FR12 tijd ook hier: iedereen out en azijnzeikers erin! 2017-2018 vergelijking is zoooo’n bullshit
Ben het voor een deel met je eens alleen vd Belt moet je niet onderschatten
Ik denk dat Feyenoord heel gericht scout en alleen spelers op basis van data haalt. Ik verwacht van veel van de genoemde spelers dan ook dat ze prima in het systeem mee zullen draaien. Van Aursnes en Trauner hadden de meesten onder ons nooit gehoord, werden voor weinig gekocht en excelleerden. Soortgelijk verhaal voor Wieffer, hoewel hij al in Nederland speelde.

Analyses van spelers op basis van een wedstrijd of twee-drie komen imo wat vroeg. Dat ze nu nog niet top zijn betekent niet dat ze dat niet kunnen worden.
Ga toch gewoon weg joh azijn junkie.....
Niemand zit op jou te wachten met je pubermeid gejammer.
Je moet je k **** bek houden tegen me. Heb jou niks gevraagd toch? Baksieltje.
Ah kijk heb ik toch gelijk 😂😂

Wat een grote muil voor zo'n kleine meid zeg.
Ben benieuwd of je dit soort *****'s hun ongelijk zullen toegeven, als ze het uiteindelijk mis blijken te hebben gehad.
Met hun ongeduld en onderbuikgevoelens.
Haha geloof dat maar niet.
Sterker nog, als straks toch alles goed gaat staan ze vooraan te springen!
Weten ze niet eens meer wat voor kinderlijk gejammer ze uitgekraamt hebben.
Gek makend dit...Als dezelfde spelers twee jaar geleden waren gekomen hadden ze de polonaise gelopen nu lijkt het wel of ze elkaar een collectieve zelfmoord aan het aanpraten zijn. Maar wie had twee jaar geleden gedacht dat we in afwachting zouden zijn van een Kroatische international en dat de aanvoerder van een Braziliaanse topclub bij de telefoon zit te wachten of ie bij ons mag komen spelen? Wat het dit jaar ook wordt, we hebben grote stappen gemaakt.
Je kunt ook gewoon antidepressiva gaan halen hoor, dat helpt misschien
Hard op zoek naar een club om zo een beetje onze beste speler te verkopen...

Ajax verkoopt hun miskopen bijna nog sneller...
Is ondertussen toch wel bekend dat Ajax en in mindere mate PSV er internationaal veel beter op staan?
@FTM is Dodi Lukebakio een optie? Gedegradeerd met Hertha BSC, verstaat Nederlands en een goedkopere optie dan Sini