Primeur Bevestigd
bitello-feyenoordweb-1

afcstuff | Edit 1908.nl

Transfers

Feyenoord zoekt toenadering voor Bitello

FeyenoordTM

Feyenoord onderneemt concrete stappen om João Paulo Bitello te strikken. De Braziliaanse middenvelder moet overkomen van Grêmio Foot-Ball Porto Alegrense. De mogelijke transfer blijft in het restant van augustus een thema bij Feyenoord — al helemaal wanneer er verdere uitgaande transfers worden bewerkstelligd.

Bitello is een 23-jarige centrale middenvelder die uit de jeugd van Cascavel komt. Grêmio wist hem op jonge leeftijd op te pikken, waar hij vanuit het onder-20 elftal door wist te groeien naar het eerste elftal. De 1.78 meter lange Bitello staat tot eind 2025 onder contract in Porto Alegre en vertegenwoordigt een ingeschatte transferwaarde van zeven miljoen euro.

De uitgebreid gescoute Braziliaan heeft al negenentachtig officiële duels op zijn naam staan. Daarin was hij goed voor zeventien doelpunten en zeven assists. De aanjager speelt zijn wedstrijden voornamelijk op het centrale middenveld — maar kan ook als aanvallende middenvelder, als linksbuiten én als rechtsbuiten uit de voeten.

Feyenoord heeft deze window al in een vroeg stadium de eerste contacten gelegd om een transfer van de grond te krijgen en zoekt ondertussen ook verdere concrete toenadering. Ook Premier League-club Arsenal zit achter Bitello aan, maar pakte nog niet formeel door. Bitello staat open voor het avontuur in de UEFA Champions League wat Feyenoord kan bieden.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

@FTM,Hoop dat je hier nog kan reageren,denkje dat je dit weekend nog nieuws kan brengen over Ivanusec en over onze krullenbol?
@FTM
Was is de status voor wat betreft eventuele komst Bitello ?
Volgens interesse arsenal destijds 8m pond.

Ben wel getriggerd door deze speler. Goede techniek, maar naast loopvermogen mag er wel wat fysiek bij (te trainen). Ben wel nieuwsgierig als hij op 10 staat of dat klikt met zerrouki en wiefer. Hij trekt in elk geval veel gaten en heeft passes in huis

Mocht je Timber kunnen lozen en hem inwisselen. Vooral nieuwsgierig
'Feyenoord wil niet eeuwig wachten: Idrissi wel, Ivanusec mogelijk tóch niet'

Oussama Idrissi is hard op weg naar Feyenoord, maar dat kan niet gezegd worden van Luka Ivanusec. Uitstel dreigt afstel te worden bij de Kroatische smaakmaker van Dinamo Zagreb, aldus Voetbal International.

Bron: VP
Beschikbare centjes uitgeven aan Bitello en Stojcovic.
Ivanusec op tweede plan zetten ingeval van uitgaande transfer.
Of praat ik nou weer ****?
Leuke speler maar moet rond de 10 miljoen euro kosten
Moeten echt een aantal spelers weg
Dilrosun is veel belangstelling voor
Timber yes weg ermee
Wallemark verhuur maar wil niet
Kasawirjo geen ene club wil hem
Jahanbacks mag ook weg en zie hem wel gaan
Wie wil Dilrosun dan halen, dat zou goed nieuws zijn
Wow deze speler is goed! Leuke acties. Heeft inderdaad veel weg van Noah Lang. Alleen
Deze is beter. Zou leuk zijn als Feyenoord deze speler weet te halen. Heeft ook de power en drive als kokcu wat we nu echt missen op het middenveld
Ik kon helaas de space gisteren niet luisteren ik zie berichten als Feyenoord heeft salarisbudget op. Hoe zit het dan met Ivanusec, stojkovic, idrissi en die Braziliaanse jongen? Zijn van deze 4 alleen de Kroaten zeker?
Er zal dus wat meg moeten ook. Genoeg gegadigden.
@ tankstationObiku

Maar betekent het wat jij bedoelt dat er dus eerst wat weg moet voor überhaupt een Ivanusec komt of was die al in de begroting meegenomen
@ TankstationObiku

Dankjewel voor de update en ik vind Feyenoord geweldige club maar soms kijk ik wel met enige jaloezie naar Eindhoven. Maar zal bij ons ook vast wel goed komen
Tsja, die hebben nog steeds meer geld dan Feyenoord.

Vandaar dat we nu ook door moeten pakken en absoluut bij de 1e 2 MOETEN eindigen.
Wat een droevenis de concurrentie is op volle oorlogssterkte en feyenoord blijft maar bedelen voor spelers. Eigenlijk best triest voor slot dat jij weer geen echte versterkingen krijgt en weer opnieuw moet beginnen. Hij zal toch ook wel eens, tegen te kloesse zeggen hoe zit het vriend wordt je wakker en ga eens iets doen ik heb geen 10 de belangrijkste positie op het veld
Slot wou Zerrouki en Stengs? En hij krijgt Idrissi?
We willen veel, maar er kom nog niks los, nog 14 dagen voordat de transfer window sluit. als je naar Eindhoven kijkt ze praten over een nieuwe speler en ja hoor daar is die.
Nou daar halen ze pepi maar de jong staat al 4 wedstrijden basis en hebben ze nog geen verdedigers gehaald die broodnodig zijn
Wij halen Ueda en Santi staat basis. Wat wil je ermee zeggen
Klopt ook wel kijk wij halen ook een spits er bij. Maar kijk naar wat ze extra hebben gekocht. Dacht eerst we worden fluitend kampioen maar..........
Ik had ook graag gezien dat feyenoord toppers binnenhaalde i.p.v lees nu idrissi. Ivanusec wordt een topper die gehaald moet worden. Maar psv heeft op lang na spelers gehaald die niet eens basisspelers zijn nog. Schouten hebben ze gehaald maar daar hebben ze een speler als sangare die toch meer waarde heeft die gaan ze echt niet banken als ie geen transfer maakt
Deze speler had je echt moeten halen inplaats van Zerrouki, dan had Wieffer gewoon lekker op 6 kunnen blijven spelen.
Inderdaad probleem opgelost. Zerrouki maar verkopen aan twenty voor 10 miljoen
Hoop echt dat Bitello komt. Zorgt voor creativiteit, heeft rendement én kan op veel verschillende posities uit de voeten.

Haluuuhh!
Ok dit is geen 10 dus maar een 6. Oei zerrouki of timber of met deze vorm wieffer banken dus. Management time slot!
Wel zondag van minimaal
1 dure speler. Niet wieff dus ;) maarja topbank ook lkkr
Nope geen "6" maar een "8" goed kijken
En Stojkovic is de "10". Net als Ivanusec en Stengs
Wat een speler zeg die bitello 👌
Vijf keer naar het filmpje gekeken? Dan wordt hij steeds iets beter...
Na 1 keer vond ik hem al goed. Leuke creative speler
Ik hoor net in de twitter space: Feyenoord zit al boven het salaris budget en Bitello moet Kokcu zijn vervanger worden.

Lekker gedaan jongens!
Zijn ze beetje laat mee. Als je in de eerste 3 comp wedstrijden punten morst. Loop je het hele seiz achter de feiten aan.

Lijkt wel 2017 dit
Wat een onzin. Je speelt 1 wedstrijd met 10 man slecht.
Er staat een hele degelijke selectie die altijd in de top 3 zou eindigen. Je speelt de eerste 3 wedstrijden tegen rechte rijtje teams die een begroting hebben die lager ligt dan het aankoop bedrag van Stengs of Ueda. Laat de spelers even aan elkaar wennen. Vorig jaar speeldr we tot de winterstop matig en werden we kampioen en dat jaar er voor verloor je in deze fase bijna van FC Drita en behaalde we de Conference League finale.
Wat een stemmingmakerij om niks.
Er komen echt nog wel 3 spelers bij en daar is ook voldoende tijd voor.
Je hebt 2 punten al verloren in de strijd om plek 3 in de eerste speelronde.
Ik zou maar even rustig aan doen met uitspraken dat we gegarandeerd ergens eindigen.
We zouden zogenaamd stabiel zijn, want we waren weinig spelers kwijt geraakt en veel sterkhouders zijn gebleven.
Maar na wedstrijden tegen psv en Fortuna blijkt dat we toch een paar niveau,s lager aantikken dan aan het einde van vorig jaar en met de huidige aankopen ga je dat niveau gewoon bij lange na niet halen.
En je hoeft ook niet te verwachten dat we met aankopen als Idrissi wel in een keer een hoger niveau aan gaan tikken.
We gaan gewoon een heel zwaar seizoen tegemoet om plek 3 veilig te stellen.
En daar is hij weer. De quote 'Plek 3 wordt zwaar'. Die horen wel elke jaar wel een keer terug en uiteindelijk worden we minimaal 3de.

Kampioen word je niet even, maar dat zei ik al voor de wedstrijd tegen Psv. Ons salarisbudget is zoveel lager, dan is dat in principe ook niet reëel, maar met deze selectie doe je gewoon mee om het kampioenschap en met de genoemde versterkingen maak je ook een reëele kans.

Maar nu aal afserveren is echt waanzin. Ga dan lekker tennis kijken ofzo, want het slaat nergens op.
Komt omdat we teveel spelers hebben op dit moment.
Waarom dan zo lang wachten met Bitello???
Ze zijn al over het salaris budget heen dus er moet denk ik wat gebeuren uitgaand voordat hij kan komen.

Echt ongelofelijk dat wij die zerrouki gehaald hebben.
Ze hadden hem gewoon meteen moeten halen toen Kokcu was verkocht???
Ja je vraagt je toch af hoe dit zo loopt. Lijkt toch wel wat paniek te zijn momenteel.
Ontiegelijke kutaankoop die ook nog eens Wieffer op 8 doet dwalen. Wieffer die nota bene de nr 6 van het Nederlands elftal is. Als Zerrouki speelgerechtigd zou zijn voor het Nederlands elftal zou hij nog niet eens bij de selectie zitten. En hij wordt voor 7 mln aangekocht om op de plek van de nr 6 van het Nederlands elftal te zetten. WTF! Was het misschien een idee geweest om deze Brazilliaan voor 7 mln te kopen en naast Wieffer als vervanger van Kokcu te zetten? WTF!
Kill list:

- Dilrosun
- Alireza
- Wälemark
- Timber
- Pedersen
- Kasanwirjo
Dan moeten ze een club vinden die hun salaris wilt betalen of dat ze speeltijd boven geld kiezen. Ben heel benieuwd wat er 1 september voor een selectie staat.
3 hiervan krijg je aan de straatstenen niet verkocht haha.
@ Daboze

Ik heb space niet kunnen luisteren helaas. Maar wat jij dus zegt is er eigenlijk geen salarisbudget meer? Dus moeten eerst spelers weg voordat Ivanusec komt en dan hebben we het nog niet over stojkovic en die Braziliaanse jongen. Dus als er niks weggaat komt er niks meer bij? Echt jammer dat ik de space gemist hebt
Naja ze zitten erover heen. Verder is der weinig over gezegd.
Ook is er genoeg interesse in Dilrosun (meer dan in timber) alleen het salaris van die gast is behoorlijk hoog.

Dus ik denk wel stel ali en dilrosun vertrekken dat er aardig weer wat vrij komt.

Maar het is zo jammer dat er niet gezegd mag worden hoe een slechte transferperiode we daadwerkelijk hebben.
Als je dit soort dingen roept ben je meteen paniekzaaier of onrust stoker.

Feit is gewoon dat je na 1.5 maand na je kampioen schap achter de feiten aan loopt.
Met ons veldspel zie ik ons namelijk ook niet zomaar even Sparta aan de kant zetten
Wel benieuwd wat nu de prioriteiten zijn mbt posities. Twee nr 10s en een linksbuiten? Al lijkt dit ook niet een pure tien, wel een handige en positief aggresieve speler. Mocht het allemaal lukken gaat er uitgaand ook nog wat gebeuren lijkt mij, vooral op de flanken.
Bitello is een "8" toch
Stojkovic en Ivanusec een "10" en of LB
Wanneer ze Bitello idd als 8 halen, ook wel een teken aan de wand voor iig Timber. En waarschijnlijk ook Zerrouki, als Wieffer naar 6 schuift. Dan nog de vraag wie op 10? Stengs en dan Stojkovic daarachter? Ivanusec lijkt het toch wel het beste te doen als LB. En wie gaat de diepgang verzorgen? Allemaal spelers die vooral de bal komen halen. Of te wel, benieuwd naar het plan, er vanuit gaande dat er een is.
Welcome João Paulo Bitello to Feyenoord Rotterdam.

Viva Brasil, samba Rotterdam
🔴⚪️⚫️

⚽️ Bitello, make us proud🥇🏆
is er ook een grote kans dat bitello komt zonder dat er nog iemand verttekt
Ik hoop het echt, Bitello aankopen en Zerrouki banken is essentieel om weer op het middenveld te kunnen domineren en een aanval op te zetten.
@FTM veel commotie weer over Ivanusec. Loopt het ergens vast?
Ik denk dat Santi dadelijk een concurrent krijgt, qua populariteit haha
Eerst nog wedstrijd bij zijn club GNK Dinamo Zagreb spelen. Pas na Europese playoffs. Dus geduld.
Dus heel dat plan na Athene en zondag op de tribune is niet waar?
als ze verliezen is het klaar. Staan al achter met 2-1 en gaan nu naar Griekenland
Luka Ivanušec.
Dođi uskoro Feyenoord Rotterdam.
Trebamo te u našem timu Feyenoord.
Veselimo ti se.
Vidimo se uskoro u Rotterdam.
Javi nam se!
Er is gesproken over plaatsen Europa volgens zelf in theorie al gebeurd. Werd vandeweek over gesproken of geschreven mbt die club uit Faroer Eilanden. Die zich voor het eerst heeft geplaatst voor een Europese groepsfase. KI is dat geloof stonden na heenwedstrijd tegen molde er goed voor maar zelfs de tweede wedstrijd verliezen was geen probleem dan val je in eerste instantie terug naar playoffs voor Europa League en als je er in de ronde niets van bakt val je terug naar groepsfase Conference League. Is ergens gepost op andere site waar ook uitgelegd werd stand van zaken met coëfficiënten
Spannende pist op 1908 telegram. Dochter van Nino heeft pasfoto's voor het paspoort laten maken. Geertruidenberg toch weg? Of gewoon toeval??
Lijkt me ook dat een kind gewoon een identiteitsbewijs nodig heeft in eigen land
Hij gaf ook al aan hoog transferjosti gehalte
Denk dat er nog heel veel staat te gebeuren.
Rustig blijven ademen ook al verliezen we alles in augustus.

Team vormen, hopelijk doorselecteren en desnoods jeugd erin

Goed beleid voeren! PSV wordt opgehemeld maar wordt wel weggespeeld eerste half uur door sturm graz niveautje rkc
Gozer echt psv en ajax halen de ene na de andere ervaren topper binnen. En psv is gewoon goed. Niks weg gespeeld door sturm. Wel in de realiteit blijven. Om die twee clubs van plek 1 en 2 af te houden, moet Feyenoord continue boven zich zelf uit stijgen.
Wel bijzonder komisch dat jij anderen erop wijst om "in de realiteit te blijven".
Een na de andere ervaren topper....

😂😂😂😂🤡🤡🤡😂😂😂😂
Schouten en lang hebben toch ervaring en zijn toppers
Toppers spelen bij topploegen in top competities....
Zijn op z'n minst vast international.

En welke ervaring hebben die 2 dan die Orkun niet ook al had 1 jaar geleden??
Ajax haalt ervaren toppers? Een jeugdspeler van city, spelers uit het 2e niveau van Engeland en Duitsland en een back uit Scandinavië. Nou lekker veel ervaring.
Geertruidenberg oei komt wel dictbij nu.
Willen alle mensen die depressief zijn en geen vertrouwen hebben in DtK en AS alsjeblieft zelf een site gaan runnen waar ze hun 'anti Feyenoord' post kwijt kunnen? Zou een hele opluchting zijn!!!!!!!!!!!!
Beetje lullig om met een ziekte te smijten maar ben het eens met het anti feyenoord verhaal
Willen alle mensen die depressief zijn en geen vertrouwen hebben in DtK en AS alsjeblieft zelf een site gaan runnen waar ze hun 'anti Feynoord' post kwijt kunnen? Zou een hele opluchting zijn!!!!!!!!!!!!
Willen alle mensen die depressief zijn en geen vertrouwen hebben in DtK en AS alsjeblieft zelf een site gaan runnen waar ze hun 'anti Feynoord' post kwijt kunnen? Zou een hele opluchting zijn!!!!!!!!!!!!
Willen alle mensen die depressief zijn en geen vertrouwen hebben in DtK en AS asjeblieft zelf in site gaan runnen waar ze hun 'anti Feynoord' post kwijt kunnen? Zou een hele opluchting zijn!!!!!!!!!!!!
Wat heeft depressie en een mening en anti feyenoord met elkaar temaken HELEMAAL NIKS!!!
Als mensen gedachten mogen mensen dit uiten of het voor jou positief of negatief is is niet belangrijk. Wil je het niet lezen staat het je niet aan pech voor jou lees je r maar over heen.Totale onzin als je ergens een andere gedachte hebt dat dit weer anti feyenoord is.
Shit je hebt gelijk moest zijn een eigen gedachten hebben😂😂😂
Jij had het ook niet hoe en lêzen feyenoordraaf
Wie is feyenoord raaf nou weer mallepietje.Dan ben ik ene asics ik denk dat je waan ideeën hebt
Totaal niks, depressie is een ziekte anti feyenoord niet dat is een keuze
Willen alle mensen die denken te bepalen wat een ander mag schrijven positief, negatief, realistisch...zelf een eigen sitegaan runnen. En niet denken dat ze de keizer van 1908 zijn....
Idd laten ze die zgn keizers maar aanpakken.die verpesten hier juist de sfeer
Zo is dat die zgn keizers verpesten hier de sfeer
Pff eigen mening prima. Maar wel onderbouwen graag. En dat gebeurt juist niet. Alleen maar negativiteit.
Leuk al die namen maar echte versterkingen komen nog steeds niet wat zijn ze toch traag. Waar blijft die 10 en linksbuiten?
@FTM verwacht jij vanavond of morgen nog witte rook?
Onderhand stop ik hier met lezen hoor. Dat gezeur over Ivanusec. Word je toch moe van zeg.
Hoe dan ook. Of hij komt naar rotterdam of hij komt niet. Na het weekend is het duidelijk
Is ook bekend dat dit pas zondag word op z'n vroegst.Diverse keren verteld.Dus snap je punt.Denk zelf dat het wel goed gaat komen net als sws linker vleugel en andere kroatische speler.Zou mooi zijn als deze Braziliaan ook komt maar dat zien we dan wel
Normaal gesproken struinde ik elke site af voor transfernieuws. Ik ben nu echter een paar weken lid van dit forum en had al snel in de gaten dat ik alleen hier moet zijn voor het echte nieuws. Dat scheelt veel frustratie en ijdele hoop. Thx ftm!
Dit leest als een tell-sell reclame
Maakt mij niet uit hoe jij dit leest, maar als iemand met een normale baan er dit even bij doet heb ik daar respect voor. Hoe een ander daar in staat is zn eigen verantwoordelijkheid.
Ik bedoelde het eigenlijk gewoon grappig.
Ik ben ook zeker blij dat hij dit allemaal doet. Leuk om een inkijkje te krijgen in wat er allemaal speelt
Perfect gosert. Kun je nagaan hoe snel je miscommunicatie hebt. Wij al, laat staan hoe voorzichtig beheerders van sites moeten zijn.
Echt he, ik zou niet met ze willen ruilen hoor
Heb er ook respect voor ook voor mensen met andere gedachtes.waar ik dan geen respect voor heb als mensen wat niet aanstaat je direct moet oprotten en dat je anti feyenoord bent.Ze denken zkr dat hun dat bepalen. Dan ben jezelf wel echt triest hoor
Weet je wat het is: leven en laten leven. Iedereen heeft een mening, de ene uit het eerder of harder dan de ander en iedereen kan verschillen van mening.
Uiteindelijk hebben wij allemaal geen invloed op het transferbeleid en op 1 september is het wat het is en moeten we er samen een mooi seizoen van maken
Ik ben wel klaar met die primeurtjes. Ik zie graag een toptransfer op de kanalen van Feyenoord verschijnen.
Toptransfer kan je vergeten als je niet boven de 10 uitgeeft
Feyenoord is bezig met neymar later meer😂😂😂😂
Word helemaal gek de selectie is zaad en we kopen alleen maar bord op schoot
Schiet jij ff 40 miljoen voor om in de selectie te versterken? Als er nauwelijks budget is , dan kun je ook geen aankopen doen zoals ze in Eindhoven of Abcoude noord doen simpele ziel!
Je hebt CL en Kökcü verkocht. Welke kwaliteit heb je nou gehaald
Zerrouki, Beelen, Stengs bijvoorbeeld, geef ze ff de tijd.
Kokcu heeft alleen de tweede seizoensheft goed gespeeld en nu bij Benfica valt ie tot nu tegen, denk je dat ze hem na een maand ook al afschrijven ?
Welke kwaliteit vroeg ik

Kökcü heeft gwn assist al
Ze moesten ook nog gedeelte schulden aflossen
Feyenoord heeft 0 schulden en 0 moeten af lossen, geef het bewijs anders
Vrienden van feyenoord. Dtk heeft t zelf al aangegeven.Dus hoef niks tebewijzen
Je hebt ******** miljoenen uitgegeven aan middelmaat man, is genoeg geld alleen als je 8 aan een zerrouki uitgeeft gaat het hard ja. Jij begrijpt er helemaal niks van
Zerouki was een prestige strijd tegen Twente.zo van kijk wij nemen een speler als wij dat willen.Omdat twente vond dat feyenoord niet hoger
Geen budget? Er is al voor bijna 30m gekocht, nog zonder ivanusec. Psv heeft maar 1m minder uit gegeven, als je ivanusec mee telt

Psv geeft het alleen uit aan cl waardige spelers met ervaring. Feyenoord geeft het uit aan kkd spelers, en spelers zonder veel europese ervaring.
Ftm waarom heb je ivanusec ontvolgt?? Je gaat me toch niet echt zeggen dat deze deal niet doorgaat he…. Ik wacht al zolang op deze jongen ben zo hyped.. ik vind t ook echt wanbeleid van dtk als dit soort deals niet rondkomen mr n stengs/idrissi wel…
1908 heeft hem ook ontvolgd (volgens mij)
Hij heeft geen insta meer dan gaat dat moeilijk 🙈🙈🙈
1908 heeft zelf toch instagram? die volgt bijvoorbeeld Nino, ook gelijk Bitello. Maar geen Ivanusec
Maak je geen zorgen alles komt goed
@svds Verre van juist. Maar als het ergens op lijkt, mag je het je toch afvragen
Prima pannekoek! Dan niet toch? 1908 heeft hem ontvolgt op insta dat is een feit mr dan geloof je t toch niet joh lamzak
1908 heeft ivanusec nooit gevolgd, dat was ftm en die heeft geen werkende account meer paniek zaaier
Oke beardguy! Toch bijzonder dat 1908 hem dan nu weer wel volgt! Mr prima. Zeg alleen zoals t was. Volgde hem,ontvolgde hem en nu volgt hij hem
Weer
Wat ik het meest opvallend vind over het nieuws van ivanusec is dat er gesuggereerd wordt dat hij zondag al op het kasteel zit. Als aek-Zagreb verlengen wordt en penalty's kunnen ze zomaar rond 23.30 pas klaar zijn. Dan geloof ik nooit dat hij die zondag om 14.30 op het kasteel zit!! Het zal wel aan mij liggen maar ik vind dat best apart zeker aangzien je rekening moet houden met vluchten en dat niet kan omdat je niet weet hoelaat hij zaterdag klaar is
Vrees het ook. Sterker nog zal me niks verbazen als we lekker gemaakt worden en uiteindelijk met til en idrissi worden opgescheept.....
Klopt komt niet deze week vlgd week wel😀
Hij hoeft van mij daar niet op de tribune te zitten. Als hij maandag maar gekeurd word en tekent
Jawel. Er gaat nog iets weg en er komt nog iets bij masr wat en hoeveel iets is moeten we afwachten
Word helemaal gek de selectie is zaad en we kopen alleen maar bord op schoot
Vanavond nog nieuws of een space ?
Als Ivanusec niet zou komen zou dat wel triest zijn.
Je was te jong voor de tymoschuk en Tommy simons saga?
Wagner Love mag ook niet ontbreken en zullen we dan gelijk Gill de Bilde erbij zetten
@FTM,Nog meer primeurtjes of een Its happening vanavond?
Dat is dus de beruchte krullenbol en vervanger van Timber mocht hij vertrekken?

Ik kan er geen zinnig woord over zeggen maar iets zegt me dat je er in vergelijking met Timber 3 klasse op vooruit gaat
Feyenoord wordt concreet. Dus of er speelt iets rond Timber of hij komt erbij.
Als die zoveel moet kosten is het ter vervanging en niet voor erbij, lijk mij tenminste.

Het zou toch mooi zijn als spelers als Timber, Dilrosun en Kasanwirjo, die niets toevoegen, voor een goede prijs verkocht worden deze maand
Kan ook zijn dat Feyenoord hem - via een constructie - koopt van het geld van andere spelers die verkocht worden idd.
Als ik de beelden zie zou ik haast zeggen dat hij komt als Ivanusec niet doorgaat. Komt ook vaak vanaf zijkant naar binnen en dan een pass of schot. Wel erg behendig en snel met overzicht. Lijkt veel aanvallender dan Kökçü in ieder geval.
Ervaring en topspelers heeft niks met internationals temaken.promes was een betere speler dan Cruyff volgens jou en kuijt beter dan seedorf.die speelden meer interlands.welke speler bij feyenoord op misschien hancko na speelde cl dan.En topclubs komen uit topcompetitie? Dan is feyenoord er volgens jou ook geen.
Ben bang dat ook deze avond vol spanning als een nachtkaars uit zal gaan. Maar gelukkig is het nog geen 01 srptember
Space vanavond? Durf te wedden drukste space allertijden.
Mag het woord klown met een c niet?
De censuur op deze site is super random😂
Beetje creatief zijn met woorden dus 😉
Daar melden ze in ieder geval dat hij tot de winterstop blijft bij Zagreb
“Daar”…wie is daar?

Ze melden in Kroatie zelf dat hij na AEK voor een medische keuring onderweg gaat 😅
@Dain verschillende accounts op twitter. Ik zeg ook niet dat ze daar waarheid spreken hoor. Het is "maar" twitter. Alleen dat in combinatie met een bericht van ftm zelf, dacht ik misschien is dat wel het nieuws.
Twitter wordt gemeld dat het pas in de winter weg mag.

FTM en 1908 hebben hem ontvolgt
Dat was vorige weel hetzelfde verhaal en klopte niks van. En komt hij niet, dan komt er een ander.
Dat ontvlogen is op zijn minst merkwaardig te noemen. Mogelijk twijfelen ze doordat hij in het Maasgebouw als 10’wordt gezien en niet als linksbuiten?!
@FTM zou jij is een stukje kunnen maken waarom Feyenoord niet doorpakt met spelers halen? Als je ziet hoe psv het nu doet en naar de bedragen kijkt dan vraag ik me echt af waarom Feyenoord niet over de brug komt.. de bedragen zijn allen net over de 10 miljoen en Feyenoord zit daar net onder. Is dat werkelijk zo een groot verschil?
Dat zijn dingen die hij wss ook niet weet. Ik denk dat Feyenoord ook liever heeft dat ze er vandaag zijn ipv morgen.
Antwoord is simpel FRVI: gebrek aan geld.
Feyenoord is financieel nog niet zo gezond als PSV en Ajax. Maar dankzij DtK en AS wordt het elk jaar een stukje beter. Dit jaar voor het eerst een elftal zonder huurspelers. De hele selectie is nu eigendom van Feyenoord. Dat is echt een megastap de goeie kant op!
Feyenoord is gezonder dan PSV en het financieel beleid is een stuk beter.
Feyenoord heeft meer schulden. En dan nog vvf die bij elke uitgaande transfer een deel opstrijken.
Feyenoord heeft helemaal niet meer schulden. Kijk maar eens goed in de jaarrekening van PSV.
Dat zit wel anders in elkaar
Feyenoord mag een x aantal aandelen terug kopen als ze winst draaien en dat is een aantal procent
En van Europese inkomsten mogen ze een aantal procent besteden aan de aandelen
En van de transfers ook
En ze krijgen 4 procent van de winst
Maar dat kan de club boekhoudkundig verminderen,dat doen ze zo,elk transfer bedrag wat binnen komt komt in delen,en de transfer uitgaven zeg maar net als 6 miljoen aan stengs mogen ze delen in het aantal jaar d'r speler tekent,4 jr getekend dus 1.5 miljoen per contract jr
We hebben 1 huurspeler. En zetten in op minimaal 2 huurspeler erbij
Klopt.

Maar het is ook een eenvoudige rekensom dat je van de 30 miljoen die nu is uitgegeven, wat zeker geen kattenpis is, je bijvoorbeeld 3x een Lang had kunnen halen.

Ze hadden toch beter 3 kwaliteitsaankopen (linksbuiten, een “10” en een “8”) kunnen halen ipv 8 breedte aankopen die het niveau niet aankunnen ?
@Kritisch Jij moet ook snel een sollicitatiebrief naar het maasgebouw sturen!!
Ik ben al jaren bezig en ze willen me nu een contactverbod in de schoenen schuiven
Ben het volledig eens met je! Elke aankoop die we hebben gedaan tot nu is om de 2e 11 te versterken. Vind ook zerrouki en stengs hieronder vallen. Prima voor de concurrentiestrijd maar niet een directe kwaliteitinjectie.

Je hebt zerrouki a 8 mil lopen, timber a 8 mil een spits van 10 mil voor de bank.. tel uit je winst daar had je volgens mij echt nuttigere dingen mee kunnen doen. De beste aankoop deze window is nieuwkoop! Zegt genoeg.
Gozer stop met je gebrek aan geld, Feyenoord heeft deze transfer zomer inc ivanusec zelfs meer geld uit gegeven dan psv. Gewoon een feit. Als Feyenoord geen geld zou hebben uit gegeven aan beelen, kasanwirjo, van den belt, zerrouki. Dan zou men ook schouten bv kunnen kopen.
We kopen vreselijk in, helemaal met je eens! Van de belt was niks, is niks en eindigt a la antonucci met een verscheurd contract. Kasanwirjo 2,5 mil betaald, half jaar later mag t vertrekken.

We kunnen wel doen of alles hosanna is en de schaal en het spel van vorig jaar was goed maar we begaan dezelfde fouten als de vorige keer na n kampioenschap. Haps gehaald voor een vermogen bijvoorbeeld en die blonde poot van heerenveen.. hopeloos.
Psv voert al jaren beleid waarop ze gokken op CL of een grote verkoop van een speler.
Ze begroten namelijk de inkomsten van CL voetbal mee, halen ze dit niet denken ze dit door de verkoop van een kf meerdere spelers goed te maken.
Daarom moest gakpo halverwege het afgelopen seizoen vertrekken en stonden ze ook niet heel onwelwillend tegenover het vertrek van madueke.
Omdat psv dit al jaren doet en dus ook goed verdiend met de verkoop van spelers durven zij veel meer risico te nemen. Hun transferbalans is echt heel goed.
Dat is iets waar bij ons pas sinds vorige zomer een ommekeer in zit, maar wij komen uit een diep dal, hebben nog geen goede transferbalans en hebben ook gewoon een “streng” beleid wat betreft het uitgeven van geld.
Als wij dit de komende jaren door gaan zetten, gaat er voor ons ook meer inzitten qua uitgaven, maar al helemaal qua salaris.
Helemaal eens. Maar Eindhoven helpt af en toe ook. En Rotterdam niet.
Rotterdam is ook wel eens bijgesprongen.

Eindhoven is in het verleden wel eens te hulp geschoten en dat wordt er nu steeds bij gehaald alsof ze ieder jaar tig miljoen bij leggen terwijl dat complete nonsens is.

Alsof dat ook zo makkelijk kan…
De gemeente rotterdam heeft nog nooit een cent uit gegeven aan de bvo Feyenoord. Wederom een totaal bs verhaal.
Net terug van mn werk, eindelijk tijd om eens goed naar de beelden te kijken.

Ik lees hier "vervanger" van Kokcu, maar vind het meer een betere versie van Timber.
Dat bedoel ik niet negatief, maar Kokcu was veel meer een spelverdeler en verstuurde meer passes. Deze jongen versneld het spel, maar lijkt veel meer een dribbelaar?
Nja, bij nader inzien zie ik ook wel gelijkenissen.
Wat me bevalt is dat het echt een aanjager is, die heb je momenteel helemaal niet.