Primeur Bevestigd
stojkovic-feyenoordweb-1

NKLokomotiva | Edit 1908.nl

Transfers

Komst Stojković zéér reëel

FeyenoordTM

Maandag werd duidelijk dat Feyenoord op de handtekening van NK Lokomotiva Zagreb-speler Luka Stojković jaagt. Ondertussen blijkt de deal zeer realistisch te worden.

Feyenoord ziet in Stojković de vervanger van de aan CA Boca Juniors verhuurde Ezequiel Bullaude. De 19-jarige kandidaat-opvolger loopt rond in Kroatië, waar Feyenoord ook nog altijd actief jaagt op de definitieve komst van Luka Ivanušec. Beide deals staan los van elkaar en brengen elkaar ook niet in gevaar.

Voor beide Kroaten liggen er in het Maasgebouw concept-contracten klaar die de spelers voor de duur van vijf jaar aan Feyenoord kunnen verbinden. De Rotterdammers hopen de Stojković-deal voor om en nabij drie miljoen euro rond te kunnen maken met NK Lokomotiva Zagreb.

Stojković wordt via een mandaat vertegenwoordigd door zaakwaarneemster Rafaela Pimenta, die ook de belangen van hoofdtrainer Arne Slot behartigt. Feyenoord heeft beet — wanneer ook de clubs elkaar kunnen vinden, lijkt een deal snel van de grond te kunnen komen.

Geluiden dat Stojković al een medische keuring heeft ondergaan bij GNK Dinamo Zagreb kunnen naar het rijk der fabelen verwezen worden. Stojković heeft een uitgesproken voorkeur voor Feyenoord en hoopt dat de club nu verder doorpakt. Wanneer dat gebeurt, zou een deal in de komende dagen geseald kunnen worden.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Is dit nou echt een aanwinst die ons beter maakt ?
En Ivanusec???? Zou wel des Feyenoords zijn om die te laten lopen en een 4e! keeper aan te trekken.
Ik geloof het pas wanneer het op deze site staat.
Komt niet vond een stap zelf naar buitenland tevoren.
We gaan het beleven...... Maar me meer zorgen over een paar trollen hier dan de komst van de Kroaten. Wat een M*nglos zeg
Mij ook je mag blijkbaar niet een andere mening hebben.dan heb je nog de kleuter blankesabbeltje die een 2e account heeft onder sinisteria. Vind sws geen feyenoord fans vind ze wel geinig praten zoveel onzin.
Hahaha...onze alwetende zat er alweer naast....
Niet tenegatief he anders word feyenoordraaf lover sabbelaanblankesabel sabel boos
Oops, we kunnen hem vergeten dus 😦
@FTM wat is hiervan de status en heeft deze transfer te maken met Bitello?
Luka Stojković.
Dođi uskoro Feyenoord Rotterdam.
Trebamo te u našem timu Feyenoord.
Veselimo ti se.
Vidimo se uskoro u Rotterdam.
Javi nam se!
www.feyenoord.nl
We willen veel, maar er kom nog niks los, nog 14 dagen voordat de transfer window sluit. als je naar Eindhoven kijkt ze praten over een nieuwe speler en ja hoor daar is die.
Een kleine vergelijking met onze concurrenten het afgelopen seizoen

Wij hielden aan het basiselftal van de finale tegen Roma geloof 4 spelers over... En je hoorde er niet veel geklaag over bij onze technische staf. Ja dat wordt weer effe puzzelen maar komt goed

Dan Ajax, verkochten er geloof 4 van de basisspelers en liepen het hele seizoen te jammeren dat ze zoveel vastigheid enzo hadden ingeleverd en dat ze daardoor ook een beroerd slecht jaar hadden...

Ik zeg laat de verstandige mensen nou gewoon de keuzes maken en er weer een nieuw elftal neerzetten en laten wij nou eindelijk eens kappen met onzin en gejank
Gelukkig, er zijn ook mensen hier die vanuit realisme de toekomst optimistisch bekijken, gebaseerd op wat de beleidsmakers de afgelopen twee jaar hebben gepresteerd.
Bankspelers!!! Kom maar binnen met je knecht. Kan bij de rest van de middelmaat plaatsnemen en net als antonucci en bassey en noem alle toppers uit die prijscategorie maar op via de achterdeur de kuip verlaten.
Want Bassey speelde ook bij Feyenoord....
Wat een negatieve bullshit, om er simpel van te worden. Mensen weten het beter dan de mensen die e ht in de voetbal wereld leven. Slot en DTK doen het prima zo en vergeet niet wat ze al aan speler hebben gehaald ook voor de toekomst. Wie had verwacht ht dat ze afgelopen jaar kampioen zouden worden !!!!! Dat komt niet omdat de concurrentie punten lieten liggen maar voornamelijk dat trainer plus staf gewoon goed werk hebben geleverd waardoor iedereen beter werd. En zelfs nederlands elftal halen. Dus kap is met onzin te praten e wacht gewoon is 2 maanden af wat er komen gaat en geniet dat feyenoord deze mooie status heeft
Ja klopt Patrick ik heb echt medelijden met de arme jankers die echt elke speler nu afkraken en als miskopen aanschrijven terwijl diezelfde jankers straks het hardste staan te juichen om deze zelfde spelers
Ik ben het op zich wel met je eens, maar je ziet toch ook wel dat het hoog druk zetten en afjagen per jaar afneemt? Het eerste jaar met Arne zag je heel duidelijk de intenties, afgelopen jaar was het al anders vanwege een ietwat andere invulling, maar de start van dit seizoen is het een stuk minder. En als je terug moet vallen op spelers als Idrissi, vind ik niet echt getuigen van door selecteren en groeien naar een hoger niveau.
Klopt en ja dat zie ik ook, daarom middenvelders hebben met diepgang vooral zonder bal. Maar geef ze de tijd en complimenten aan kocku
Welcome Luka Stojković to Feyenoord Rotterdam.
🔴⚪️⚫️

⚽️ Luka Stojković, make us proud🥇🏆
De concurrenten halen de ene na de andere speler. En bij ons komt er niks wederom wordt er niet doorgepakt na een kampioenschap. En wat er gehaald is is zeer matig. Zo jammer dit... Die jappanner is, een goede aankoop. Maar de rest is subtop
Schei uit man dan wordt je toch voor de concurrent.
Er is nog niks verloren voor 1 september. Voorlopig is ajax zijn beste spelers kwijt psv is zijn beste speler kwijt. En heeft er een binnen gehaald met een accent waar je als supporter verdrietig van wordt. Dus gaat nog steeds prima bij ons!
Je bedoelt Bokoyoko? Dara las ik vaag iets over ergens.
'Dan word je toch voor je concurrent.'

Dat vind ik zo'n ongelooflijk domme opmerking. Man man man.
Maar het is toch ook treurig dat sommige Feyenoord supporters drukker met de concurrent zijn dan met hun eigen cluppie? En alles langs de maatlat van de concurrent leggen.
2 jaar terug hadden we een hele berg huur of transfervrije spelers nu hebben we ondertussen een heel vermogen op het veld staan en doen we vooraf al mee om het kampioenschap. Is toch een weelde waarvan je 2 jaar terug niet over durfde te dromen.
En als er dan sommige zijn die het nog te min vinden vergeleken met de concurrent kan ik daar niet zo goed bij.
Dus je praat nu als een PSV supporter of je schrijft tegen beter in. PSV heeft uitstekende aankopen gedaan en Xavi zijn ze al weer vergeten, nu Lang daar staat. Vandaag ook nog Schouten binnen gehaald, dus alleen hun verdediging nog en daar staat een kampioenskandidaat. Spelers,die Feyenoord ook binnen wildehalen, maar ze moest zonodig geld verslinden aan subtoppers, zoals Zerrouki en Timber vorig seizoen.
En dan komt Aster Vranckx ook nog naar PSV, wat ons middenveld op dit moment tekort komt hebben ze daar dan teveel. Houdoe.
Have fun daar in Eindhoven maar val ons niet lastig met gejank maar steun je club eens net alsof je echt voor Feyenoord bent
Lang gaat met zijn kötmentaliteit PSV zwaar vernöken. En Veerman is ook zo’n kanjer als het even niet loopt.
Heb je gezien hoeveel spelers ajax en psv hebben gehaald? Niet heel erg veel, ook daar duurde het erg lang voordat er nieuwe spelers binnen kwamen dat is niet anders dan bij Feyenoord.

Vorig seizoen vergeten? Meerdere spelers waren vertrokken en later pas werden er spelers binnen gehaald waardoor onze club uiteindelijk kampioen werd
Pffffff akpom championship medic 2e bundesliga t is allemaal niet boeiend 🤣🤣
Psv haalt van alles, behalve wat ze echt nodig hebben... Verdedigers
En hoeveel echte versterkingen zijn er door Ajax gekocht?
Geduld, PSV en Ajax zijn nog niet klaar op de transfermarkt.
Verschrikkelijke jankerd ben jij ook....
We hebben meer spelers gehaald dan Ajax en PSV...

Dat PSV betere spelers heeft gehaald, is wat anders...

Wij krijgen er ook nog 3 a 6 bij. Ligt eraan wie er allemaal nog weggaan (Geertruida, Pedersen, Hendriks, Dilrosun, Ali, Milambo, Sauer, Walemark, Timber).
Ik lees het al…je bent een echte supporter! Maar je moet wel ophouden met azijn drinken
Beste kameraden, al geruime tijd op dit forum lees ik met veel genoegen alle reactie,s.
Af en toe probeer ik met mijn achtergrond als amateur voetbal trainer vooral voetbal inhoudelijk zaken te benaderen.
Je hoeft er niet mee eens te zijn maar het is een rationele benadering.
Als Feyenoord supporter,al 50 jaar lang.
Wat betreft het nog te verwachten aan en verkoop gedrag wat we kunnen verwachten......
Verwacht geen spectaculere aankopen meer die ons echt aan de bovenkant kunnen versterken....Slot is duidelijk geweest.Financieel kunnen en willen ze het niet.
Dus jongere spelers die moeten naar een hoger niveau.
De grote vraag is nu:
1.wanneer komen deze spelers ,duurt dat nog 2 weken
2.slaagt Slot er wederom in om in een korte periode een team neer ze zetten wat niet al teveel punten gaat verspelen.
Lukt dit dan zie ik het komend jaar positief in om te strijden om de eerste 2 plaatsen....
Lukt dit niet dan kan er zomaar een negatieve sneeuwbal effect ontstaan.
Spelers zoals Giminez redeneren dan minder,wat weer van invloed is op zijn verkoopsom aan het eind van de competitie.etc.
Het verschil tussen PSV handelen nu en Feyenoord is een keuze ( buiten ook het beschikbare budget) tussen 2 mogelijkheden.
Zeg het maar.......
Een heel verhaal om niks, kan zo de prullenbak in. 1 sept is de datum.
Als je 50 jaar supportert, dan heb je het blauwe stadion nog meegemaakt. De periode HCS waarin we bijna failliet gingen.
Ook 2008, het jubileumjaar, moet je je kunnen herinneren, effe spelers kopen, terughalen en kampioen worden. Werden we niet, bijna weer failliet.

De jaren daarna waren 1 brok ellende, waarin we gered werden door een goede jeugd, die helaas in een telentenpool waren ingebracht.

De VvF, ik ga er niet op in, redders van Feyenoord, als ik zeg wat ik daarover wil zeggen, dan heb ik het verstand van van H.sr.

Bovendien, Ajax, PSV en wij willen bij de eerste twee eindigen. Ajax en PSV krijgen grote problemen als dat niet lukt, want grote aankopen vergen grote salarissen en grote afschrijvingen. Mochten zij zich niet plaatsen, dan hebben ze een groot gat in de begroting.

Noem het beleid, ik zeg als Feyenoordsupporter: being there, done that.
waarom zou je hem ook halen. gaan we ook nog een keer jeugd inpassen
Wie uit de jeugd is er goed genoeg voor de nummer 10? Milambo is een nummer 8 en zechiel een nummer 6.
gaat me ook om andere als Bitello. Milambo kan prima op 10
@FTM Het Ivanusec nieuws wat eraan komt?
Is dat iets waardoor het nog langer dat duren? Of zelfs deal in gevaar is?
Wat staat er dan? Er zijn zoveel berichten hier.
Dit was het bericht :

FeyenoordTM
FeyenoordTM
16 augustus 2023 15:19
Hij heeft al tien rondjes rond de wereld gevlogen ondertussen. Nee, zonder gekkigheid. Komt wel wat nieuws aan. Maar wanneer, weet ik zelf ook nog niet
Het zal niet zijn dat het klapt of iets; dan was het al gedeeld en was er geen belang meer op wachten.
Dat klinkt logisch inderdaad. Maar de echte duidelijkheid dat hij na AEK komt vind ik ook wel meevallen
Op het nippertje kiest hij ongetwijfeld voor een andere club. Maar we waren er weer heeeel dichtbij
Zulke vemoeiende reacties dit. Wat probeer je nou te bereiken met dit soort opmerkingen? Je zegt eigenlijk dat er bij Feyenoord een stelletje amateurs werken aan het spelersbeleid, terwijl het de afgelopen jaar toch wel duidelijk is dat het tegendeel waar is. Alsjeblieft, leg me uit waarom jij en sommige anderen zo nodig opmerkingen moeten posten die alle energie uit je zuigen.
Haal gewoon je schouders op als je zoiets leest. Reageren is olie op het vuur gooien bij de aandachttrekkers.

Dat ik hier zelf nu aan meedoe, is omdat ik hoop dat er niet meer op zuigers wordt gereageerd, Tevergeefs, ben ik bang, maar ik probeer het toch even.
Daarom zeg ik ook een aantal keer dat het te lang duurd🤷‍♂️
Ik ben benieuwd naar Luka Stojkovic, Luka Ivanuše, Luis Sinisterra, João Paulo Bitello, Oussama Idrissi en Nino!

Dan moeten we 2x een mooie selectiefoto maken vanwege een heel leger aan spelers. Gaan we ook nog punten pakken?
Hoeveel potten hebben we gespeeld??? 1 hold your horses en geeft ze wat tijd .
zoiezo is het of sini of idrissi.
nino is alleen als geertruida weggaat en voor bitello als er een middenvelder weggaat.
de kroaten zijn wel concreet maar heb je ook nodig.
ik verwacht dat hendriks nog gaat milambo en walemark verhuurd worden en dilrosun ook nog wel de uitgang gaat vinden.
Mee eens! Vorig jaar ging het ook zo toch?
Hadden we ook bij deze speler uitgekomen als hij niet dezelfde zaakwaarnemer als Slot?
Kwam bij de scouting vandaan deze jongen
Ja want Slot vroeg aan zijn vrouwelijke zaakwaarnemer of zij misschien nog een goed 8 voor Feyenoord wist.
Want de scouting had niemand voor hem.....
Precies. Dit is nummer 16 op de lijst. :)
Is de eventuele krullenbol basismateriaal?
Die krullenbol staat al op 1908. en ja is basis materiaal anders houdt hij het niet zo lang voor zich.
Weer een speler die der niet gelijk staat
Zie liever dat het geld dat der is aan echte versterkingen gebruikt word
Met spelers die je direct beter maken
Het is een vervanger voor Bullaude. Een project dus.
Is wel 3 miljoen, die Braziliaan hierboven heeft veel meer potentie
Besteed daar je geld aan
Komma's en punten zouden fijn zijn. Ik kan je zin niet begrijpen.
Ik lees her en der dat Luis Chavez zijn transfer naar Dinamo Moskou niet doorgaat. Zou hij eventueel weer in beeld kunnen zijn. Weet niet wat zijn salariseisen inhouden, maar dat zou werkelijk een fantastische aankoop zijn. Gratis, ervaren, fantastisch linkerbeen, nummer 8 en bovendien een nieuw maatje voor Santi! Nu alleen nog op de watertaxi zetten en dan kent hij de stad ook.
Alstublieft niet zeg, we willen vooruit voetballen, niet achteruit. Geen versnelling in zijn poten en speelt alles breed of terug, heb je niets aan! Moet wel zeggen dat die een fantastische trap heeft maar is geen topvoetballer die je beter maakt!
https://youtu.be/VBBX-zWQKag

Over het niveau valt te twisten, maar zijn snelheid, pass, schot en drang naar voren maken hem de beste middenvelder van Mexico.
@FTM Is Pedersen vertrek al ver gevorderd? Ik las dat Twente interesse had voor Dilrosun maar te gortige salariseisen? Ten Voorde twitterde dat.
Is er nog concrete interese voor Jahanbakshs?
Wordt interessant hoe Slot de bank gaat managen als er " niemand" vertrekt.
Twente gaat ook nier genoeg betalen. Opzoutuhhh!
FTM heeft met de primeur van Luka Stojkovic in een eerder stadium meerdere keren hints gegeven om welke speler het eventueel zou kunnen gaan (Kroatische speler op komst, jonge jongen... etc.) Ik heb gekeken om welke het speler het eventueel zou kunnnen gaan om de 2e megaprimeur, naast Nino die in de pijpleiding van FTM zit. Als ik alle hint over deze spelers goed verzameld heb gaat het om een krullenbol die rechts is. Ook moet de speler een middenvelder zijn die als mogelijke vervanger van misschien vetrekkende Quiten Timber zou moeten kunnen gelden. Daarnaast waren er volgens FTM nog meerdere Zuid-Amerikaanse die binnen gehengeld zouden worden, mocht Dtk en co meer naar de scouting luisteren. Aangezien FTM over het algemeen meer hyped is over gescoute opties dan over niet-gescoute opties. Lijkt het mij dat deze megaprimeur uit Zuid-Amerika komt. In het proces om deze megaprimeur te vinden heb ik al deze hints meegenomen en ben ik uitgekomen bij Bitello van Grêmio Porto Alegre. Deze speler is een krullenbol, is rechts, is een zuid-amerikaan en is een middenvelder. Ook heeft Bitello zijn leeftijd mee en is hij nog maar 23,5 jaar oud. Vandaar dat het voor mij er igg op lijkt dat Bitello de 2e megaprimeur is die @FeyenoordTM in de pijpleiding heeft zitten.
verschrikkelijk al die spelfouten, excuses.
Het is pijplijn en niet pijpleiding...
Heb ik ook al eens opgemerkt, maar men blijft standvastig de leiding gebruiken hier….
Valt reuze mee. Als je het vergelijkt met de overige berichten van users...
Ik vind het een mooie post. Maar alinea's leest makkelijker. Geen aanval!
We zijn Rotterdammer en feyenoord die hard fan. We zeuren niet!! Zolang we maar weten wat je bedoeld.
Heb je geen leven?

Wel leuk overigens hoor
Laten we daarbij hopen dat hij komt.

Al ken ik de hele speler niet. Maar alles beter dan Timber. 😂
Je had notabene nog goed ook haha
dudududu inspector gadget dudududu ddudu duuuuuUUUUuuUuU
👏🏻👏🏻👏🏻
Schot in de roos kameraad fanaat!
Kan ik die kristallen bol niet een weekje van je lenen?
Ik ga met jou in ieder geval geen Cluedo spelen….
Ftm je zei dat feyenoord waarschijnlijk vandaag met leeds gaat praten komt er dan morgenochtend duidelijkheid over dat gesprek of vanavond
Zouden gister binnen enkele uren de koppen bij elkaar steken. Dus zal er vanavond nadat de kranten gedrukt zijn wel een update komen.
Hoop echt dat die krullenbol een middenvelder is die het bijna van kokcu over kan nemen, want wat missen we zo’n speler in dit team! (Als die komt he)
Iets staat me bij dat de krullenbol zou komen bij een vertrek van Timber.

Als een vertrek van Timber plots realistisch is zou ik dat toejuichen, daar zie ik nou serieus helemaal niets in
Dan denk je er duidelijk anders over dan vdV, die was en is nog steeds lyrisch...
Timber is ook wel slachtoffer van het aankoopbeleid. Timber is een echte 6, daar staat Zerrouki nu opeens terwijl we al Wieffer en Timber hadden. Dus ja Timber op 8 of 10 is net zo weinig succes als Wieffer en Stengs maar op 8 dumpen.
Timber is absoluut geen echte 6. Sterker nog, bij Utrecht werd hij vaak als aanvallende middenvelder geposteerd.
Dit is niet correct check transfermarkt. Hij heeft 13 wedstrijden op 10 gespeeld, 11 daarvan waren bij Feyenoord.
Dat moge zo zijn. Mijn punt is dat hij geen echte 6 is zoals jij aangeeft. Ik denk ook niet dat hij dat ooit gaat zijn in ons systeem.
Dit lijkt me een goeie vervanger voor Bullaude. Ook een jong groot talent, ik hoop dat hij zich aan de hand van Ivanusec snel kan ontwikkelen, goeie zet 2 Kroaten.
Lees weer veel over die krullenbol nu, kan haast niet anders dan een LCV zijn. Hendriks is de enige die snel een transfer kan gaan maken en de krullenbol zou alleen komen bij vertrek van een speler. Is het niet die jonge Uruguayaan, ben zijn naam ff kwijt, is maand geleden al eens gespot op Schiphol dacht ik.
wat me opviel aan de beelden is dat hij ook tweebenig is. en net zoals Szymanski dicht bij de 2 spitsen speelt.
“Stojković heeft een uitgesproken voorkeur voor Feyenoord en hoopt dat de club nu verder doorpakt.”

Ja, dat laatste scheelt er nog wel eens aan.
Gaat Feyenoord nu wel doorpakken?
erg goede speler zou een topaankoop zijn
@FTM: 2 vragen eigenlijk. Gaan we er nog 'iets' voor Sparta bij krijgen? En iedereen vraagt het overal, maar toch ook maar hier: Ivanusec inderdaad op het Kasteel komende zondag?
Eerder was dit een rustige plek waar maar 3 mensen met voetbal verstand een reactie plaatste, tegenwoordig zitten de azijnzeikers van fr12 hier ook lijkt het
Is al een dikke maand zo....

We verzuipen ondertussen hier in de azijn ja 🤣
Helemaal meeeens, wat een partij bagger onzin hier tegenwoordig
Zo zie ik dat niet, ik zie enkel on-topic hier
Alles on topic??
Nou dan denk ik dat we een heel andere definitie hebben van wat we on-topic vinden.
En dat is ok.

Verder kun je ook on-topic ook een hoop onzin en bagger plaatsen dan een fatsoenlijke reactie.
Dat is wat de mensen bedoelen hierboven.
Wat de een vind hoeft de ander dat niet tevinden.Wie gaat bepalen wat azijn en bagger uitspraken zijn.Eigenlijk als je een ander z'n mening niet respecteren kan ben je zelf dan niet precies het zelfde?
Meer respect voor een ander zou wel fijn zijn.
Dat was een mooie tijd, het lijkt hier tegenwoordig met regelmaat op fr12, alleen de kleur is anders :-)
Ik ben nieuw op deze site, heb voornamelijk fr12 gevolgd de afgelopen jaren, maar de reacties op die site over geplaatste berichten gaan nergens over.

Hopelijk houden we het op deze site wel netjes qua reacties.
Wie bepaald of iemand verstand heeft van voetbal.
Ik. Lol. Heb er zelf de ballen verstand van. Heb altijd gekorfbald.
Wil niet zeggen dat je er geen verstand van hebt hahahaha
@FTM, gezien die krullenbol concreet (concreter) begint te worden, kunnen we dus ook rekenen op een uitgaande transfer in de komende dagen? Aangezien die krullenbol alleen concreet zou worden bij het vertrek van een speler (tenzij deze voorwaarde uiteraard verandert is in de afgelopen weken)
Deze jongen, Ivanusec en Sinisterra erbij en dan niemand meer van je basis 11 verkopen.
Wat een weelde.
precies, zou wel Pedersen en ali/dilrosun verkopen en Milambo/Walemark verhuren.
Wat wordt ik toch enorm moe van al het negatieve commentaar hier. Ik ben ook wel eens kritisch, maar de reacties hier slaan echt alles. Gescoute spelers afzeiken op basis van 3 minuten YouTube, de ********** dat ze het beter weten dan een scoutingsapparaat waar weken, maanden werk aan vooraf gegaan is met beelden, wedstrijden, data, enz. Ook het afschrijven van spelers terwijl ze even moeten wennen aan een nieuw systeem, terwijl ze niet 100% fit zijn en het ergste nog, het afzeiken van spelers op een bepaalde positie. Stengs kan niet op 8, Ivanusec kan niet op 10, allemaal gebaseerd op meningen van anderen, want ze hebben ze vaak niet zien spelen op die plek. Waar ik me helemaal over verbaas is het ophemelen van de jeugd. Wieffer, Jahanbakhsh en Stengs eruit voor Zechiël, Sauer en Milambo. Als je dat werkelijk vind, dan snap je er werkelijk geen pepernoot van!!
Begrijp ik het goed dat we over iedereen positief moeten zijn, maar geen vertrouwen mogen hebben in onze jeugdspelers?
De jeugd, hou toch op Man, die laat je rijpen door trainingen, invalbeurten of veel speeltijd elders. Die kun je niet zo voor de leeuwen gooien, daar zijn ze technisch, tactisch en zeker fysiek nog lang niet aan toe. Kan wel worden, maar nu sws niet!
Ben het hier maar deels mee eens... Er zijn wedstrijden in de voorbereiding geweest waar de "jochies" het beter deden tegen grote clubs. Ik heb me wel degelijk positief verbaasd over een Sauer en een Zechïel, terwijl we Milambo toch al wel kennen.

Ik denk dat voor de leeuwen gooien voor sommige juist die volgende stap is die ze moeten maken. Kijk even voor de grap naar een Hartman destijds Malacia die zijn wel groot geworden door een keer voor de leeuwen gegooid te zijn
Dat lijkt exact te zijn waar Johan op doelt. Chapeau voor je scherpte
Zechiël tegen Katwijk gezien? Als hij dat tegen Sparta doet zondag, dan staat het 90 minuten lang 1 op 1 achterin, groot talent hoor, maar moet groeien. Talent ben je als je een groot potentieel hebt, niet dat je er al klaar voor bent, dan ben je namelijk geen talent meer.....
Alsof Zerrouki en Wieffer nou zo'n wereldprestatie op de mat legden tegen Fortuna. Schei uit zeg.
Dat is omdat er geen gemaakt werd en dat kan je misschien wel trainen, maar Wieffer en Zerrouki is geen optie tegelijk in het veld als je daar dan ook nog eens van der Belt bij zet heb je eigenlijk 3 DCM's in het veld staan...

Nee we zullen echt nog een echt "10" nodig hebben en dat kan misschien Stojkovic wel zijn al is die ook erg jong

Ben ik voor een verkoop van basisspelers, niet meer zo ver we nu in de window zitten.

Er moeten technisch wel keuzes gemaakt worden terug naar het systeem dat we gewend zijn kan dat betekenen. Een 4-1-2-3 bijvoorbeeld met slechts 1 DCM
Over jeugdspelers die net nieuw bij zijn het eerste word wel vaak overdreven positief gedaan. Zal wel komen omdat er nog geen negatieve herinneringen over zijn. AEB en Wehrmann werden ook de hemel ingeprezen. Hartjes was 2 jaar geleden in de voorbereiding de nieuwe Frenkie de Jong. En het aparte is, jeugdspelers die het redden zoals een Kokcu,Malacia,Bijlow worden dan weer hard aangepakt. Qua niveau mag je naarmate de jaren ook wat meer verwachten maar die kritiek van supporters gaat vaak nergens over. Blind paard, kan geen corner nemen, staat nooit op in grote wedstrijden.
Dat Ivanusec niet op 10 kan laten vooral zijn statistieken zien:

Middenveld 117 wedstrijden 18 doelpunten / 18 assists
Linksbuiten 36 wedstrijden 15 doelpunten / 6 assists

En de Kroatische competitie is vergelijkbaar met het rechterrijtje Eredivisie qua niveau. Dus als je Ivanusec voor 10 haalt dan heb je een speler die niet veel beter is dan van den Belt.

Stengs oogt heel onnatuurlijk op 8, werd tegen PSV aan alle kanten voorbij gelopen wat resulteerde in 65% balbezit en Feyenoord dat thuis gedomineerd werd. Slot leek dit trouwens ook wel door te hebben, want tegen Fortuna stond Stengs al rechtsbuiten. Stengs op 8 is echt een no go zeker in de CL.

Ik zeg overigens zeker niet dat de jeugd daar moet spelen. Wel denk ik dat je nog voor 25-30M aan spelers op 8 en 10 naast Ivanusec erbij moet halen. Als dat budget er niet is zal je dat type spelers die afvallen bij PL clubs bv moeten huren aan het eind van de transfermarkt.
Dit betekent dat Geert beter in de spits kan staan? Ik denk dat hij dan met minder wedstrijden meer goals en assist maakt.
Het pijnlijke is dat dit nog klopt ook haha:

Geertruida als RB 112 wedstrijden en 16 doelpunten in een zwaardere competitie.

Ivanusec is als linksbuiten in een vrije rol vorig seizoen doorgebroken, maar elke andere positie was het inderdaad niks.
Je hebt idd 1 grote club dan heb je split dan heb je idd niks.Maar de scouting zou echt wel z'n werk hebben gedaan😀
Stengs stond tegen PSV op 10. Hij heeft bij Antwerp goed gepresteerd op 8. Belgie is een fysiekere competitie dan Nederland. Er zijn analisten die de Belgische competitie volgen. Volgens die analisten is Stengs vooruit gegaan in omschakeling balverlies en duelkracht. Hij wist zich staande te houden op het middenveld in een fysiekere competitie dan Nederland. Tegen PSV was Stengs nog niet fit. Ik denk dat de stelling dat Ivanusec niet op 10 kan op basis van een statistiek wat kort door de bocht is. Bijv. aantal wedstrijden is wat anders dan aantal minuten en leeftijd speelt een rol. Ivanusec is op zijn 20e bij Zagreb gaan voetballen en is nu 24. Op zijn 24e, volwassener als voetballer, is hij linksbuiten gaan spelen. Een linksbuiten die vrijwel nooit diep gaat, maar naar binnen het middenveld intrekt als een 2e nummer 10. Zijn beste kwaliteiten zijn spelinzicht, passing, dribbel en goed schot vanuit de 2e lijn en heeft daarmee een hoop wat je bij een 10 wil zien.
Totaal mee eens, wat een geouwehoer af en toe, wacht het nou is af, het is nog geen 1 september.
Wat betreft Stengs ben ik het wel met je eens, maar wat betreft Ivanusec niet. Die kritiek is gebaseerd op de prestaties van spelers in hun carrière tot nu toe. Stengs presteerde vorig seizoen na de winterstop zo goed als 8 bij Antwerp dat ze hem graag definitief wilden inlijven. Daarmee heeft hij zich zowel op 8 als op 10 als op rechtsbuiten al bewezen, waarbij het op 8 niet zo erg is dat hij geen makkelijk scorende speler is. Ivanusec is een ander verhaal. Die heeft gedurende twee periodes bij Zagreb op 10 gespeeld, daar niet overtuigd en is eerst naar rechtsbuiten en daarna naar linksbuiten geschoven. Pieter Zwart heeft op VI geanalyseerd waarom dit is gebeurd en zijn analyses zijn altijd bijzonder goed. Als Ivanusec toch voor de 10 positie wordt gehaald is dat op voorhand onlogisch. Het zou ook kunnen dat hij voor linksbuiten wordt gehaald, maar dan is het wel de vraag wie je 8 en 10 neerzet. In principe is Stengs een logische nummer 8, maar van Stojkovic
(4 doelpunten, 5 assists in een veel zwakkere competitie) mag je niet verwachten dat hij direct basisspeler wordt. Ueda misschien? Maar volgens Slot is die vooral concurrent voor Gimenez.
Eens maar de jeugd die jij noemt zijn toch echt de toppers en schuren tegen het eerste aan we zijn positief omdat ze zo goed bezig waren in de voorbereiding maar ook jouw antwoord is kloppend geef ze wat tijd
@ftm door blessures bij de topclubs is de keepers carrousel aardig opgang aan het komen, vrezen ze intern bij feyenoord nog voor een vertrek van bijlow?
Die gaan hem niet nemen puur door z'n blessure gevoeligheid.Als die 2 hele seizoen gaat spelen dan komt er zkr n grote club
Waarom geeft Slot Milambo niet de kans. Speelt zelfde positie en heeft het uitstekend gedaan in de voorbereiding echt één om in de gaten te houden. Gaan ze weer 3 miljoen uitgeven aan een Kroaat. Bewaar dat geld liever voor de terugkomst van Sini.
De jeugd is er technisch, tactisch en vooral fysiek niet aan toe! Dat moet fronten door training en invalbeurten.
@FtM Feyenoord weer optie voor Chavez? Klopt dit?
Heb deze vraag al meerdere malen voorbij zien, maar wordt telkens genegeerd.
Of er speelt niks, of juist wel maar mag het nog niet bekend worden 🤔
Leuk voor erbij en de toekomst, maar het zijn niet de aankopen die ons direct sterker maken. En die hebben we hard nodig.

En geen Idrissi aub.
Volgens de dickvoormekaar podcast komt de huurtransfer van Idrissi naar feyenoord vandaag rond....
Haha dat was op maandag 😆 liever Sini maar Idrissi is ook niet verkeerd. Gevaarlijke speler!
Gevaarlijk voor de enkels van zijn tegenstander ja…
Ze zeiden ‘vandaag’ in een podcast die gisteren is opgenomen. Is dus niet gelukt
@FeyenoordTM eerst meldde je dat er iets moest gebeuren voordat de krullenbol kwam. Nu zie ik hier in de reacties dat we snel die megaprimeur kunnen verwachten. Denk je dat hij komt en waarom kunnen we hem nu wél verwachten?
Dubieus dat een speler vertegenwoordigd wordt door dezelfde persoon als de trainer die zeggenschap heeft over zijn komst.
Dus er moet ook met zaakwaarnemers rekening gehouden worden wanneer clubs spelers aantrekken?
"Deze speler zou perfect zijn voor onze club.....ah nee....damn...kan niet Jan....heeft zelfde zaakwaarnemer als onze trainer. Ok laat die topper dan maar naar de concurrent gaan..."
Zo ging het rondom Gnonto wel een beetje toch? Of heb ik verkeerd begrepen dat de zoon van Arnesen daar het probleem was?
Daar was het de zoon van de technisch directeur. Dat is familie.
Is toch een heel andere relatie dat een business relatie tussen een trainer en zijn zaakwaarnemer??

Hoeveel spelers denk je dat er zijn die dezelfde zaakwaarnemer hebben als hun trainer??
Wat denk je in de tijd van Raiola die alle groten van de grote competities had.
Was gewoon een vraag hoor, geen oordeel 😂
Normaal gesproken gaat een TD over de aankopen en dan is er minder risico belangenverstrengeling. Als eindoordeel niet bij Slot ligt is het geen probleem.
Eindoordeel ligt toch ook niet bij Slot?
Eindverantwoordelijke is toch altijd Te Kloese.
Daarbij moet ook hele technische staf overtuigd zijn lees ik altijd.
Ja, moeilijk. Het kan natuurlijk ook positief werken da mevr. Pimenta een tip geeft dat er een goede en bataalbare speler in haar map zit. Hij zal toch wel door meerdere mensen bekeken worden hoop ik?
@FTM is die krullenbol opeens vol in beeld? Lees er veel over in de reacties.
Dat is niet opeens, dat is al heel de zomer zo
Maar je zou eerst wachten tot 31 augustus toch. Nu zou je hem eventueel al eerder 'kunnen' brengen. Is dat omdat het misschien toch in een keer wacht meer dichterbij dan voorheen?
Volgens mij komt die pas bij een vertrek van een niet bekende speler
Maar dan moet Timber toch eerst weg? Lijkt me dat daar geen sprake van is en dus ook niet van de komst van de krullenbol.
Wie is die fucking krullenbol dan? Heb je geen zoekfunctie bij transfermarkt op krullenbollen kunnen we al een indicatie krijgen 😄
Wel een hele brede selectie zo. Moeten wel nog een stuk of 4/5 overbodige spelers weg!! Want er komen er ook mogelijk nog 3 bij met ivanusec, stojkovic en sini/idrissi. Dus worden spannende weken
Eens, daarbuiten ook zo'n Minteh gehaald waar echt bijna iedereen intern zijn vraagtekens bij zet
Ja ik wilde minteh eigenlijk niet gelijk afschrijven maar die jongen is een beetje een blind renpaard.

Ik verwacht dat walemark en dilrosun voorin sowieso nog weggaan en dat sauer helaas bij O21 komt.
Eens over dilrosun en walemark minteh lijkt me gevalletje tijd en sauer komt denk ik wel goed slot is echt niet blind volgens mij kijk naar milambo
inderdaad , deze jongen moet alles nog gaan leren en al krijgt hij het onder de knie gaat hij weer terug , onbegrijpelijke keuze
Hoe is hij dan gekomen, puur en alleen door die samenwerking?
@FTM zijn Thiago Almada en/of Arsen Zakharyan definitief uit beeld of misschien nog haalbaar?
Zakharyan gaat naar sociedad en alamada moest 15 miljoen kosten ongeveer
Hij is voor 15 gehaald zal wel meer moeten kosten…
Voor mij is dit gewoon onze nummer 10. En Ivanusec de linksbuiten. Stengs in zn rol als bij Antwerp en Paixao op rechts.
Waarom? Omdat hij vorig jaar 4 doelpunten maakte en 5 assists had in een veel zwakkere competitie? Hij moet zich eerst maar eens bewijzen. Ik zou hem laten concurreren met Ueda (die bij Cercle ook wel eens in een dergelijke rol heeft gespeeld) of ook bijvoorbeeld Til nog halen. Voor de rest ben ik het volledig met je eens overigens.
Eens laat ze maar concurreren en nog belangrijke geeft ze de tijd.
Toevallig heb ik familie wonen in Kroatië. Dus ik dacht laat me voor de tweede keer in een aantal weken contact opnemen met mijn oom. Dit ventje schijnt een toptalent te zijn in dit land. Stond vanaf zijn 17e(!) al in de basis bij de zogeheten Lomomotiva. Is daar ondertussen een dragende speler geworden en de gehele top zit in dit land achter hem aan (zoals bekend ook Dinamo Zagreb). Is een creatieve speler die uit het niets iets kan creëren. Verwacht niet dat hij er direct staat, maar zou een diamantje kunnen worden.
Dat zal mooi zijn. En wat zeiden ze over Ivanusec?
Ivanusec is ook een hele technische verfijnde speler. Al een stuk verder in zijn ontwikkeling (ook gezien zijn leeftijd natuurlijk). Heeft een goede voorzet en kan dreigend naar binnen komen. Voelt zich fijner met een vrije rol. Enigste minpuntje wat ik vernam is dat hij af en toe zijn kop laat hangen. Maar daar hebben we Slot natuurlijk voor!
Off-topic: @FTM maar de banden tussen Benfica en feyenoord moet best goed zijn zeker na afgelopen seizoenen met kocku en aursnes. Mocht het zo zijn dat feyenoord bijvoorbeeld interesse heeft in een speler van benfica. Heeft feyenoord dan de voorkeur omdat er toch een goeie relatie is tussen de clubs net als newcastle met minteh.
  • 1
  • 2