Primeur Bevestigd
luka-stojkovic-nklokomotiva

NKLokomotiva

Transfers

Stojković heeft voorkeur voor Feyenoord

FeyenoordTM

Maandagmiddag kwam het nieuws naar buiten dat Feyenoord de ontwikkelingen van Luka Stojković nauwlettend in de gaten houdt. De Rotterdamse club heeft ondertussen een concreet bod ingediend bij zijn club NK Lokomotiva Zagreb. De landskampioen is allesbehalve kansloos in het onderhandelingsproces.

Feyenoord is echter niet de enige club die concreet in de markt is voor Stojković: ook GNK Dinamo Zagreb, waar Feyenoord-target Luka Ivanušec vandaan geplukt moet worden, is de speler actief aan aan het overhalen. Feyenoord doet dat ook, onder meer via assistent-trainer Marino Pusic wiens roots in de Balkan liggen.

In Kroatische media wordt gesuggereerd dat de speler spoedig een medische keuring zal ondergaan bij de Kroatische topclub — maar zo ver is het nog niet gekomen. Stojković heeft namelijk een absolute voorkeur voor Feyenoord, wat nu verder door kan pakken op de deal. De club blijft daarnaast óók voor Luka Ivanušec in de markt.

Feyenoord ziet in de 1 meter 82 lange Stojković de kandidaat-vervanger voor de naar CA Boca Juniors vertrekkende Ezequiel Bullaude. De 22-jarige Argentijn laat zich voor het komende seizoen door Feyenoord uitlenen aan de Argentijnse topclub.

De 19-jarige Kroatisch onder-21 international staat tot medio 2025 bij Lokomotiva. Hij wordt door Transfermarkt ingeschat op een actuele waarde van anderhalf miljoen euro. De Kroaat kwam in 69 officiële duels tot zeven goals en elf assists.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Is bekend of deze boy vandaag gekeurd is?
Volgens andere media heeft Stojkovic al een mondelinge overeenkomst met Dinamo Zagreb die hij niet wil breken, ook al zou hij liever naar Feyenoord gaan.
Maar hij is niet bij zn medische keuring komen opdagen gisteren en Zagreb weet niet eens zeker of hij vandaag wel komt opdagen
Bron? Want als dat zo is dan kan je er denk ik wel vanuit gaan dat ie komt
Stukje op FR12 waarin de voorzitter van Lokomotiv Zagreb gequoted wordt. Ik weet niet wat de bron van dat stukje is, maar onderaan het FR1e artikel staat dat 1908.nl de bron is
Lijkt een beetje op Symanski , maar dan een stuk minder
Vrij zwakke trap van buiten de zestien
Haal gewoon die Almada en leg geld op tafel ipv al dat halfbakken
Je bedoelt die Almada die voor zo'n 15miljoen naar Atlanta is gegaan en nu een marktwaarde van 20miljoen vertegenwoordigd?
Heeft in elk geval een goeie strakke pass.
Gerucht over Karlsson is onzin neem ik aan FTM?
Iemand die over een gerucht rept, zou ook standaard de bron ervan behoren te noemen.
Feyenoord gaat na een mislukte poging voor Sinisterra eerst een poging wagen om Karlsson bij AZ los te weken voordat ze doorschakelen naar Idrissi. Karlsson heeft interesse, Maar AZ wil liever niet verkopen. Binnenkort meer nieuws. (Ene Chris op platform x)
Ik vind deze jongen wel compleet hoor. Heeft veel van alles. Zou wel een mooie toevoeging zijn. En dan nog een nummer 8!
Nee hoor,op telegram nog wat info gekregen.
Ik denk dat hij moe wordt van alle onzin wat hier geschreven wordt.........
Interesse voor Giminez, niks concreets. Kapitaalkrachtige club.
Komt daar zo hier een bericht van ?
Ik zeg altijd al dat ik gevoel heb dat hij vertrekt waarom 9/10 miljoen uitgeven voor een andere spits ? Voor de bank ? En ik denk nog steeds dat er veel spelers gaan vertrekken (Geertruida, Pedersen Ali en Dilrosun
ja maar niks concreets dus niet schrikken alleen bij een topbod weg denk maar aan volgende zomer
Ik denk deze zomer. Clubs geven geld uit als water ook Timber blessure bij Arsenal. Als dat langdurig is zullen ze vervanger halen , ik bedoel als er wat gebeurd wat onverwacht is en paniek laatste week kan er nog heeeel veel gekke dingen gebeuren
Ach gossie gelijk willen halen dat is pas zielig, niks concreets dus wat is er aan de hand dan. Moet je niet bij je moeder uithuilen omdat je weet de hele dag geen aandacht hebt gekregen
Waarom als Feyenoord hem wil hebben, laten ze er op aankomen, dat hij al gekeurd zou gaan worden bij Zagreb?
Volgens VI heeft feyenoord zelf twijfels over Ivanusec, klopt dit FTM?
Logisch toch. Ze hadden verwacht dat Stengs het ging doen op 10, daar is blijkbaar geen vertrouwen meer in. Ivanusec rendeert veruit het beste op 11 en niet op 10. Als je Idrissi dan wilt halen voor 11 heb je dus nog een nieuwe nummer 10 nodig en geen Ivanusec. Je vraagt je af en toe af waar ze mee bezig zijn🤣
Ik zou zeggen Ivanusec, Gimenez, Paixao. Stengs nog even hard doortrainen en kan dan op tien. Idrissi als backup voor Ivanusec.

Neem aan dat Slot snel ziet welk poppetje waar het beste rendeert.
Intern over het bedrag voornamelijk.

Hij komt gewoon joh. We hebben hem echt keihard nodig.
Die gozer rendeert geweldig op linksbuiten. Waar zetten wij hem neer....
Laten we het even aankijken. Zo goed kennen we 'm nog niet. Als linksbuiten trekt hij continu naar binnen. Eigenlijk speelt hij op een positie die niet bestaat bij Feyenoord; tussen de 10 en linksbuiten.
Dat zou echt super maar dan ook super trieste wezen... maanden lang dit en me dat on vervolgens zelf hem af te wijzen haha. Dan wordt het echt triest topspeler man geef dat geld Dan ook uit aan een topspeler niet 5 halve garen.
VI = Krabby= nooit info= flut watcher!
De medische keuring van Stojkovic bij Dinamo Zagreb staat nu gepland voor dinsdag. ''Ik heb mijn woord aan Dinamo Zagreb gegeven. En als ik mijn woord geef, dan houd ik me daaraan', verduidelijkt Sikic(Directeur)... Ruzie met Dinamo. ITS HAPPENING
Als hij zelf voor dinamo kiest zal er geen ruzie ontstaan, is nergens voor nodig dan
Na het VI Pro artikel van zojuist, lijkt hey toch heel erg erop dat uiteindelijk Til en Idrissi gaan komen. Terwijl iedere supporter hoopt (en droomt) van Ivanusec en Sinisterra.

Zou echt een deceptie zijn als de eerste 2 komen.
Ik denk Idrissi en Ivanusec.

Til is voorlopig nog geen thema.
Denk het ook!

Al lees je tussen de regels door dat Til nu geen thema is, maar eind van de transferperiode denk ik dat Slot er wel op aan zal dringen om het te proberen bij PSV. Misschien wel prima wissel achter Ivanusec dan ;-)
Yep, dat denk ik ook. Laten we dus hopen dat Feyenoord voor die tijd een andere 10 weet te strikken.

Liever geen Til. Ook niet als back-up.
Ik denk dat je in het algemeen , ( uitzonderingen daargelaten) geen splers moet terughalen , die al eens verkocht zijn.
Als Til bij ZR , dus niet rendeert , dan zou je dus van ons een 2e elftal van ZR gaan maken
Te zot voor woorden toch ??

Idrissi is nog wat anders , die hebben we gehuurd , en hadden we graag gehouden, als Sevilla hem geen kans geeft , wat hij had gehoopt , dan is het een optie
Ik zou overigens , die Braziliaanse verdediger nog halen , want als Trauner zo blessure gevoelig is , en Geertruida alsnog gaat , dan heb je dus ineens niets ,
en zie de rode kaart van Nieuwkoop .
Dat kan ook in de CL gebeuren, en ben je gauw een 0 punten team. Als het geld er is om een stevig 1e keus en een nog steeds volwaardige 2e keus te hebben , dan moeten we dat niet laten m.i. , maar ja
Als Geertruida gaat, komt Nino - als hij nog beschikbaar is. Voor nu heb je Geertruida, van Beelen, Trauner en ook nog Kasanwirjo voor die positie.

ZR trouwens?
Waardeloos als die 2 komen kan je beter jeugd kans geven ALS die komen
Maak die gekke Kroaten nou niet boos. Straks houden ze Ivanusec om ons te fukken.
Ik heb me kroatische vlag al uit voor 2 topspelers
Als je een pilletje neemt gebruikelijk na een half uur of uur.
Ff wat coke halen lekker spacen😂😂😂😂sorry stom grapje
Volgens mij volgt niemand het meer
Dat weten we pas op 1 september.
Tot die tijd blijft het een rollercoaster en zullen we onszelf dit nog wel vaker gaan afvragen denk ik
Als hendriks naar Utrecht gaat komt er dan ook n vervanger voor terug
Nee kijk squad depth alleen als Kasanwirjo ook vertrekt
Want je hebt dan alsnog
Beelen
Kasanwirjo tweebenig
Geertruida
Trauner
Kasanwiro kan er echt niks van.hij stond ook vaak tedoen bij fc groningen.maar beelen kan ook als lcv?
Nee Kasaneirjo vooralsnog als Pedersen ook vertrekt huurspeler
Die man is leuk voor top oss echt .bij fc Groningen waren ze ook klaar met hem vincie
Ja dan kan je beter je geld voor andere plekken besteden
Krijg naar aanleiding van die highlightvideo de indruk dat die jongen op een hoger niveau op 8 beter rendeert, goede trap en drive. Wellicht meer hoop dan wijsheid, maar ik zie een speler met rugnummer 23 vanaf de middenlijn wat mooie crosspasses geven en ik krijg gelijk flashbacks naar Orkun.
Hoeverl echte 8 spelers monenteel? Mogelijk Timber en Stengs..
En ik denk dat Stengs daar het gif voor mist, tenzij je een pure stofzuiger in je elftal hebt. Wellicht tegen het rechterrijtje in de ED prima.
Vd Belt wel een 8 in mijn ogen, maar die is tot op heden vergeten aan te haken, hopelijk komt dat nog.
Vergeten aan te haken 😂
Creatief geformuleerd
Ik zou het kritischer kunnen verwoorden, maar het lot van een supporter is om te supporten toch?
Eerlijkheid gebied te zeggen dat het een grote stap is die hij gemaakt heeft en hem gezien het betaalde bedrag ook wat tijd gegund is.
Dit zou toch echt wel een aardige selectie zijn als ze de spelers halen waarvoor (mogelijk) belangstelling is. Hierbij ga ik ervan uit dat Sinisterra niet haalbaar. Zo ja, dan kan hij worden ingevuld i.p.v. Idrissi. Bij Ivanusec ga ik ervan uit dat hij uiteindelijk toch in een vrije rol vanaf vanaf links gaat spelen. Ik heb voor de overzichtelijkheid elke speler 1 vaste positie gegeven, maar er zitten natuurlijk meerdere multifunctionele spelers bij.

Linksbuiten: Ivanusec, Idrissi
Spits: Gimenez, Ueda
Rechtsbuiten: Paixao, Jahanbaksh, Minteh
AM: Til, Stojkovic
Centraal middenveld: Stengs, Timber, Van den Belt
Defensief middenveld: Wieffer, Zerrouki
Linksback: Hartman, Lopez
LCV: Hancko, Hendriks
RCV:Trauner, Beelen
Rechtsback: Geertruida, Nieuwkoop
Keeper: Bijlow, Wellenreuther, Lamprou
Hendriks ging toch naar utrecht? Verder zou ik vd belt als cvm opstellen en til twijfel ik over zijn komst dan.
Desalnittemin goeie analyse weer en laten we er een beetje hoop en geduld hebben.
Is dat al rond met Hendriks? Ik heb het idee dat van den Belt op alle middenveldposities uit de voeten kan. Het is wel de vraag of, en zo ja wanneer hij het niveau aantikt dat je wil hebben van een middenvelder bij Feyenoord. Til vind ik ook wel een twijfelgeval. Szymanski vond ik echt een duidelijke verbetering. Aan de andere kant is het wel fijn om een vrij makkelijk scorende aanvallende middenvelder met loopvermogen erbij te hebben.
Utrecht zou erg ver zijn aldus ftm.
op 10 zou ik gewoon ff passen en meten eventueel een van de Kroaten anders
Ueda proberen laten we ze wat tijd geven.
Geen Til en Stengs op AM samen met Stojkovic
vd Belt komt echt te kort voor nu, een topper halen voor op '8' met timber als backup

Pedersen en dilrosun verkopen
walemark vd belt kasanwirjo milambo sauer verhuren

Linksbuiten: Ivanusec, Idrissi
Spits: Gimenez, Ueda
Rechtsbuiten: Paixao, Jahanbaksh, Minteh
AM: Stengs, Stojkovic
Centraal middenveld: AANKOOP, Timber
Defensief middenveld: Wieffer, Zerrouki
Linksback: Hartman, Lopez
LCV: Hancko, Hendriks
RCV: Trauner, Beelen
Rechtsback: Geertruida, Nieuwkoop
Keeper: Bijlow, Wellenreuther, Lamprou
Dat zou zeker ook een goede optie zijn.
Volgens mij moeten we Ivanusec zien als CAM.
Voor die positie lijkt Feyenoord hem wel te halen als je 1908 en VI mag geloven. Dat zou opvallend zijn omdat ze bij Zagreb juist met hem zijn gaan schuiven naar de rechtsbuitenpositie en later naar linksbuiten. Lijkt me wel een speler die van daaruit veel naar het middenveld komt.
Minteh = kip zonder kop = leuk voor onder 21
Stojkovic is echt een goede speler die beetje zoals Szymanski speelt... zou die als het kan voor de neus van Dynamo Zagreb wegkapen.. Karma zou ik dan zeggen
.. Ik vind dat Feyenoord zich laat gijzelen door Zagreb met Ivanusec.. of het moet al lang een done deal zijn. Je kan toch niet zo lang blijven wachten op een speler.. doorschakelen dan maar naar een goede nr 10.
Er is al een tijd bekend dat Zagreb Ivanušec wil laten spelen tegen AEK Athene. Vandaar dat het zolang duurt.
Yep I know, maar vrees dat ze deze week weer wat nieuws verzinnen.. Ben benieuwd!
Deze tombola wordt veroorzaakt buiten Feyenoord om, deze sites willen graag iets nieuws brengen dat verhoogd het medium. Nogmaals Feyenoord brengt echt niet iets naar buiten als er interesse is voordat uitzicht is op succes. We willen iets geloven positief nieuws bind. Er worden vragen gesteld aan ftm of hij de trainer en algemeen directeur van Feyenoord is. Als ik sommige mag geloven zitten hier mensen dag in dag uit op dit medium. Kom op wacht rustig af.
Laat Te Kloese op zijn minst uitleggen waarom er nog geen opvolging is voor Kökcü en Szymanski maar we inmiddels wel 4 potentiële rechtsbacks en 3 controlerende middenvelders hebben. Dat er een optocht van namen is, is allemaal niet zo erg maar dat er rare keuzes en dus mogelijk verkeerde prioritieten zijn is veel vervelender.
De uitleg van de rechts backs is geweest. Slot heeft uitgelegd hoe de koop tot stand is gekomen. Verder ben ik het met je eens. Er is tijd genoeg geweest om op 10 en linksbuiten ern speler te halen voor de competitie begon.
Je, het aantal rechtsbacks is wel uitgelegd maar het is toch bizar dat je dus voor die positie een speler haalt voordat een ander is vertrokken en je bij belangrijker posities als die van Kökcü en Szymanski na weken/maanden nog geen 'echte'opvolger hebt.
En zelfs de linksbuiten is minder urgent want Feyenoord beschikt over diverse (potentiële) vleugelspitsen. De probleem posities zij die van Szymanski; meest aanvallende middenvelder en die van Kökcü ; de schakelspeler tussen de controleur en de meest aanvallende middenvelder in.
Als Feyenoord zich voor posities kan versterken waarvoor ook al spelers beschikbaar zijn ( 'door selecteren') is dat prachtig maar als je dat doet en je haalt geen opvolgers voor twee van je sleutelspelers uit het kampioensseizoen, dan deugt er iets niet.
Eens. Doorselecteren is goed en ook nodig als je stappen wil makelaar. Dat kan alleen als je fundament staat. Ba afloop van vorig seizoen wist je dat je 2 posities zeker en de derde waarschijnlijk kwijt zou raken dus hadden die prioriteit moeten hebben.
Ik denk dat iedereen die opvolgers al graag had gezien en dat er dagelijks hard wordt gewerkt om ze binnen te halen.

Echter, aanvallend ingestelde spelers zijn doorgaans een stuk duurder dan verdedigers. Een goede verdediger kost 2-3M, die vraagprijs kan Feyenoord snel betalen. Als Feyenoord direct de hoofdprijs biedt komen spelers snel.

Denk dat het verstandig beleid is om langer te wachten en niet te veel te betalen. Risico is dan aanwezig dat spelers niet komen, dat nemen de beleidsmakers op de koop toe.
@Jobb
Langer wachten terwijl je al wel 7,5 miljoen euro aftikt voor de niet noodzakelijke Zerrouki (Wieffer en Timber zijn er al) en voor de minder noodzakelijke Stengs (is hij zoveel beter dan Dilrosun), is geen verstandig beleid. Dat is matig tot slecht beleid.
het vertrek van Kokcu stond in de sterren geschreven dus daar had je van te voren je huiswerk voor kunnen en moeten doen. De kans dat Szymanski niet zou (kunnen) blijven, was ook meer dan reeel, dus daar geldt het zelfde voor. Het wachten op de juiste voorwaarden had je juist kunnen en moeten doen voor spoelers waarvan de komst minder noodzakelijk is, niet voor degenen die je keihard nodig hebt.
Het krediet is terecht groot maar het duo Te Kloese-Slot levert deze zomer tot nu toe (!) zeer matig werk af.
Opvolging kokcu is al gedaan met zerrouki en vd belt heeft slot al 5x gezegd
Correct. Het pijnlijke hieraan is dat zelfs als je deze 2 spelers samenvoegt tot 1 speler je nog steeds niet een spelmakende 8 naast je beste 6 Wieffer hebt. Wat het idee is een verbindingsspeler tussen je verdediging en je nummer 10, iemand die de lijnen uitzet, te vervangen met een balafpakkende 6 die weinig creatief is in de vorm van Zerrouki en een gokje uit de KKD is mij volstrekt raadselachtig. Al helemaal in ogenschouw nemende dat je Wieffer ermee berooft van zijn beste positie. Wieffer is nota bene de nr 6 van het Nederlands elftal. Onbegrijpelijk!
Zerouki = een ZES!!!! Dus of Zerouki of Wieffer samen is een ramp
Zerrouki is een prima speler. Misschien als controleur in aanleg nog wel beter dan Wieffer maar de rol van Kokcu overnemen, lijkt mij stug maar ik laat me graag verrasse. Al zie ik die verrassing tot nu toe nog niet. En het feit dat Slot, na de rode kaart van Nieuwkoop, juist Zerrouki naar de kant haalde, wijst er ook niet op dat hij hem (echt) in die rol ziet, want dan laat je zo'n 'sleutelspeler' wel staan en haalt bv. Timber naar de kant.
Los daarvan heb ik Slot zich uberhaupt niet expliciet gehoord over de opvolging van Kokcu. Hij heeft de spelers die gegaan zij n en de spelers die gekomen zijn benoemd maar bleef opvallend vaag over de gedachtes erachter.
Geweldig platform is 1908 toch!
Elke keer als er groot nieuws is zoals vandaag veer ik op en reageer ik nogal enthousiast.
"Wat is er vraagt mijn vrouw dan nieuwsgierig".
En dan antwoord ik dat Ivanusec een persoonlijk akkoord heeft met Feyenoord of dat Luka Stojkovic mogelijk komt.
"Pfffffff jij met je Feyenoord..."
🤣🤣
Haha, herkenbaar. komt wel goed. Al dacht ik dat vroeger ook met Tymoshchuk 😁
Hier worden ze ook al gek vorig jaar nog spreekverbod gehad over feyenoord tot 1 september
Gelukkig is mijn vriendin net zo'n diehard.
De deal tussen Feyenoord en Dinamo Zagreb kan alleen stuklopen wanneer de Rotterdammers de stekker eruit trekken. Intern wordt de transfersom rond de tien miljoen euro gezien als een stevige investering. Aangezien het elftal behoefte heeft aan een nieuwe nummer tien en Ivanusec zijn beste periode heeft gehad als linksbuiten, kunnen er twijfels ontstaan of hij direct het niveau omhoog kan tillen als aanvallende middenvelder

Vi
Stond er ook nog wat over Krabby verwacht dat de deal niet doorgaat? Heb iets voorbij zien komen.
‘Kunnen er’ haha, zo kan ik het ook typen
En dan heb je 'alleen nog maar' een opvolger voor Szymanski, de belangrijkste vacature, die van Kökcü is nog helemaal niet ingevuld. Of Slot (en met hem Te Kloese) moet veronderstellen dat Ivanušec in die rol goed uit de voeten kan. Het blijft allemaal erg onduidelijk wat Feyenoord wil en vooral waarom ze de namen willen die steeds worden genoemd.
De transfertombola begint een beetje lachwekkende vormen aan te nemen. De enthousiaste teksten over Stojković doen iig sterk denken aan die over Bullaude een jaar geleden. Benieuwd aan wie Stojković volgend jaar uitgeleend gaat worden omdat hij 'vlieguren' moet maken. Beetje cynisch? Valt wel mee, voor het zelfde geld is dit wel een voltreffer. Dat gaan we dus wel beleven.
Wat ik graag op korte termijn zou willen beleven is de komst van een volwaardige opvolger voor Orkan Kökcü maar die kan ik in de optocht van namen niet ontdekken en dat bevestigt steeds meer mijn vrees dat Dennis te Kloese de verkeerde prioriteiten stelt. We hebben het middenveld nu twee keer zien poedelen in echte wedstrijden, we horen tussen de regels van de zelfkritiek door dat Wieffer niet echt blij is met een rol die niet bij hem past.
Kortom Feyenoord heeft doorgeselecteerd op posities waarvoor het spelers heeft waarmee het vorig jaar kampioen geworden is en voor de twee posities waarvan de basisspelers wel zijn vertrokken is helemaal niemand gehaald die er direct staat. Zo duurt de titelprolongatie nog wel 61 jaar, vrees ik.
Is het al bijna 1 september? Het is voor velen niet meer te harden wie er wel en wie er niet gaan komen. Dit gaat nog slachtoffers kosten. Zonder verdere versterkingen worden we derde, met een paar gerichte versterkingen tweede. Ik ben bang dat PSV een te goed en stabiel team gaat vormen. Het wordt een megaklus om die bij te benen.
Onzin, tis dat van der Hoorn staat te schutteren en die Griek aardige kansen miste anders is het zo gelijk daar. Ook tegen ons hebben ze eigenlijk niets gecreëerd op de goal na.

Ook Graz had er 2 kunnen, zo niet moeten maken
Lezen is niet altijd even makkelijk, maar ik help je een stukje op weg. Er staat ...gaat vormen... Dat betekent dat ik in de toekomst praat met de ontwikkelingen zoals die zich momenteel voordoen op transfergebied in het Eindhovense. Vervolgens heb jij het over een wedstrijd die al gespeeld is een week geleden. Ik ga meer uit van die ontwikkelingen in de nabije toekomst en ja, dan denk ik dat qua vorming van een kwalitatief goed team PSV ons voorbij streeft, zoal het er nu uitziet, helaas.
Een nieuwe samenwerking met Oussama Idrissi is een kwestie van tijd, rondom Luka Ivanusec staat alles vast, Guus Til is op dit moment geen thema, en Luis Sinisterra wordt een lastig verhaal.
Guus Til is (nog) geen thema volgens VI.
Ik word oud. Dacht al, naam van bekende oud voetballer, misschien zoon van? Was het achteraf Christo Stoitsjkov waar ik mee in de war was.
Moet kunnen namen lijken op elkaar alleen was stoichkov geen bulgaar?
Waarschijnlijk bedoelde je Dragan Stoikovic, de geniale middenvelder van Rode Ster Belgrado

https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Dragan_Stojkovi%C4%87
Zit veronica offside te kijken andy zei exact hetzelfde
Obv het filmpje lijkt het alsof zijn statistieken een stuk beter kunnen zijn als hij een paar teamgenoten heeft die zijn voorzetten kunnen afronden. Wat een traptechniek en overzicht. Lijkt me een uitstekende toevoeging.
Guus til 🥴😂. De tribune zittert van psv
Waarom stresst iedereen over ivanusec! Er ligt een principe-akkoord en vergeet niet dat de speler persoonlijk akkoord is, hij heeft zelf ook nog wat te zeggen he. En Feyenoord gaat nu echt niet opeens twijfelen aan ivanusec hoor, zijn meer dan een maand bezig met hem! Het komt goed ;)
Omdat principe akkoord niet bindend is gozert
Gister ook persoonlijk akkoord gemeld gaat aardig de goede kant op
Lijkt dus niet dat het niet doorgaat. Mooi stengs naar t middenveld op 8
Denk niet dat Zagreb een ontevreden speler wilt hebben, speler heeft ook zelf invloed op zijn eigen carrière en volgensmij is gemeld dat ze na het tweeluik een totaalakkoord gaan maken! Doe maar rustig jongen!
Als Dinamo Zagreb opeens besluit om 5 miljoen meer te eisen dan kan dat gozert omdat het niet bindend is. Ontevreden zal Ivanusec niet worden want hij heeft een langdurig contract.
Geen stress hier hoor. :) Voor zover ik lees hebben de drie betrokken partijen de intentie om deze deal rond te krijgen.

En een maand… vast nog wel een tijd langer. Voordat Feyenoord het eerste bod indiende is hij vast uitgebreid gescout. En sinds het moment dat hij concrete interesse van Feyenoord geniet is hij niet slechter gaan spelen
Handtekening niet echt onbelangrijk. Symanski was ook mondelingakkoord
Eens! Ik denk overigens dat Ivanusec het goed gaat doen op 10 ook al is hij bij Zagreb een jaar terug op 11 gezet. Je weet niet hoe de selectie van Zagreb in elkaar steekt, als je een goede 10 in de selectie hebt en Ivanusec kan ook op 11 dan is die keuze snel gemaakt. En Ivanusec was toen 23, kan toch dat hij op zn 24e echt doorbreekt. En hij trekt als 11 vaak naar binnen het middenveld in als een 2e 10 als het ware. Als je de beelden ziet heeft hij spelinzicht, een goede pass, een goede dribbel en een goed schot. Lijken mij prima ingredienten om op 10 te slagen.
* *** seizoen.

Of Ivanušec en Sini moeten komen...
Als dat lukt neem ik alle kritiek terug
Krabby wel goede bron dit jaar, we zijn dus fuckt Idrissi en Til
Yes, en FTM kan wel inpakken als Ivanusec niet komt. Al zal hij wel een leuk verhaal verzinnen om zichzelf te verdedigen. Met zijn 'Its happening'. Eerder 'Just joking'
@MVeendam Waarom zit je op deze site als je dat denkt?
Er zijn toch akkoorden gesloten? Een deal kan klappen, maar dat betekent niet dat de berichtgeving niet klopt.

Ik ben - volgens mij net als velen hier - blij met deze site. Vind het reuze-interessant om meer over processen op de achtergrond te lezen.

Het lijkt me heel normaal dat slechts een klein deel van potentiële transfers een daadwerkelijke transfer wordt.
Je reactie is weinig nuttig, totaal niet leuk en onnodig respectloos naar de makers van 1908. Unjust Joker.
Het is henk nienhuis niet als we allemaal n eurotje inleggen redden we bv veendam.😂😂😂😂Nu staat er een stadion met 2 tribunes waar de stormvogels in zitten.
Volgens Krabby is Til (nog) geen thema.
Dat weet hij ook heel goed maar hij loopt liever te zuigen.
Gezien de berichten van 1908 en krabbendam begin ik steeds banger te worden dat lvanusec inderdaad voor 10 zou worden gehaald. Dat zou passen in de recente trend om spelers op de verkeerde plek te zetten. Ik hoop dat het wat anders ligt en Ivanusec voor linksbuiten (vrije rol) wordt gehaald. Eventueel zouden Idrissi of Sinisterra als concurrent worden gehuurd. Dat zou wel een luxe zijn. Belangrijker is de 10 positie. Als je daar zowel Til als Stojkovic voor kunt halen heb je 2 spelers die kunnen concurreren als dynamische middenvelder op 10 en kan Stengs zijn 'Antwerp rol' op 8 vervullen.
Kan jij niet een tijdje bij Slot op de bank zitten? Wordt hij vast een betere trainer van. 🤣
Waar Ivanusec volgens Zagreb zelf en de analyse van VI het beste tot zijn recht komt staat los van de trainerskwaliteiten van Slot 😉 Wel opvallend toch dat hij zou worden gehaald op een positie waar ze uiteindelijk bij Zagreb voortdurend de voorkeur aan een ander geven? Daarnaast toch ook opvallend dat Wieffer zelf aangeeft dat de 8 positie erg wennen is voor hem? En vind jij Timber nou overkomen als een typische nummer 10?
Het gaat toch over Ivanučec? Niemand maar dan ook niemand behalve Slot weet waarvoor die gehaald wordt. Het is dus puur gissen wat je doet.
Natuurlijk is het gissen. Maar 1908 en VI gaan ervan uit dat hij voor 10 wordt gehaald wat dus wel opvallend zou zijn. Dat zou ook de interesse in Sinisterra verklaren. Toch geen speler is die je op de bank zet. Je kunt natuurlijk wel altijd met Ivanusec gaan schuiven.
Ga lekker slapen joh! Morgen vroeg staat het er ook nog op!!
Interesse in Sinisterra lekker en dan alsnog met Idrissi komen. Het pesten van supporters is begonnen. VI geloof ik wel, zij hebben er nog geen 1 keer naast gezeten en waren vaak als eerste die de transfer met zekerheid kon melden. Krabby zit er kort op. Idrissi it is.
Krabby zit er idd kort op en ik maak me dan ook zorgen over zijn uitspraken dat Feyenoord inmiddels twijfelt aan Ivanusec (hoewel hij verwacht dat een deal nog steeds kan rondkomen). Til naar Feyenoord zou het circus helemaal compleet maken.
Ik zet m'n seizoenkaart dan te koop.

Kan je echt niet maken naar je supporters toe. Ben er dan heeeulemaal klaar mee.
Ik lever de kaart gratis in. Een jaar naar de 3e keus van PSV kijken doe ik mezelf niet aan. Wat een schande. Guus Til, pure.armoede
Je bent zelf de armoedigste als je niet tot 1 sept kunt wachten met je negative commentaar.
Wat waren we blij met Til zijn 15 goals en paar assists 2 jaar terug.., zonder hem hadden we ons niet gekwalificeerd voor de Conference League waar onze wederopstanding begonnen is.

En dan zou die er nu niks meer van kunnen?

Misschien rendeert die alleen onder Slot, maar die is er nog en zolang dat zo is blijft Til voor ons een prima speler!
@FeyenoordTM ik heb net het VI artikel gelezen van Krabby met een update over de stand van zaken wat betreft de transfers. Wat kun jij bevestigen/ontkennen over het volgende:

- Idrissi deal is aanstaande
- Ivanusec twijfels (citaat: "Maar omdat alles invloed heeft op alles, kan de transfer van de ene speler die van de andere wel eens blokkeren. Ivanusec is een speler die je wel zou kunnen vergelijken met Oussama Idrissi. Hoewel Feyenoord hem dus als nummer 10 ziet, zal de club zich afvragen of de prijs - zo´n tien miljoen euro - de gok waard is. Met zijn individuele klasse kan Ivanusec een meerwaarde zijn, maar Feyenoord heeft momenteel behoefte aan zekerheid."
- Feyenoord denkt aan Guus Til
- Sinisterra wordt een lastig verhaal
Hahaha Feyenoord middenmoot!!! Zekerheid? Zeker ellende en middelmaat. Onze club maakt weer dezelfde fouten als in het verleden.
Til..Pleurt gewoon op man. Wat een armoede zou dat zijn zeg..
gewoon een slecht stuk van Krabbendam, kwam ook met Leeds 17 miljoen Sinisterra gekocht. Was 25 miljoen
Ze twijfelen nu over Ivanusec, terwijl ze meer dan een maand achter hem aan zitten. En gescout hebben. Dan heb je te maken met maximaal wanbeleid.
Twijfelen helemaal niet. 10 miljoen voor een gok zou ze aan het denken zetten. Maar elke transfer is een gok. Ze zitten al weken achter Ivanusec aan en nu opeens vinden ze hem te duur? Niet gelijk doemdenken man.
Het is toch geen gok als je iemand maandenlang heb gescout. Of dat is niet gebeurd, dat kan. Dan is het minimaal wanbeleid.
Twijfelen ze aan zijn voetbalkwaliteiten of aan of de deal rondkomt?
Ik riep al eerder het duurd te lang allemaal
Dat is geen twijfel.over de speler maar over haalbaarheid.
@HenryFR volgens mij heeft Krabby het de laatste tijd wel ontzettend vaak bij het rechte eind gehad
Zekerheid hebnje wel met Idrissi en Til en geen Ivanusec. Dat je niet bij de eerste 2 eindigt en ook snel geen Europees voetbal meer speelt.
Dit zal ongetwijfeld waar zijn.

Typisch Feyenoord.
Ik overweeg dan serieus om m'n seizoenkaart in te leveren.

Na zo'n lachwekkende transferzomer.
Ftm er zijn niet veel nummers meer over voor stojkovic en voor luka ivanušec maar ja als ali weg gaat uitstekend nummer voor luka ivanušec 7
Ivanusec komt ook niet dus heeft geen nummer nodig
En Zagreb moeten ze te vriend houden anders komt Ivanusec niet…tricky deze
Komen er nog nieuwtjes/prkmeurtjes/inkomende happenings vanavond?
Als Sini, Ivanušec en Stojkovic komen, doen we volop mee.

Echter zie ik Sinie komen. ;-)
Hopelijk krijgen we snel een update over de stand van zaken…
Nou ivanušec weet je de stand van zaken gewoon persoonlijk akkoord en principe akkoord en probeert na de wedstrijden totaal akkoord te bereiken want stel hij breekt ze been geld kwijt
Sinisterra kijken ze wat mogelijk is en anders idrissi
En die stojkovic weinig geld goed talent veel loopvermogen en je hebt een voorsprong op zagreb want de speler heeft de voorkeur voor feyenoord
@FTM, wat is de prioriteit voor deze week van de spelers die je nu genoemd hebt? Ik begrijp dat Ivanusec volgende week komt, maar denk je dat deze week een deal met Sinisterra/Idrissi en een deal met Stojkovic mogelijk is?
Idrissi is zo goed als rond lees ik helaas maar goed.
Idrissi komt alleen als een huur van Sinisterra definitief niet mogelijk is. Daar is nog niks over bekend.
Leeds wil hem alleen verkopen en dat kan feyenoord nooit betalen. Zie het ook liever anders ben niet kapot van idrissi.
Waar staat dat ze hem alleen willen verkopen, dat is niet duidelijk, mocht dit wel zo zijn dan zal dit bericht wel volgen. Voor nu ga ik nog steeds uit dat ze met een hiir bezig zijn.
Waarom moedwillig onzin verkopen?
Aandacht?
Weet niet of je het tegen mij heb maar wordt duidelijk aan gegeven op meerdere sites.
@FTM space vanavond? Denk een recordaantal luisteraars vanavond.
Je moet uiteindelijk op meerdere paarden wedden...ik heb alle vertrouwen in het aankoopbeleid van feyenoord op dit moment. Dat is wel is anders geweest. Dus laten we rustig afwachten wat er uiteindelijk concreet word aangetrokken. Komt goed! Feyenoord till i die!
Haha wat een dag zeg. En wat is iedereen toch weer heerlijk dramatisch bij tegenvallende berichten. Dat maakt deze club zo f-ing prachtig. Wij zijn Feyenoord en zijn de meest intense supporters van het land.
Ps enorm veel respect voor Rtger en de rest van de 1908 crew. Geen enkele andere club heeft zo'n prachtige site als 1908.nl. Hulde
Krabbendam bij ESPN dat Sinisterra niet gaat lukken. En dat Idrissi komt.
Krabbendam kent de regels niet..

Wacht af

Sini gaat komen
Klopt Krabbendam? Sini zeker niet en Idrissi zeker wel. Ach we hebben paar uur plezier gehad. Wat ik las hier ergens in een reactie. Is er geen tussenoplossing tussen Sini en Idrissi. Dit kwaliteitsverschil is zo allemachtig groot.
@ftm zijn er nog clubs die zich bij Feyenoord zich gemeld hebben voor Geertruida?
Even orde in mijn hoofd:

Ivanusec komt dit weekend.
Stojkovic wil graag naar Feyenoord
Sinisterra wil weg bij Leeds United en Feyenoord toont interesse

Hoe zijn de kansen dat ze alle drie komen

En dat op het vinkentouw Idrissi
Volgens held Krabby wil Leeds Sinisterra niet verhuren dan houdt het op. Krabbendam koning van de juiste info.
Nou wel de koning maar niet de koning van de juiste info wel van gehaktballen
Allerlei primeurs van Krabby de koning
Je kunt wel juiste info hebben, maar dat betekent niet automatisch dat die info vanavond nog steeds staat. Of morgen. Elke dag komen er nieuwe namen bij en vallen er namen af.
Ik hoop alle drie. Denk 1. Maar verwacht nul. Kan het ook niet tegenvallen
Ja dit lijkt me een juiste insteek. Mooi als er eentje komt, nog mooier meer.
Als stojkovic komt kan je Ivanusec vergeten