El Ahmadi Kampioen 2016-2017 (Jim Breeman Sports Photography)

Jim Breeman SPort photography

Nieuws

"Ze laten zien dat ze echt kampioen willen worden"

Van de redactie

Karim El Ahmadi is onder de indruk van de mentaliteit van Feyenoord, zo zegt hij bij ESPN. Dat de ploeg van Arne Slot door een late treffer van Marcus Pedersen alsnog de winst boekte tegen AZ, was volgens de oud-Feyenoorder geen toeval. 

“Feyenoord toonde aan dat ze echt wilden winnen. Ze laten zien dat ze echt kampioen willen worden. Ze hebben de meeste drive om kampioen te worden. Veel meer dan de andere teams. Het siert Feyenoord dat ze vol voor de overwinning gingen. Een gelijkspel was voor Feyenoord ook genoeg om de eerste plek te behouden”, aldus El Ahmadi.

De Kuip explodeerde toen Pedersen alsnog de 2-1 tegen de touwen schoot. Dat de bal via een AZ-speler in het doel belande was gelukkig, maar wel terecht. “Het verhaal is dat het mee zit bij Feyenoord, maar het is gewoon verdiend op basis van de tweede helft. Feyenoord valt gewoon meer aan. Dan dwing je dat af.”

Delen

Reacties

Misschien moeten we Timber even wat beelden van Karim laten zien. Ter inspiratie ;-)
Ervaringsdeskundige sinds een kleine 6 jaar. En Karim weet waar hij het over heeft, als het op onverzettelijkheid aankomt.