zechiel-almere

VK Sportphoto

Nieuws

Zechiël en Sauer beloond met vaste plek in Feyenoord 1

Stan

Gjivai Zechiël en Leo Sauer maken dit seizoen definitief deel uit van de selectie van Arne Slot. Dat maakt Feyenoord vrijdagmiddag bekend in een video op het platform X. 

Op het filmpje is te zien hoe de nummers '24' en '25' worden toegevoegd aan de kleedkamer van de Rotterdammers. Zechiël, die tegen Almere City debuteerde in het eerste eltal van Feyenoord, gaat spelen met rugnummer 24. De 17-jarige Sauer wordt beloond met nummer 25 voor zijn goede spel in de voorbereiding en de eerste wedstrijden van het Eredivisie-seizoen. 

Delen

Reacties

Dit is in alle opzichten zo'n mooie ontwikkeling! Let's go boys; let's make lasting memories!
Gefeliciteerd, boys! Hartstikke goed en hopen dat deze jongens het vertrouwen krijgen én het waarmaken. We zijn goed op weg, maar zeker de jeugdspelers moeten ons gaan helpen financiële klappers te maken!
Weet iemand wat er met Milambo is gebeurd de afgelopen wedstrijden? Hij was de laatste drie wedstrijden niet geselecteerd.
Twee jongens die beiden kans hebben om echt een sensatie te worden, Zechiel op 8 en Sauer op de flanken. Top dat ze niet zijn verhuurd en dst ze aan de selectie zijn toegevoegd!!
Dat gaat goed komen in de Champions League....
Wat gaat er nog met Milambo gebeuren, die moet echt verhuurd worden