Primeur Bevestigd
zechiel-almere

VK Sportphoto

Nieuws

Zechiël terug in groepstraining

FeyenoordTM

Gjivai Zechiël is hersteld van een zware knieblessure. Het jeugdproduct van Feyenoord, die eerder dit seizoen vast aansloot bij de selectie van hoofdtrainer Arne Slot, trainde dinsdag weer volledig mee met de groep.

Mats Wieffer en Ramiz Zerrouki hebben er dus weer een concurrent bij op het middenveld. Zechiël zijn herstel is zonder verdere tegenslagen verlopen en hij is, zoals in het laatste Squad Depth artikel gemeld, zoals verwacht na vier maanden terug bij de selectie.

Zechiël maakte tot nu toe in twee officiële Feyenoordduels zijn opwachting. Na zijn debuut eind augustus tegen Almere City FC volgde een invalbeurt tegen sc Heerenveen. De middenvelder krijgt mogelijk dit seizoen nog speeltijd tegen N.E.C. Nijmegen (uit) en Excelsior Rotterdam (thuis).

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

@FeyenoordTM Is het financieel mogelijk om van het bedrag wat we krijgen van Gimenez dit seizoen (Mocht hij weggaan Pavlidis kunnen kopen van AZ? ja hij is duur maar we moeten natuurlijk wel blijven doorselecteren. Mocht Pavlidis het kunnen laten zien bij Feyenoord wordt hij nog duurder dan Gimenez nu.. (Mijn mening)
@FeyenoordTM klopt het dat girona vol bezig is met Luciano Rodriguez? En mocht dit zo zijn is de status bij ons nog steeds hetzelfde met hem?
Was al geschreven, Girona = City Group.
Bij ons staat de deal op stand-by, ik denk dat die jongen voor het grote geld gaat
Staat er verder nog belangrijk nieuws op de planning vandaag @FeyenoordTM
Lekker laten gaan dan als tie zo geobsedeerd voor het grote geld wil kiezen Inplaats van het sportieve plaatje.
Goed nieuws!
Geweldig talent met veel potentie.
Mooi dat Zechiel terug is. Moet zich nog bewijzen maar lijkt veel potentie te hebben.
Chery transfervrij, mocht Lingr echt willen vertrekken, dan is dit toch een leuke aanwinst voor de selectie!
Is 35. Speelt leuk mee bij NEC
Maar is absoluut geen meerwaarde voor ons.
In het andere stuk staat dat Eén van de kandidaten voor de nieuwe coach van Feyenoord lijkt Alex Pastoor ?????

Dit meen je toch niet @1908
Er staat bij dat het suggestief geneuzel vanuit de media is, niks concreets
Het word of schreuder of een buitenlandse trainer zegt mijn gevoel. Denk dat ten Kloesse al een naam in gedachte heeft en die meteen probeert te halen als de Liverpool deal eindelijk op papier staat. Kunnen we daarna snel kijken wat er met de selectie moet gebeuren. Anders gaan we weer achter de feiten aanlopen en ik hoop dat ze daarvan wel geleerd hebben bij Feyenoord.
Mag hopen dat schreuder t ook niet gaat worden.
Ik hoop het ook niet. Ik ga voor de buitenlandse trainer
Ik ook vind geen enkele Nederlandse trainer goed genoeg
Hoop ook niet.
Die speelt heel andere systeem.
Moet je weer veel andere spelers halen.
Buitendat vind ik het ook niet eens een goede trainer
Jij wil zeker Pelle als trainer... ;-)))
Nou daan dat mag ook .Maar dan alleen omdat die een knappe vent is😂😂😂😂😂
@FeyenoordTM weet jij ongeveer wat voor plan er klaar ligt voor Zechiel? Verhuren of bij de selectie blijven komend seizoen om te gaan strijden voor een basisplaats komende jaren?
Als Wieffer vertrekt dan is hij zijn opvolger, let maar op
Als Wiefer weg gaat mag ik toch hopen dat ern goed deel van dat geld gehaald word voor een nieuwe speler op die positie en dat we niet een jeugdspeler die nog amper heeft gespeeld de basis in sturen tijdens onze Europese campagne. Lekker op de bank en regelmatig invallen het komend seizoen en dan het jaar erop eens kijken hoe hij zich staande heeft gehouden
Kan nu geen zinnig woord over gezegd worden, komt een belangrijke periode aan waaruit alles moet blijken
Volgend seizoen gewoon lekker Zechiël en 'T Zand het uit laten vechten voor die 8 positie aangezien Timber waarschijnlijk gaat. Beetje vertrouwen in onze jeugd kan geen kwaad.
Zechiël op 6 laten uitvechten met Zerrouki, dat is volgensmij z’n echte positie, en die strijd kan die best aan!
Voorlopig niet, nog veel te mager en licht. Fysieke kracht op het middenveld is heel belangrijk. Ook verwacht ik dat Zerrouki in een net iets andere opbouwstructuur heel goed tot z'n recht kan komen, terwijl de huidige perfect op Wieffer is afgestemd
Ik denk ook dat Zerrouki beter uit de verf kan komen. Ik zie hem af en toe lange en diepe ballen geven die de rest nooit geeft.
Champions League ingaan met ‘t Zand of Zechiel… hopelijk dat dit nooit de werkelijkheid wordt.
Timber kwam toch ook met 0 Europese ervaring ons team in? Er moet zeker een goede middenvelder bij, maar met een middenveld van 3 kan je best gaan spelen met Zechiel/'t Zand + Aankoop. We verliezen dit jaar toch een hoop sterk houders dus we moeten 100% weer een jaartje deels gaan opbouwen.
Ik begrijp dat het leuk is om eigen jeugd te zien maar ze zijn echt nog lang niet klaar voor een basisplaats laat staan Champions League. ‘T Zand maximaa rotatie speler en Zechiel verhuren aan Dordrecht.
Als je Zechiël verhuurt dan op z’n minst binnen de eredivisie, moet niveau op doen.
Zijn blijkbaar nog niet klaar voor de Eredivisie anders hadden ze wel de minuten gemaakt maar wel voor de Champions League. Oja vergeten jongens.
Hun hebben niet de power als timber.
Moet gewoon rustig brengen, anders gaan ze mislukken.
Je kan ze gewoon niet gelijk basis speler beginnen.
Mijn favoriete talent is terug welcome back gjivai!!!!!!
Geweldig nieuws! Hopelijk krijgt hij nog wat speeltijd! Ben in elk geval blij dat hij weer fit de komende voorbereiding in kan gaan! Even weer wat wedstrijd ritme bij o21 opdoen eventueel!
Laatste wedstrijd tegen Excelsior gewoon lekker de jeugd mee laten doen er staat toch niks meer op het spel. Gasten als: Milambo, Zechiel, Sauer, Read en Slory mogen van mij dan best een hoop minuten gaan krijgen.
Voor Excelsior staat alles op het spel. Die zien dat graag gebeuren. En dan 0-1 winnen en met de huidige stand ranglijst op plek 15 komen. Zullen Fraser en Kramer leuk vinden. 😄
Helemaal top!!!

Ik Ben voor!!!

Bijlow, Nieuwkoop, Geertruida, Giersthove, Candelaria, Zechiël, Timber, Milambo, Slory, Groen kan ook op 10 en Sauer.

Allemaal spelers die paar jaar in onze opleiding hebben gezeten :-)

Read zit hier nog geen jaar anders had ik hem wel erbij gezet...

Bel Slot FF... ;-)
Denk dat ze nog kans maken tegen Excelsior ook.
@FeyenoordTM even off topic: Weet jij toevallig of feyenoord Nadiem Amiri volgt? Interessante speler met een lage afkoopclausule in het contract.
'Interesse' of 'volgen' is niet interessant om te brengen. Het gaat er om: waar zijn we concreet voor? Op dit moment speelt er weinig (stand-by) tot niets.
En met betrekking tot trainer? Zijn er nog een paar over. Word je vrolijk van overgebleven kandidaten?
Lijkt mij dat er eerst eeen trainer moet komen voordat er spelers komen. De trainer moet niet teveel macht krijgen maar er xal wel een soort van overleg moeren zijn. Bovendien zijn er veel geruchten maar nog geen spelers definitief weg. Dus eerst verkopen en dan pas kopen lijkt mij verstandig