yv20231025yv20231025a1a07178

VK Sportphoto

Nieuws

Zerrouki: "Dit zijn avonden waarvan je droomt"

TwanR

Feyenoord troeft Lazio in de derde groepswedstrijd van de Champions League af met 3-1. Ramiz Zerrouki speelde een goede wedstrijd en beloonde zichzelf met een doelpunt. Na afloop verscheen hij voor de camera's van RTL.

"Een prachtige avond. Ik mocht zelf nog een goaltje maken en denk dat 'ie er lekker in zat. Deze sfeer tijdens dit soort Europese avonden, zijn avonden waarvan je droomt," zegt de Algerijnse middenvelder. "We voetballen overtuigend en met veel vertrouwen. Het is weer een bevestiging voor onzelf dat we op dit niveau kunnen meedraaien."

Zerrouki tekende voor de 2-0, op aangeven van Calvin Stengs. "Ik kreeg de bal al een keer van Calvin, die draaide van de goal af. Toen deze kwam, kon ik hem in een keer raken en wist ik direct dat 'ie raak was." Over zijn wissel zei hij het volgende: "Eigenlijk wou ik door, maar had wat vermoeidheid in de benen."

Op de vraag Slot nog om hem heen kan, antwoordde Zerrouki bescheiden: "De minuten die ik krijg koester ik, daarin moet ik mijzelf bewijzen. Uiteindelijk wil ik meer spelen, maar het gaat om het team en dit is een prachtige avond voor ons allemaal. Of de trainer uiteindelijk om mij heen kan? Dat zou je toch echt aan hem moeten vragen."

Delen

Reacties

Zerrouki kan het niveau niet aan. Miskoop.....inmiddels komt Feyenoord middenveld uit de jeugd van FC Twente.
Zijn transfersom helemaal waard: supergoede speler, hele goede mentaliteit en discipline, en gegarandeerde controle op het middenveld als hij speelt.. Echt top!
Toen ik hier vorig seizoen verkondigde, dat Wieffer en Zerrouki wel eens een ijzersterk blok zouden kunnen vormen waar bijna niemand doorheen komt, werd ik uitgelachen ;-)
Toen ik hier vorig seizoen verkondigde, dat Wieffer en Zerrouki wel eens een ijzersterk blok zouden kunnen vormen waar bijna niemand doorheen komt, werd ik uitgelachen ;-)
Geef Zerrouki wedstrijdritme.. pff.. Dat wordt nog wat!
Hij heeft alle azijnzeikers die hem afgebrand hebben de mond gesnoerd.
Fijn die goal van hem. Goed voor zijn zelfvertrouwen - mooie goal!
Sterk potje gespeeld. Onze Zerrouki. 👌
Strooide echt met een aantal geweldige passes, prima speler. Knap ook wel, na nauwelijks in de competitie te hebben gespeeld.