wieffer-lazio

Wieffer: "Je geeft hem de bal en hij frommelt hem er toch wel in"

Karst

Feyenoord won met 3-1 in de eigen Kuip van SS Lazio. Mats Wieffer was na afloop van de wedstrijd vooral trots op hoe Feyenoord voor de dag kwam tegen de Italiaanse grootmacht.

Santiago Giménez opende de score in de 31e minuut op aangeven van Mats Wieffer. De verdedigende middenvelder die vandaag zijn derde Champions League wedstrijd speelde was vooral verbaasd over de kwaliteiten van zijn Mexicaanse teamgenoot. "Je geeft hem de bal en hij frommelt hem er toch wel in", grapt Wieffer tegenover de camera's van ESPN.

Feyenoord kwam in de extra tijd van de eerste helft op 2-0 door Ramiz Zerrouki en ging met een voorsprong de kleedkamer in. Arne Slot streeft naar perfectie, zo weet ook Wieffer. "Het is nooit helemaal perfect, maar de eerste helft tegen Lazio was toch wel vrij goed."

Uiteindelijk wint Feyenoord met 3-1 door nog maar eens een goal van Giménez. Hij scoort zijn vijftiende doelpunt van het seizoen. In de 83e minuut schiet Pedro raak vanaf elf meter en bepaald daarmee de eindstand.