yv21112803522

Foto: VK Sportphoto

Nieuws

Zerrouki: "Feyenoord is een stap vooruit"

Dennis

Ramiz Zerrouki heeft bij RTL7 de interesse van Feyenoord bevestigd. Ook gaf hij aan dat er inderdaad al een bod is uitgebracht.

De 24-jarige middenvelder lijkt wel oren te hebben naar een overgang. Hij ziet Feyenoord als een stap vooruit. “Elke speler heeft ambitie. Voor mij persoonlijk is het sportieve het belangrijkste. Feyenoord speelt Europa League. Met de omstandigheden daar kan ik doorgroeien tot een betere speler”.

Over het bedrag van tien miljoen euro dat FC Twente naar verluidt vraagt, reageerde hij als volgt: “Zij moeten bepalen wat ze willen en wat ik waard ben. Ik ben Twente dankbaar dat ze mij de kans hebben geboden om vanuit de jeugd door te groeien naar de eredivisie. Ik hoop dat de club ook mee wil denken met mijn toekomst. Ik heb alles gegeven voor Twente, mij altijd goed opgesteld”.

Het lijkt erop dat Zerrouki zijn keuze wel heeft gemaakt. “Ik denk dat het een win-win kan zijn voor alle partijen. Maar het is nu niet in mijn handen”.

Ook voor de camera van RTV Oost gaf de middenvelder reactie...

Delen

Reacties

Aan de voorbereiding te zien zal Feyenoord dit seizoen vaak met 1 controlerende middenvelder spelen. Het lijkt me toch wel waarschijnlijk dat timber en szymanski ( de middenvelder die de meeste kansen creëerde in de Russische competitie) de aanvallende middenvelders worden. Dan zal kokcu de defensieve middenvelder worden. Even los van de kwaliteiten van zerrouki lijkt het me wat overdreven om 6, 7 of 8 miljoen uit te geven aan een jongen die het eerste seizoen vooral back up zal zijn. Tenzij ze bij Feyenoord er van uitgaan dat kokcu ook zal verkassen deze zomer. Dan begrijp ik het. Ik gooi toch maar weer eens harroui erin. Speelde laatste eredivisieseizoen ook als controleur, had betere statistieken wat betreft doelpunten en assists dan zerrouki en dat ook nog bij Sparta. Eindigde ook als één van de hoogste in de Eredivisie wat betreft gewonnen duels, geslaagde tackles en dribbels dat seizoen en is tweebenig; ook wel fijn als je maar 1 controleur hebt. Voor maximaal de helft van het geld voor zerrouki heb je dan een prima back up voor kokcu. Van de rest van het geld kun je zelfs nog mannsverk halen voor de verdere toekomst. Die jongen is 20, die gaat nu nog geen elftal dragen.
Ik vind het wel een goede speler. Vond dat hij in de wedstrijden tegen Feyenoord veel vorm gaf aan het middenveld van Twente. Hoop dat de clubs er vandaag uit gaan komen, alleen wel voor minder geld dan voor Timber, want die is wel veel beter.
Komt op mij over als een samenvattingenspeler. Een paar mooie goals met afstandsschoten, een paar leuke dieptepasses. Over het geheel is het een matige passer en een degelijke stofzuiger. Ik denk wel dat hij de kwaliteiten heeft om iets toe te voegen aan ons middenveld dat we nog niet hebben, maar ik vrees dat we er meer voor gaan betalen dan hij waard is.
Ik heb voor de verdedigende middenvelder rol eigenlijk het idee dat Wieffer daar beter gaat passen dan Zerrouki, dan is €5m+ veel geld voor een rotatiespeler.
Heb hem nooit zo gevolgd, wat is zijn toegevoegde waarde bij ons?
Ik denk dat Zerouki een heel goede aanwinst is, echt een goede voetballer
Zowel het voor- als nadeel met Zerrouki is dat je weet wat hij gaat brengen. Dat zal niet slecht zijn maar het gaat Feyenoord geen boost geven. Voor nu zou ik liever die Noor hebben, maar als hij voor de club strijd gaat leveren steun ik hem uiteraard
Zerrouki is 3 klasse beter dan die Noor.
Santi heeft zijn visum binnen!!


https://twitter.com/NLinMexico/status/1555296175816953856?t=5WwTohhfyebYfccRibvBag&s=19
Stroopwafels en tulpen *** er eruit. ;-)
Zulke reacties kregen we ook van Veerman destijds..
Feyenoord had destijds toch gewoon het geld niet?
Uitstekende aanwijst voor ons. Prima nummer 6. Groot loop vermogen, bal afpakken, gauw inleveren bij de goede kleur en de andere mannen voor het voetballende vermogen. Ben blij met deze jongen. En laten we vooral enorm tevreden zijn dat wij als Feyenoord eindelijk eens in de positie zijn gekomen om transferbedrag en van 15, 20, zelf dik 25 miljoen euro te ontvangen en ook grote bedragen kunnen uitgeven, de ontwikkeling die momenteel gaande is, is uitstekend, alleen heeft deze wel tijd nodig. En laten we die de club geven.
En we maken de concurrentie zwakker! Win win!
Enorm zonde dat je Veerman niet een half jaar geleden kon ophalen voor 6 miljoen... Hij wilde zelf dolgraag naar Feyenoord en was de ideale vervanger van Aursnes.

Nu kom je bij Zerrouki uit die ik zeker het voordeel van de twijfel wil geven gezien zijn prestaties, potentie en leeftijd. Maar niet voor meer dan 6 miljoen. Dat is hij simpelweg niet waard en je moet als Feyenoord zijnde het ook niet willen om nu weer zoveel geld te betalen voor een middenvelder.

Oplossing: huur een ervaren cvm voor 1 seizoen en koop die Mannsverk nu alvast. Geef hem 1 jaar de tijd om te rijpen en hij kan volgend seizoen basis spelen.
Veerman en die 6 miljoen mag je eigenlijk niet meer naar kijken. Het is eeuwig zonde dat we toen 0 euro hadden en nu een slordige 40 miljoen. Maar in deze markt had Heerenveen hem ook niet voor 6 laten gaan.
Veerman zou geen vervanger zijn van aursnes, maar voor kokcu...
Laat maar komen. Heb je echt een sterk middenveld met meerdere opties.
Ik twijfel niet aan zijn kwaliteiten/meerwaarde van Zerrouki, ik vind het alleen wel veel geld wetende dat In ieder geval één van hun (Zerrouki, Timber, Kokcu en Szymanski) op de bank komt.
Szymanski gaat op rb gebruikt worden let maar op.
Ja dat denk ik ook.

Mensen hebben het over veel geld voor Zerrouki maar daarvan weten we dattie best een aardig balletje kan trappen.

Dilrosun daarentegen is gewoon 4 miljoen weggepleurd.
Arbitrair. Hij heeft ervaring opgedaan in duitsland, engeland en frankrijk. prima competities. Heeft het technische talent, het enige is zijn blessure gevoeligheid. Hopelijk kan de trainingsstaf dat risico verminderen bij deze jongen. Als hij veel speelt verwacht ik veel goals van hem dit jaar.
te kloese gaat aan deze transfer zelf centjes verdienen maar fam arnesen mag niks verdienen aan gnonto ?

Eigen belang weer voor club belang , BELACHELIJK !!!
Schop die vent het Maasgebouw uit.
Hoe weet je dit????? Onruststoker.
Slot helemaal in overtuigd is van de kunne van zerrouki en ja dit kan veranderen maar door het bekijken van trainingen ?
Kunt ervan uit gaan tot te kloese hier gewoon percentages van krijgt
Dat weet je toch helemaal niet. Misschien gebruikt hij hun zaakwaarnemer wel om prijs te drukken.
Precies de reden dat zelfs een schijt club als psv ons zo flink voorbij is gegaan.
Heeft Rutger zelf getweet, hij heeft het dus juist.
De mensen die een transfer van Gnonto en spelers van dat kaliber in de weg staan moeten maar lekker oprotten, simpeler kan ik het niet maken.
Als dat zo is FTM??? Dan mag je hier op de site wel wat bewijs stukken plaatsen. Want ik vind het nogal een beschuldiging. En als het daadwerkelijk waar is dan moet te kloese er gewoon uit.
Laat ik het even rechtzetten voordat ik het verkeerde heb overgedragen, ik las op twitter tot te kloese hier nog wel eens zelf de winnaar van zou kunnen worden doordat ze dezelfde zaakwaarnemer hebben ging dit dus even de ronde over twitter. Excuses als ik hierbij te kloese beledigd of beschuldigd heb !
Te laat, je hebt t gerucht de wereld ingebracht.
Voortaan eerst nadenken misschien
Aub, niet boven de 5 mil. Anders de tyves voor die Duitsers!
Je moet tyves wel juist spellen, zo komt hij nog door de stoute woorden heen…
Mark is bang dat Sinterklaas ook zijn 1908 filters aan heeft staan.
Hij is al afgeschreven voordat hij ook maar een bal geraakt heeft. Ben benieuwd hoeveel andere betere opties er zijn??? Is namelijk een hoop gebrul van iedereen maar niemand heeft hem zo goed bekeken als de scouting en slot! Dus ik geef hem bij deze maar het voordeel van de twijfel en hoop op El ahmadi 2.0.
bedacht ik me ook net ik loop nog niet zo lang mee ?.
hoe werd el ahmadi toe ontvangen is die de eerste keer ook niet uitgekost door de fans en na zijn tijd in de emiraten en aston villa werdt hij de baas op het middenveld
El ahmadi kwam wel als verlosser binnen. Maar is inderdaad totaal mislukt in zijn eerste periode. Ik denk ook dat dat een kwestie van vertrouwen en ervaring was.
Is het nu de bedoeling dat we hem met ze alle gaan afzeiken ofso, snap dat het bedrag redelijk hoog is maar is één van de beste van Twente. Geef die jongen een eerlijk kans! Want als die wel presteert bij ons hoor je niemand meer, deze jongen gewoon steunen
alleen maar positief alleen moeten veel mensen wennen ze zijn bang dat de beoogde targets.
zoals gnonto,paxiao hancko en evt die franse jongen van asse niet meer komen door deze transfer.
ik moet eerlijk zijn door de wrange smaak die twente creëert hij bij mij ook haat terwijl hij het echt graag wil alleen we horen natuurlijk eventuele indianenverhalen over woekerbedragen van rond de 10 miljoen ik moet eerlijk zijn ik had ook geen hoge pet op van timber ook door de club en het bedrag maar wie weet verrast hij ons allemaal.
en heel mischien komen alle onze gewenste spelers wel.
Tussendoor een pikant detail weten jullie welke 2 spelers volgens bepaalde insiders van twente het profvoetbal niet zouden halen????????????


Mats Wieffer en Ramiz Zerrouki how the tables has turnt.
Gnonto heeft zojuist weer gescoord! Ik vermeld het maar even.
En voor de clowns die zeggen dat het een hype is, pak aub zijn statistieken erbij. De minuten dat hij speelt creëert hij zo gruwelijk veel dreiging! 😀
Tegen linfield! Kom op hee daar maakt azarkan ook een hattrick tegen🤣🤣🤣
Toch ondanks die paar minuten dat hij speelde door de meeste man of te match genoemd
Liever beide, gnonto kan ook als spits gebruikt worden of als rechtsbuiten. En aangezien dilrosun nogal blessure gevoelig is en Danilo nog geen bal geraakt heeft een zeer goeie transfer.
"weer gescoord" Ja want hij stond voor deze goal niet 700+ minuten droog ofzo..
Is het nu de bedoeling dat we hem met ze alle gaan afzeiken ofso, snap dat het bedrag redelijk hoog is maar is één van de beste van Twente. Geef die jongen een eerlijk kans! Want als die wel presteert bij ons hoor je niemand meer, deze jongen gewoon steunen
STREUER VAN TWENTE VIND 5 MILJOEN BIJ LANGE NA NIET TOEREIKEND IK ZOU ZEGGEN AFKAPPEN DEZE INTRESSE!!
Mag hopen dat ze geen 10 miljoen gaan neerleggen voor em.
Dit is een tactische aankoop. Twente presteert heel goed en kan een bedreiging worden voor plek 3. Het wegkopen van Zerouki brengt Twente uit balans en maakt het gat tussen Feyenoord en Twente duidelijk en groter.
En het geeft Twente de financiële middelen om te groeien. Is maar net hoe je het bekijkt, elke medaille heeft twee zijden.
Gelukkig zijn wij financieel nog niet voldoende gegroeid
Dus omdat wij een keer goed in de slappe was zitten moeten we maar concurrenten gaan sponsoren? Rare redenatie zeg.
Joh of je Twente nou betaalt of niet die toveren toch wel ieder fucking seizoen uit het niets een zak geld tevoorschijn..
Blijkbaar ben ik 1 van de weinigen die het wel een prima vervanger van Aursnes vind. Het is de beste speler van Twente. Het zal wel komen omdat ie van Osdorp komt en voor een kutclub speelt. Het eerste ben ik gelukkig overheen gegroeid door de jaren heen, als je vooruit wilt moet je daar overheen kunnen stappen. Het 2e, die kutclub, dat blijf ik vinden. Hoogmoed waanzin hebben ze daar en wen hele grote bek. Vinden fct niet minder dan Feyenoord, nou het blijkt dat hun beste speler daar heel anders over denkt. Alleen maar mooi toch!
Waarom zo gefrustreerd met deze aankoop Rutger? Lijkt mij niet in het belang van de club om op het Twitter account van FTM zoveel negativiteit te verspreiden.
Juist wel, druk opleggen over het niveau wat wij willen nastreven is alleen maar goed.
Dat kan ook op een andere toon. Dit is vrij extreem in mijn optiek.
Onzin.

Dit is de Twitter versie van in iemands tuin gaan staan. Ook zijn woonplaats erbij halen etc. Feyenoordsupporters zullen het nooit leren. Gewoon een hetze creëren.

Met (relatief) succes komt verantwoordelijkheid.

Hoop echt dat Zerrouki gaat slagen nu.
Rutger is ook gewoon een supporter. Die mag zijn mening over de aankopen ook wel hebben toch?
Beest op het middenveld straks hier
Gruwelijk schot in de benen. Hoop dat we hem in Rotterdam wel een eerlijke kans zullen geven.

Verder wel doorgaan met Mannsverk, Paixao en Hancko
Ik baal hier zo gigantisch van, had dan die Fransman gehaald of die jongen die gisteren genoemd werd. Dit is echt geld weggooien, jammer !
Aouchiche is een 8/10. Dat Noorse talent is er volgens FTM o.a. mogelijk nog niet klaar voor. Als je dan toch iets anders had willen zien, had dan gezegd dat er jeugd ingepast had moeten worden.
Jeugd? Dat kent Slot niet. Dit jaar alleen al zijn er (mits Zerrouki komt) 6 middenvelders gehaald. Zie ook veel liever dat er kapitaal wordt gecreëerd met jeugd dan dat je weer die typische eredivisie uitblinkers haalt die niet onder druk kunnen presteren..
Die Fransman die al 50 wedstrijden in de Ligue 1 heeft gespeeld en volgens letterlijk elke Franse kenner en supporter enorm heeft teleurgesteld?

Die zich bij PSG heeft weggeforceerd op zijn 17e omdat hij per se meer dan een miljoen wilde hebben per jaar zonder ook maar iets bewezen te hebben?

Die Fransman die ook miljoenen moet kosten en een gigantisch salaris?

Wat kunnen mensen toch ook echt ongelooflijke onzin lullen.
Ik snap al die haat niet echt.
Laat die gozer het eerst nou ff zien. Als Feyenoord berijd is om zo veel geld voor hem neer te leggen zou dat niet voor niks zijn.
En Zerrouki een stap achteruit...
Ja, en Zerrouki is een stap achteruit
Slecht nieuws dit. Je moet niet aan deze jongen beginnen, is simpelweg veel te duur voor wat je ervoor terug krijgt. En dan is hierna zeker het geld zo goed als op en komt Paixao/Gnonto niet.. schiet mij maar lek. Hoop dat ik ongelijk zal krijgen, maar ik heb weinig vertrouwen in een goede afloop indien hij komt..
Zullen we stoppen met ze alle over oordelen? Slot heeft vorig jaar ook Kokcu, Nelson en andere spelers aan de praat gekregen.

Laten we eens mega trots zijn over de koers die gevaren wordt. Feyenoord een flinke begroting heeft en in de buurt komt van die klote boeren daarmee, we spelers kunnen kopen voor een aardig bedrag en daarmee flinke waarden kunnen creëren
goed punt maar begrijp ook dat twente je het vel over je neus gaat trekken we worden genaaid net als het gedoe met senesi en aursnes ik ben trots op wat ze hebben bereikt maar wantrouw de huidige keuzes
ze nemen te lang de tijd linksbacks zijn er nog niet de veel genoemde 2de linksbuiten en de eventuele vervanger van senesi zijn ook nog niet bekend en zondag moet feyenoord beginnen in het ergste geval ontbreken dan senesi en aursnes voor het afsluiten van die transfers icm de gebleseerde spelers zal feyenoord erg lang nodig hebben voor het creeren van het teamgevoel
Slot wilt veel oefenwedstrijden spelen, komt dan allemaal goed!
Zie de eerste reactie al op Te Kloese z’n laatste Instagram post dat zerrouki in Enschede mag blijven volgens de meeste Feyenoord supporters. Geloof dat veel Feyenoorders het niet eens zijn met een transfer van deze middelmatige voetballer 😂😂😂
Reacties komen vooral van 1 en dezelfde persoon heb ik het idee.
We gaan het zien, zal in de onderhandelingen alleen maar meespelen dit. Iedereen heeft het tegen hem dus ik zeg verras mij en de rest maar, hoop dat we ongelijk krijgen.
Gaat Feyenoord nu niet dezelfde fout maken als na kampioenschap? Spelers halen van subtoppers!
Nog wel verschil eigenlijk, toen der tijd was 6 mil stukken meer dan nu 6 mil. Nu één van middelmaat eredivisie (vind ik) Zerrouki, Timber echt een goede versterking namelijk
Zo veel geld voor en niet zo’n bijzonder speler
Ron Jans is niet mijn type mens. Hij is in mijn ogen een gefrustreerde provinciaal die zich als de man van de wereld presenteert. Hij bemoeit zich overal mee. Nu weer bij die mogelijke(?) transfer van Zerrouki. Jan Streuer noemt Feyenoord deze week in de media nog "een rivaal met weinig geld". Kennelijk heeft Good Old Jan behoorlijk zitten dutten de afgelopen weken en zeker dagen. En dan meent ineens ook die blaaskaak de media te moeten opzoeken: "Ik betwijfel of 10.5 mlj. wel genoeg is." Daar heeft een trainer dus niets mee te maken, want nu zet hij z'n eigen TD en de speler in de publiciteit onder druk, - terwijl hij (de blaaskaak) die woorden helemaal niet waar kan maken. In de eerste plaats: is Zerrouki de absolute grootverdiener bij Twente? Je zou er toch op moeten kunnen vertrouwen dat hij dit is, - maar is hij dat niet (wat ik vermoed; bij Twente lopen overigens sowieso geen grootverdieners), dan pokert Streuer ver boven diens macht met het ‘bescheiden’ salarisstrookje van de speler als onderpand. Want daar komt het op neer! Jan Streuer weet namelijk absoluut niet dat Feyenoord dit jaar met een begroting van 80 mlj. werkt. Wanneer hij zich hier eens in zou verdiepen, dan is het toch niet zo moeilijk om te onderscheiden dat dit behoorlijk veel meer is dan de 30 mlj. van zijn eigen club; bovendien een club met iets van 37 mlj. aan schulden, - het zij gezegd, merendeel langlopende! De 40 miljoen aan stadionaflossingen behoeven een ander rekenmodel, maar moeten toch ook echt wel worden afgelost. Ja, die jongen heeft dat contract met diens volle verstand getekend, maar het gaat mij om de hypocrisie van Streuer: doen alsof Zerrouki geen enkel recht op een aanzienlijke positieverbetering heeft, met als enige twee argumenten dat de speler niets te vertellen heeft en dat Feyenoord een concurrent is met weinig geld. Er is ook een ethisch aspecten waar Jans en Streuer helemaal niet aan voldoen: wanneer ze vinden dat Zerouki meer dan 10.5 mlj. waard is, dan moeten ze ook een salaris aan die jongen betalen dat met die vraagprijs tenminste redelijk in overeenstemming is.
Het is gewoon onbeschoft om op deze wijze naar buiten te treden: alsof de enorme onderbetaling in het rekensommetje van beide heren er gewoon helemaal niet toe doet in de echte grote mensenwereld!