zerrouki-1

VK Sportphoto

Nieuws

Zerrouki: "Ik probeer altijd alles te geven voor het team"

Van de redactie

Ramiz Zerrouki moest het na zijn basisplaats en sterke optreden in het UEFA Champions League duel tegen Atlético Madrid tegen PEC Zwolle weer doen met een invalbeurt. Ondanks dat de 25-jarige middenvelder wederom niet in de basis startte kijkt de Algerijns international toch tevreden terug op het duel in Zwolle.

"Het was een roerige week. Afgelopen week hebben we een mooie wedstrijd gehad, alleen hebben we hem niet winnend afgesloten. Dat wil je zo snel mogelijk herstellen en gelukkig hebben we in Zwolle gewonnen", begint Zerrouki in gesprek met Feyenoord Media. Na zijn basisplaats en goede wedstrijd in Madrid begon hij gisteren op de bank in Zwolle. "Ik probeer gewoon altijd alles te geven voor het team. Ik denk dat ik woensdag een prima wedstrijd heb gespeeld en dat ik tegen Zwolle het laatste half uur ook alles heb gegeven en dat het ook wel lekker ging."

Zerrouki kreeg duidelijk taken mee bij zijn invalbeurt in Zwolle. "Natuurlijk alles geven, het team bij elkaar houden, zorgen dat we geen doelpunt tegen krijgen en proberen een derde te maken. De intensiteit was best hoog. Er ontstonden veel ruimtes dus we moesten nog best veel lopen. Het is best wel lekker als je een half uur mee mag doen en het is nog wel een wedstrijd. Je kan af en toe ook nog wat leuks aan de bal laten zien." Niets weggeven was een belangrijk doel voor de ploeg van Arne Slot. "Jazeker, als je 0-2 voor staat in een uitwedstrijd dan mag je het niet meer weggeven. Dat is het allerbelangrijkste."

Zerrouki vliegt maandag naar Algerije voor de twee interlands met zijn land. "Daar heb ik twee wedstrijden. De eerste tegen Kaapverdië en daarna spelen we tegen Egypte. Het zijn altijd mooie intense wedstrijden en ik denk dat die tweede tegen Egypte wel een topduel is in Afrika. Ik kijk er naar uit en ook weer proberen daar een hoog niveau aan te tikken."

Delen

Reacties

Lekker gevoetbald de laatste 2 wedstrijden ramiz👍
Is er deze week nog een oefenwedstrijd voor de thuisblijvers @1908 ?
Zeker! Aankomende woensdag tegen Excelsior. Daar is zondagochtend een bericht van op de site verschenen ;)