karim-el-ahmadi

Nieuws

"Zerrouki is nu een onbetwiste basisspeler"

Van de redactie

Karim el Ahmadi is zeer te spreken over de prestaties van Ramiz Zerrouki. Volgens de oud-Feyenoorder staat de afgelopen zomer aangetrokken middenvelder terecht in de basis tegen FC Twente.

El Ahmadi vindt dat Zerrouki dit zelf heeft afgedwongen. “Dit zegt komt door hoe Zerrouki zich manifesteert. Die kan je nu niet meer op de bank zetten”, zo zegt hij bij EPSN. “Wat daarin heeft meegespeeld, zijn de optredens van Zerrouki tegen Atlético en Lazio, en de laatste dertig minuten tegen Ajax. Hij is nu een onbetwiste basisspeler.”

Dat Zerrouki tot dusver alleen in de grote wedstrijden wordt opgesteld, zegt El Ahmadi niet zoveel. “Met een opstelling met Zerrouki moet je ook tegen kleinere clubs kunnen spelen. Wieffer kan daarin iets verder naar voren spelen.”

Feyenoord en FC Twente trappen vandaag om 12:15 af in de Grolsch Veste.

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Nieuwkoop, Geertruida (C), Hancko, Hartman; Wieffer, Zerrouki, Timber; Stengs, Gimenez, Paixão.

Wissels: Wellenreuther, Lamprou, Beelen, Lopez, Milambo, Van den Belt, Lingr, Dilrosun, Jahanbakhsh, Ivanušec, Ueda. 

Wie wint de strijd in de Grolsch Veste? Maak de wedstrijd nog spannender door op Feyenoord te wedden. Claim hier je 50 euro Free Bet!

Delen

Reacties

Niet als Stengs dan de rest van het seizoen op rechts staat. Zo af en toe kun je dat wel doen, maar het gaat ten koste van de creativiteit. Die hebben we centraal nodig, vooral als je tegen ploegen speelt die alles dichtmetselen.
Nou, buurtvader..... niet zoals hij zich vandaag presenteert.
Zijn zoveel wedstrijden, komen blessures en schorsingen, je hebt gewoon wat goede middenvelders en daar hoort hij ook bij.
Vond hem bij Twente niet zo goed als bij Feyenoord, heeft nu veel meer inhoud. Laten we hopen dat hij deze lijn doorzet
Nou dat denk ik dus eigenlijk niet. Als Ivanusec gewoon weer helemaal fit is lijkt me dat hij gewoon weer op de bank zit.
Voorhoede is toch gewoon Ivanusec, Gimenez en Paixao.
Elke keer invallen lijkt me wel het geval en dan wss voor Paixao.
Maar verdiend heeft hij het wel uiteraard.
Ik denk eerlijk gezegd dat Paixao nog wel eens eruit kan gaan als Ivanusec terug komt. Met hoe Wieffer, Timber en Zerrouki de laatse weken spelen zou ik het middenveld niet uit elkaar gaan halen. Stengs doet het in mijn ogen op rechts fantastich, Santi haal er sowieso nie uit natuurlijk. Dus blijft alleen een 1 op 1 wisseling tussen Paixao en Ivanusec over.