ramiz-zerrouki-vs-az

VK Sportphoto

Nieuws

Zerrouki trots op team: "We hebben met z'n allen keihard gevochten"

Karst

Ramiz Zerrouki keerde vorige week terug in Rotterdam na een teleurstellende deelname aan de Afrika Cup. De 26-jarige Algerijn bleef tegen FC Twente op de bank zitten, maar startte vanmiddag tegen AZ in de basis vanaf het middenveld. Tegenover Feyenoord Media blikt Zerrouki terug op het duel tegen AZ en zijn deelname aan de Afrika Cup.

Zerrouki werd met Algerije in de groepsfase van de Afrika Cup al uitgeschakeld, maar ondanks de teleurstelling is Zerrouki blij weer in Rotterdam te zijn. "Het is een belangrijk eindtoernooi voor mij. De verwachting was dat we ver konden komen, dus het was wel even een klap voor mij toen we werden uitgeschakeld. Zo zie je maar in het voetbal kan het alle kanten op. Maar de knop moet om, dat heb ik gedaan. Ik ben blij weer terug te zien om het team te helpen."

"We wisten van tevoren dat zij gretig zouden zijn vanaf minuut 1. We begonnen goed, maar daarna kregen we het moeilijk", begint Zerrouki. "Ook in de tweede helft kwamen we moeilijk tot voetballen, maar we hebben de overwinning over de streep getrokken. We hebben met z'n allen keihard gevochten. Iedereen heeft een stapje extra gezet en dan is het lekker dat we die drie punten pakken."

Feyenoord kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong tegen AZ, maar wist die voorsprong niet uit te breiden. "We zijn altijd op zoek naar de 2-0, maar vandaag zat het er niet in. We hadden het moeilijk tegen AZ, maar iedereen heeft keihard gevochten en we zijn voor elkaar door het vuur gegaan."

Delen

Reacties

Deze jongen geeft het verschil tussen Twente en Feyenoord goed weer. Bij Twente was hij de man en kon hij alles opeisen, hier heeft hij echt tijd nodig om aan te passen en moet hij vechten voor zijn plek.

Je ziet aan alles dat het erin zit, en het gaat er ook echt wel uitkomen eind van dit seizoen / volgend seizoen, maar voor nu moet hij echt nog even trainen op de pass lijnen. Ik vraag me bij hem ook af of het een periode mentaal is geweest, dacht hij dat hij sneller basis zou staan / zou blijven staan ipv Wieffer?
Allejezus wat was hij slecht. Bij een beetje druk begeeft hij het, is vaak een stap te laat en als hij op de rand 16 komt en hij met links moet schieten doet hij dat niet omdat hij dat niet kan. Dit is echt een hele beperkte speler, zonder enige (handelings)snelheid.
Volgens wat sites was er belangstelling voor hem, hij kan heus wel wat, maar ik had m verkocht als er echt interesse was.
Die ene mocro jongen van Utrecht ook geen kans gehad en zie nu.Man heb eens vertrouwen
Tot op heden kan hij mij nog geen seconde overtuigen. Hij heeft ook een rare manier van lopen en werd er vandaag keer op keer afgelopen.
Hoop niet dat als Wieffer van de zomer vertrekt dat hij zijn opvolger wordt..

Veel te veel voor betaald voor deze jongen.
Heb vertrouwen man elhamadi en timber waren ook niks.we schrijven tesnel spelers af
Een vraag waarom wordt zerouki niet gesteund en santhiago wel.Die jongen doet toch ook z'n best.
Ben bang dat ik deze aankoop nooit zal begrijpen. Heeft soms een goeie wedstrijd, maar vandaag was t niet.
Hoop dat hij, zoals Timber, na een seizoen opleeft als Wieffer van de zomer misschien verkocht word
Dat denk ik wel mits Wieffer weggaat.. Zerrouki speelt op dezelfde positie als Wieffer. Net als dat Timber het best functioneert op de positie die Kokcu vorig seizoen had. Zowel Timber als Zerrouki kunnen in hun eerste seizoen niet in hun kracht spelen. Als Zerrouki standaard op 6 speelt zal hij normaal gesproken echt wel goed functioneren zoals hij dat bij Twente ook deed.
Ben echt geschrokken van zijn "snelheid "
Denk dat jozef hem er vd week nog had uitgelopen....
Vooral in de eerste helft was zijn snelheid een probleem omdat hij vaak te laat startte. Hij is natuurlijk ook nog maar net terug van de Afrikacup, dat zal mentaal ook wat gedaan hebben.
Natuurlijk niet, want dan zou hij z’n eigen naam niet eens goed spellen.
Nou ja kijk nergens van op hahaha