El Ahmadi Kampioen 2016-2017 (Jim Breeman Sports Photography)

Jim Breeman Sport photography

Nieuws

"Zie het als een normale wedstrijd, dan heb je meer kans"

Van de redactie

Karim El Ahmadi speelde zeventien Klassiekers. De oud-Feyenoorder maakte echter zelden een wedstrijd tussen beide aartsrivalen mee waarbij Feyenoord op de ranglijst boven de Amsterdammers stond. Dat vertelt de voormalig middenvelder bij Goedemorgen Eredivisie.

“De keren dat Feyenoord boven Ajax stond waren precies toen ik er niet bij was. Behalve in 2017”, aldus El Ahmadi. “Dat was wel een lekker gevoel. We speelden thuis 1-1. Het is wel een lekker gevoelwanneer je boven Ajax staat. En aan het einde van het seizoen werden we kampioen”.

Toch verloor El Ahmadi meer Klassiekers dan hem lief is. “Ik verloor ze meestal. Probleem was vaak dat wij die wedstrijd groter maakten dan het eigenlijk is. Je moet het meer als een normale wedstrijd gaan zien. Dan heb je meer kans om te winnen. Bij ons hadden we het de hele week er over dat we tegen Ajax moesten spelen”.

Delen

Reacties

Wellicht moet je het meer als een gewone wedstrijd beschouwen. Echter gaat dit nooit lukken, je ziet het in de media bij de fans zie de training van gisteren weer).
Dit kan je nooit tegenhouden voor de spelers, zeker niet die uit de eigen jeugd komt.
Helemaal gelijk, waarom moeten we de neuzen zo bijzonder maken?
Who the fuck is ajax?
Karim slaat de spijker op z'n kop, gewoon zien als een wedstrijd tegen een goede tegenstander.
Dan komt het goed !