karim-el-ahmadi

Nieuws

“Hij laat zien waarom Feyenoord nummer één staat”

Van de redactie

Karim El Ahmadi is onder de indruk van Orkun Kökcü. Volgens de oud-Feyenoorder heeft de middenvelder enorme progressie geboekt onder Arne Slot, zo vertelt hij bij ESPN.

“Ik vind hem echt een leider in het veld . Wat mij is opgevallen – en wat hij voorgaande jaren niet zoveel deed – is dat hij spelers bij zich roept in het veld. Hij is daarmee bezig is”, aldus El Ahmadi over de volwassenheid van de speler. “Dat hij dat op zo’n jonge leeftijd al doet vind ik echt knap. En dan dit seizoen ook nog met zijn goals”.

Volgens El Ahmadi wordt Kökcü met de wedstrijd beter. “Ik vind hem echt flinke stappen maken. Vorig seizoen met het succes in de Conference League was hij ook al goed. Helemaal voor iemand die 22 jaar en de aanvoerder van Feyenoord is. Het laat voor mij zien waarom Feyenoord nummer één staat”.

Delen

Reacties

Maakt een geweldige ontwikkeling door! Was al heel goed, is nu echt by far de beste en meest stabiele speler in de Feyenoord-selectie. De aanvoerdersband heeft hem nog meer kwaliteiten gegeven, heeft Arne Slot goed aangevoeld bij hem en goed aangepakt!