slot-1

VK Sportphoto

Nieuws

Slot: "Ik verwacht van ze dat ze hun eigen wedstrijd spelen"

Van de redactie

Arne Slot is klaar voor de Klassieker. In gesprek met ESPN geeft de Feyenoord-trainer aan wat hij verwacht van zijn team in de wedstrijd tegen de huidige nummer vier van de competitie. 

Het stadion is ruim voor aanvang van het duel al goed gevuld. "Het zit voller dan anders zullen we maar zeggen, haha. Ik verwacht van ze dat ze hun eigen wedstrijd spelen. Er zit een hoop emotie in het stadion en die moet je gebruiken op momenten dat je terug moet verdedigen of op komt lopen. We hebben dit seizoen het al laten zien, tegen Lazio thuis bijvoorbeeld, als de druk er vol op staat. Dat hebben deze jongens ook goed doorstaan. Dit is ook weer zo'n zelfde soort wedstrijd," begint Slot.

Voor de selectie van de Rotterdammers was het in aanloop naar het duel niet veel anders dan normaal. "Er zijn heel veel mensen hier heel erg mee bezig. Wij proberen al anderhalf jaar vooral met de wedstrijd bezig te zijn. We moeten heel veel hetzelfde doen wat we al 16 wedstrijden doen. Tuurlijk, we staan tegen Ajax, maar het zou heel gek zijn als we vandaag ineens iets heel anders gaan doen. Dus moeten ze heel veel van hetzelfde doen en kijk je met een schuin oog een klein beetje naar Ajax. Voor ons is de aanloop naar de wedstrijd niet veel anders, maar ik heb het idee dat het in Rotterdam wel eens anders is geweest, haha," Sluit hij af.

Delen

Reacties

Nog geen reacties