AaronMoris101

89

Laatste reacties

Ben ik niet met je eens Wendy. Is heel goed in de combinatie. Weet de bal goed bij zich te houden en loopt nu 3-3. Hij doet het in ieder geval beter dan Santi de afgelopen tijd nu hij het vertrouwen krijgt. Als deze jongen volgend seizoen de gehele voorbereiding meedraait wordt het gewoon onze nummer 1 spits
Hekel aan Japanners Tomasson? Ueda speelt gewoon een hele goede tweede helft
Ja klopt dat breedteballetje.
Volgens mij doet hij meer goed dan Gimenez de afgelopen weken, Gimenez dan ook maar als miskoop bestempelen?
Zeker mee eens. Timber werd inderdaad ook al afgeschreven na 1 seizoen. Ik zie het persoonlijk meer in Ueda dan Zerrouki (op het moment). Laten we hopen dat ze het volgend jaar allebei gaan laten zien.
Volgens mij hebben we in het begin van het seizoen Wieffer nog een soort van geslachtofferd omdat Zerrouki per sé op 6 moest, dus jouw argument klopt niet helemaal.
Zerrouki was tegen Atletico en Lazio inderdaad heel goed. Heeft nu ook al best wel wat wedstrijden gespeeld waarin het overgrote gedeelte toch echt ver onder de maat was.
Ueda is echt nog veel te vroeg om te oordelen. Heeft nu pas 2 of 3 wedstrijden in de basis mogen starten, waarvan hij uit bij Atletico gewoon prima speelde. Zerrouki inderdaad enorme miskoop.
Hmm, ben ik niet helemaal met je eens. Won bijna al zijn persoonlijke duels en is voornamelijk heel goed door de lucht. Heb hem tegen N'Dicka niet veel fysieke duels zien verliezen en dat is toch zeker ook geen botje.
Waarom een andere halen voor Ueda, gisteren meer laten zien dan Gimenez. Bovendien een spits die een bal bij zich kan houden en fysiek en in de lucht ook sterker is dan Santi.
Net stond er nog iets ander vriend.
Deze soap is beter dan GTST
Speelt ook gewoon goed bij Japan, wat overigens echt geen campingelftal is. Ik ben van mening dat Ueda het eens een keer vanaf de start mag gaan laten zien.
Ja inderdaad, je gaat dan toch uit van een Greenwood, De Gea, Bonucci of iets dergelijks. Niet van een Amad Diallo 😂
Ajax gewoon nóg een speler gehaald. Borna Sosa. Dat wordt echt een vreemdelingenlegioen van heb ik jou daar.
PSV heeft tenminste een back-up voor op 10 die enigszins kan voetballen. Wij hebben alleen Lingr.
PSV is toch echt stukken verder dan vorig jaar. Met Lang, Saibari, Bakayoko, Schouten, Veerman, Lozano en Tillman zie ik in PSV toch wel de voornaamste kampioenskandidaat.
Maar even serieus jongens, onze club is toch gigantisch goed bezig. Wie had 5 jaar geleden gedacht dat wij nu een international van Kroatie ( een land dat het altijd goed doet op eindtoernooien ) zouden kunnen binnenhengelen. Als je nu ziet dat we internationals van Kroatie, Tsjechie, Mexico, Slowakije, Nederland, Japan en Algerije en Iran in onze selectie hebben ( waarvan een deel niet eens basisspeler is ) dan hebben we het toch ongelofelijk goed voor elkaar?
Kan deze vieze ouwe grijze postduif genaamd Lena niet gewoon van de site gebonjourd worden?
Jij bent best wel sneu of niet?
@Feyenoordkenner83 Hoe kom jij bij die foto terecht als ik vragen mag? Vanochtend pas Telegram gedownload dus is mij nog niet helemaal duidelijk haha
Hou eens op, irritante gast. Als je tot 1 september wacht ben je veel te laat.
Deels eens, je gaat wel de champions league in. Daarom moeten er nog minimaal 2 spelers bij.
Dat klopt, maar niet bij de aankondiging voor een belangrijke pot. Ik hoop dat ik het mis heb, maar ik zie het somber in. Ook na de uitlatingen van Slot gisteren. Desondanks hoop ik een dezer dagen die Kroaat in ons shirt op mijn feed te zien.