Allesisvoorbassie

409

Laatste reacties

Kroatië bij ons in de pot is een zegen. Daar speel je liever niet tegen. Pot twee zitten ook een aantal relatief makkelijke landen bij.
De bijdrage van AZ en Ajax is echt zorgwekkend. Als niet minstens een van die clubs Europees overwinterd, gaat zelfs Portugal de achterstand nog goedmaken.
Gewoon nog alles in eigen hand. Twee keer uit verliezen was onnodig. Was dat een gelijkspel, had je er nu heel anders voorgestaan
Als je minstens gelijkspeelt, zet je zo'n reuzestap richting overwintering in de Champions League! Kun je direct weer 9.6 miljoen bijschrijven. Om het nog maar niet te hebben over wat kaartverkoop en eventuele gelijke spelen en overwinningen opleveren.
Ik vind Nieuwkoop nog tegenvallen dit seizoen. Kan me moeilijk voorstellen dat een systeem met Beelen RCV en Geertruida RB slechter loopt dan dit.
Dit, samen met Sauer, Zechiël en soms Milambo. De 021 competitie van dit jaar lijkt niet erg sterk. Winnen is een must!
Ajax en AZ moeten nodig hun best gaan doen in de EL en CoL. Op deze manier verliezen we niet alleen plek 5, maar straks ook plek 6. Enkel Feyenoord scoort serieus punten in de groepsfase.
Daar zit nog een divisie tussen, dus dat lijkt me niet. Als Feyenoord O21 instroomt, is dat niet in de Eerste Divisie.
Geen Trauner :/ Hopelijk niks ernstigs
Gisteren was het spel fantastisch, maar je verliest vanwege effectiviteit. In de Kuip krijgen we een herkansing. En voorlopig staan we op Europees overwinteren. Tegen Lazio moeten we laten zien dat we dat verdienen in de CL. Op naar de volgende!
Minteh kopen is een mooie wens, maar Newcastle heeft daar 8 mln euro voor betaald. Dat bedrag ligt er niet bij Feyenoord
Fantastisch dat ook Ueda weer meedoet!
Ze mogen in ieder geval nog 3 spelers brengen. De rust telt niet mee als wisselmoment (aldus https://www.knvb.nl/assist-wedstrijdsecretarissen/veldvoetbal/regelen-dagelijkse-praktijk/invallersbepaling-veld). Dus die 3 spelers mogen komen in maximaal 2 momenten.
Celtic mist ook een aantal sterkte centrale verdedigers. Dus dat wij een spits missen mag geen excuus zijn. Erop en erover!
Dat vraag ik me ook af.
Ik zou Trauner best begrijpen als hij in de laatste twee jaar van zijn carrière nog even gaat zakkenvullen in Turkije. Die heeft nog niet van die riante contracten gehad, zoals Jahanbakhsh die heeft gehad in Engeland. Sportief zou ik het van Lopez ook begrijpen, want die komt niet aan de bak bij Feyenoord zo lang Hartman goed blijft spelen en niet geblesseerd raakt.
Deze gaan we nog heel lang horen 😂😂
Idrissi transfervrij. Mooie optie als Jahanbakhsh en/of Dilrosun vertrekken!
Die kopen een heel eerste elftal bij elkaar. Van de basis van vorig jaar is bijna niemand meer over
AEK kunnen ze hebben. Brighton en Marseille wordt erg pittig. Hopelijk sprokkelen ze wat punten en gaan ze door naar CoL, zodat ze daar ver kunnen komen in de knock-out fase.
Off-topic: Ajax heeft erg zwaar geloot in de EL. Dit jaar wordt punten pakken voor de coëfficiënten moeilijk. Mogelijk moeten we ons plekje weer afstaan aan Frankrijk of zelfs Portugal.
Ik had graag gezien dat het geld 'slimmer' was uitgegeven. Met name veel geld in Zerrouki leek me overbodig, want speelt op positie waar Wieffer staat, en die was zeker van een basisplek. Liever had ik op die plek Bitello zien komen, en een goedkopere optie voor 6. Veel aankopen kunnen met wel bekoren. Ueda een seizoen warmstomen achter Gimenez is slim. Denk dat hij een betere spits is dan Danilo. Ivanusec nog weinig van gezien, maar dat zou de topaankoop moeten zien. Hem schat ik hoger in dan Idriss...
Misschien na middernacht. Tot die tijd kan het enkel nadelig uitpakken voor Feyenoord
https://1908.nl/artikelen/feyenoord-trekt-enorm-profijt-uit-vervolgtransfer-balde