Baas_P

118

Laatste reacties

Mooi.... Frimpong-Geertruida / Simons-Dumfries zijn de koppeltjes volgens Koeman. Ik denk dat Frimpong veel meer rendement zal hebben, dus uiteindelijk zal Lutsharel gaan spelen !!
Zou Marinus Dijkhuizen ook niet een mooie aanvulling zijn in de staf?
Ja... Maatsen dus
Moet hij - van de UEFA - niet iemand van de voorlopige selectie kiezen als vervanger? Dan heeft hij namelijk alleen keuze uit: Nick Olij, Ian Maatsen, Marten de Roon en Quinten Timber. Een keeper extra zal Koeman niet doen, de Roon en Timber zijn geblesseerd. Dus blijft Maatsen over.
Ja, inderdaad.... dat ook nog.
Net gelezen: Ajax verkoopt Georges Mikautadze (behoorlijke miskoop, nauwelijks gespeeld daar), na een half jaar verhuur, voor € 13 miljoen aan FC Metz (13e in Frankrijk). Dit om even aan te geven dat - bijvoorbeeld - een bod van € 20 tot € 25 voor een van onze goed presterende spelers voor een club die hoger genoteerd staat dan FC Metz echt belachelijk is. Eens?
Ik hoop dat we eerst een trainer vinden / aanstellen... lijkt mij wel zo verstandig dat het overleg wat er eerst was tussen Te Kloese en Slot zo snel als mogelijk opgestart kan worden met een nieuwe trainer.
Zou wel een stunt zijn... en niet eens zo'n gek idee. Je kan die jongen aardig wat tekengeld geven (zie dat als transfersom) met een prima salaris en een goed uitzicht op speeltijd in de Champions League. En als Hartman weer fit is mogen ze het uitvechten. Met ondertussen Smal als ervaren man erbij.
Ik zie 3x een 'als' in de opsomming van de ontknoping: 1) Jong Almere City val buiten de top-9 2) Feyenoord O21 wint het onderlinge duel tegen De Graafschap O21 3) Feyenoord O21 wint de beslissende ontmoeting over twee wedstrijden tegen Jong Almere City Kleine kans dus...
Een seizoenskaart van EUR 540 (incl. 9% BTW) zou dan EUR 600 (incl. 21% BTW) worden. Dat is per wedstrijd (als we van 17 competitiewedstrijden uitgaan) EUR 3,50 per wedstrijd. Valt best mee: zeker als daar tegenover staat dat energiebelasting omlaag gaat, inkomstenbelasting omlaag gaat en de kinderopvang bijna gratis wordt... en op termijn ook de eigen bijdrage ziektenkosten omlaag gaat (wel een hogere premie,, dus wat dat gaat schelen is nog maar de vraag). Allemaal schuiven van belastingen... per...
Is het niet zo dat de aankondiging op zich laat wachten, omdat het samenstellen van de hele staf misschien nog niet rond is… en dat Feyenoord daar ook een rol in speelt, omdat ze niet iedereen naar Liverpool zullen laten gaan.
1 van de 5 shirts van Castore van volgend seizoen
Ik denk dat Giovanni van Bronckhorst weer een goede optie is. Als Slot dan Ettiene Reijnders meeneemt naar Liverpool. En Sipke Hulshoff, John de Wolf en de rest van de staf blijven dan kan Gio nog een eigen assistent meenemen. Er werken al 2 Nederlanders bij Liverpool in de staf, dus ik mag hopen dat Slot dat al lekker vindt en niet nog meer mensen meeneemt (of hij moet Pascal Jansen of Marino Pusic die kant op meenemen).
“Het is denkbaar dat de driehoek in de toekomst een rekensom zal maken van wat dit ons allemaal kost.” Op elk verkocht kaartje zitten extra belastingen om politie-inzet te bekostigen. Ik neem aan dat die driehoek die miljoenen die dat oplevert ook meeneemt. En alle andere inkomsten die de stad/overheid ontvangt, omdat Feyenoord genoeg geld genereert. Bijvoorbeeld: volle kroegen tijdens een finale of andere grote wedstrijden… op elk drankje zit BTW en op de winst VPB. Het zou inderdaad niet no...
Precies dit… “We moeten spelers halen die ons aan de bovenkant versterken“ “Als wij PSV willen imiteren moeten wij ook spelers van het niveau van FC Barcelona en Napoli halen” … en dan komt Moussa.
Ik heb het boek over Cruijff’s seizoen bij Feyenoord gelezen. Zeker een aanrader: https://www.bol.com/nl/p/het-laatste-seizoen/9200000085027140
Ik ben bang dat dit een streep zet door de verwachte opbrengst naar aanleiding van het doorverkoop-percentage
Heel goed dit.... als Feyenoord meerdere jaren achter elkaar in de Champions League kan spelen trekt dat ook betere spelers aan, die we dan ook nog eens kunnen betalen met dat startgeld !!!
Dan moet Stengs ook z’n vorm ook weer terugvinden
Hoe kan het dat we deze jongen transfervrij over kunnen nemen?
Ik heb het ook gelezen… heb jij mijn opmerking gelezen? ik zeg alleen dat ik het mooi zou vinden als ik die data ook in de tabel zou zien.
Zou mooi zijn als voor deze tabel ook nog bekend is wie de tegenstanders zijn geweest. Want Kamphuis hebben we waarschijnlijk nooit tegen Ajax of PSV gehad... terwijl dat voor Gözübüyük wel zo is. Het ligt niet alleen aan de scheids, toch?
… Pol van Boekel in Zeist, die echter ten onrechte niet ingreep… En wat doet de KNVB dan? De eerstvolgende wedstrijd van Feyenoord wordt gefloten door Van Boekel. Toch vreemd…
Ik denk niet dat de wereldwijde inflatie door Te Kloese komt. De verhoogde populariteit en dus meer vraag naar kaarten komt voor een deel wel door Te Kloese. Er komt meer geld binnen bij de club en als ze er slim mee omgaan dan wordt de vraag naar kaarten hopelijk nog hoger door de sportieve successen.