Babovic9

170

Laatste reacties

Die heeft eerder al verlengd tm 2026
Zou me niks verbazen als er een club zich van de zomer voor Paixao meld voor een bedrag tussen de 15 en 20M.
Goed om erbij te hebben als invaller. Te weinig voetballende kwaliteiten om op 10 te starten. Alleen wil hij wel starten. Terug keren naar Slavia en wij een lager bedrag overmaken dan 4M lijkt me een goede oplossing
Nog steeds jammer dat het toen niet is gelukt met Bergvall.
3e spits in de selectie halen bedoel ik ook. Hij is ook een ander type spits, wat alleen maar goed is.. Komt veel in de bal, houd de bal vast, en geeft meer assists. Ik zie het wel in hem zitten. Alleen nogmaals zou ik graag nog een groot talent erbij willen zien. Wat je zegt klopt, je moet niet iemand halen als 3e spits, maar als iemand die kan groeien naar een volwaardige basisspeler.
Toen ik de reactie plaatste dacht ik gelijk, ik had moeten zeggen die snel kan concurreren met Ueda haha. Dat klopt, maar vaak zie je dat als je talentvolle jongens uit mindere competities haalt die even moeten wennen aan de intensiteit. Zie Santi, Danilo.
Jongen is bijna nooit geblesseerd. Zal wel niet geblesseerd willen raken zo net voor een transfer. Als 3e spits interessant om te proberen. Als Santi weg gaat hoop ik nog wel op een groot talent achter Ueda. Ik zou kiezen voor Enis Destan van Trabzonspor. Weet alleen niet of die nog te betalen is.
Precies, Timber, Q, Wieffer er niet bij door blessures. Bijlow bankie, Geertruida aflopend contract.
NL elftal lekker boeien. Ik wil Feyenoord nieuws! :D
Wat willen ze hiermee bereiken dan? AZ kan zich beter focussen op Twente ipv de top 3.
Maar die stellen wel Farioli aan. Nice heeft 40 keer gescoord in 34 wedstrijden, de nummer 17 Lorient 43 keer. Sparta Prague 82 keer in 30 wedstrijden. Vraag me af wat dan slaapwekkender is ;)
Inderdaad. Als van Geel en Gudde het nog voor het zeggen hadden was Pascal Jansen waarschijnlijk een week na vertrek Slot al aangekondigd.
Als je het mij vraagt wil je vasthouden aan de spelprincipes. Dominant en aanvallend voetbal, in welke opstelling dan ook. En het spel wat hij met Sparta Praag speelt is dat zeker.
5kg
Moeten ze wel die finale verliezen tegen Leeds. Anders kansloos denk ik
Zou me niet verbazen als Crystal Palace bij hem uitkomt mochten ze Olise verkopen
Wat raken mensen snel in paniek zeg man man man. Als Wieffer weg gaat gaan ze echt nog wel een andere nummer 6 halen. Eind Juli/begin Augustus komen de echte toptransfers pas
Ja. In onderstaand gelezen. Tja Antalyaspor... Dat is hetzelfde als je nu tegen Slot zegt ga maar PEC Zwolle trainen en hetzelfde spelen als bij Feyenoord. Uiteindelijk moet je daar wel de spelers voor hebben. Ik weet ook niet of Sahin een geweldige trainer is, dat moet altijd maar blijken. Maar zijn visie spreekt me wel aan. https://totalfootballanalysis.com/head-coach-analysis/nuri-sahin-at-antalyaspor-202223-tactical-analysis-tactics
Sahin speelde bij Antalyaspor juist op een manier die op die van Slot lijkt. Opbouwen met een back die het middenveld inschuift en hoog druk zetten
Zeker! Maar de meeste roepen maar wat zonder onderbouwing. Alsof Sahin kandidaat is omdat die 1 jaartje bij Feyenoord heeft gespeeld in 07/08. Dat is natuurlijk niet zo.
Mooi hoe alle meningen over welke spelers er moeten blijven/weg moeten, welke trainer er moet komen, bij iedereen zo verschillend is. Ik heb vooral vertrouwen in hoe de trainer word 'gescout' mbv data. Dat zegt natuurlijk niet alles, maar is al beter dan willekeurig een Nederlandse trainer noemen die het ergens leuk doet of heeft gedaan.
Wat zeg jij nou eigenlijk allemaal? Klein clubje Girona? Die behoren tot de City Group, die leggen lachend 15m neer voor zo'n gozer en een salaris waar Feyenoord niet aan moet beginnen. Daarnaast word er een EK gespeeld en willen spelen niet gestoord worden met transfers, dus de markt komt deze zomer later op gang. Ik verwacht pas dat er mid/eind Juli pas echt wat gaat gebeuren.
Mocht dit werkelijkheid worden, gelijk verkopen. Is gewoon niet goed genoeg.