Beppie172

Beppie172

763

Laatste reacties

Feyenoord is de schuldige van de overlopers? Leg eens uit?
En de vakken waar vandaan de fakkels werden gegooid zijn ook een wedstrijd leeg.
Geeft aan dat ze dit 4x zwaarder beoordelen.
Wat voor straf hebben wij eigenlijk gehad voor dat aanstekerincident en die zwarte rookbommen aan het begin van de wedstrijd, waardoor de bekerklassieker 2x gestaakt moest worden. Dat lijkt me redelijk vergelijkbaar.
Je kan nu wachten op een goedmakertje in een duel dat je het niet nodig gaat hebben. Ik voorspelde vantevoren al dat je het helemaal zelf moest doen met Higler en van Boekel als beslissers. Twee fluiter die ons zelden wat meegeven.
Wiefr achterin is een tactische aanpassing om aanvallender te gaan spelen. Eigenlijk ga je daarmee naar 343.
Eenvoudig te raden wat het thema was: Welkom terug in het gekkenhuis Uefa zou bezig moeten zijn met de regeltjes dat er 5% uitbezoekers aanwezig moeten kunnen zijn in Italië. Zeker na de stevige woorden dat een boycot zoals vorig jaar van Frankfurt nooit meer voor zou mogen komen.
Minteh is voor dat bedrag gekocht door een PL topclub. Dan krijg je al snel die waarde toegekend, zeker nu hij zijn talent op hoger niveau laat zien.
Goldman Saks moet je zien als een lening. Vervelende is dat er sprake is van een oplopende rente omdat het nieuwe stadion niet is doorgegaan. Daarom is Stadion opzoek naar herfinanciering van de schuld via een nieuwe lening. Als dat lukt zijn we van GS af.
Grond onder de Kuip is volgens mij altijd van de gemeente geweest waarvoor de club erfpacht betaalt.
Van die wedstrijd van zondag zal hij niet moe zijn. Eerst al korte pauze na de 0-2, extra rust na 37 minuten, dan weer kwartiertje spelen, de echte pauze, en dan nog 10 minuten tot de definitieve staking.
Scenario dinsdag - donderdag bedoelde ik.
Dit is gewoon conform reglementen. Binnen 72 uur uitspelen. Ajax krijgt nu extra kosten want moet vanalles afzeggen rondom de wedstrijd die wel met publiek zou worden gespeeld tegen Volendam. Dat is het enige waar ze boos over kunnen zijn.
Dat was ook conform afspraak. Clubs krijgen namelijk 5% van de Europese inkomsten van NLse deelnemers en daar staat tegenover dat deelnemers aan Europese wedstrijden een keer uitstel mogen aanvragen van een wedstrijd om optimaal voorbereid te zijn voor een Europese wedstrijd.
Dan gaan ze zeker strafpunten krijgen. Staan ze op degradatieplekken.
Straffen gebeurt door een andere afdeling. Hier gaat de aanklager Knvb mee aan de slag. Dat komt echt nog wel.
Hadden ze donderdag tegen Volendam kunnen spelen. Was schijnbaar gisterenmiddag al sprake van.
Ze hadden zich aan kunnen sluiten bij het voorstel van Feyenoord. Maar ja, zelfoverschatting is daar schering en inslag. Het protocol wedstrijd staken en uitspelen wordt nu gewoon gevolgd. Vooral vervelend voor ons en Volendam, maar die snavels moeten heel erg stil zitten nu ze geschoren worden.
Laat ze maar in beroep gaan. Totaal kansloos.
Daar mag de aanklager zich over buigen en een passende straf voor opleggen. Tot de winterstop geen supporters meer in de vakken waaruit de fakkels werden gegooid zou een goed begin zijn.
Je moet de regels aanpassen, anders kan je stoer doen, maar verlies je voor de rechter.
Strafpunten staat niet in de regels rondom staken. Kan misschien wel worden geëist door aanklager als straf voor alles wat er zondag is gebeurt met een doelbewuste sabotage van het voetbal.
Dat is een aparte kwestie. Gaat waarschijnlijk de aanklager mee aan de gang. Dit was zsm het sportieve deel regelen. Terecht, want in regels staat ook uitspelen binnen 72 uur.
Top 4 is bijna zekerheid EL Poulefase, want krachtsverschil is tegenwoordig zo groot dat één van de top vier bijna altijd de beker zal winnen.