BernardF

143

Laatste reacties

Rutger dekt ze nu al in, dat Bitello niet komt. Hij schrijft het toe aan het niet willen van Arne. Uit welke bron komt dit?
Blaauwkamp gelooft je niet. Ik ben ook ruim 60 jaar supporter van Feyenoord. De meesten hier kennen amper de geschiedenis van Feyenoord.
Ik lees reacties, dat Rutger vereerd wordt en Slot de grond ingetrapt. Bij geen één club in Nederland was het zo rustig rondom dan bij Feyenoord, totdat Rutger en zijn maten nodig vonden om zo’n verhaal de wereld in te gooien. Wat voor nut heeft zo’n bericht. Wat willen jullie daarmee bereiken. Onrust creëren? Logisch als je v.d.Belt heet en je leest dat ze je willen verhuren! Terwijl hijj koud een maand mee traint en speelt. Statement zegt mij niet veel. Eerst nadenken, voordat je iets neerschr...
Je bent zeker lid van de groep complottheorieën. Dwaze gedachte. Jouw taal spreekt duidelijk anti-Feyenoord.
De onderbouwing kan ik ook wel schrijven. Het gaat om het feit dat verondersteld wordt, dat zij door Feyenoord richting uitgang worden geduwd. Zelfs VI schrijft er niet over.
Haha. Een anti-Feyenoorder, die leuk wil zijn. In mijn tijd waren er nog geen barbies.
Rutger, ik heb een betere naam voor jouw website: Fabeltjeskrant 1908
Mijn vrouw zag net een foto van Rutger. Zij heeft mensenkennis. Ze zei, die wordt nooit volwassen.
Verhaal over Bitello klopt dus ook niet.
Hoor jij ook bij de Anti-Feyenoord club. Rutger gaan verdedigen. Ben jij advocaat van beroep?
Ben jij ook zo’n anti-Feyenoorder!
Hoor je Rutger. Je bent anti-Feyenoord volgens Arne Slot. Onruststoker!
Sorry hoor, maar ik lees nog nergens in Kicker en Bild Sport, dat Bayern München Geertruida op pole-position heeft.
Let maar op.
Wijze les durf ik pas te zeggen, wanneer Geertruida 1 september nog bij Feyenoord speelt. Bayern München wil Pavard verkopen, mits ze een opvolger in huis hebben. Je raadt het al. Straks alleen Nieuwkoop en Kasanwiro achter de hand. Kunnen ze weer een rechte verdediger zoeken. Ze laten te snel spelers lopen.
Slot krijgt voor het eerst te maken met een dure bank (o.a. Stengs, Zerrouki, Ueda) en op den duur ontevreden spelers. Als die Kroaat erbij komt nog bredere bank met een waarde van meer dan 30 milj. Als je dan nog punten verliest, dan ligt het aan Slot.
Is goed kerel
Zie eerdere opmerking over Telegraaf. Jullie lezen het artikel later dan ik las. Geeft niet, ga maar slapen want Rutger heeft geen nieuwtje. Hij wilde gewoon, dat iedereen om de haverklap op zijn site ging kijken. Goede truc. Hij had gisterenavond ook nog slecht nieuws. Maar dat kwam er ook niet.
Nu pas artikel aangepast. Telegraaf is sneller.
Dit was het nieuwtje. Huur met koopoptie
Aan de huurdeal zit een verplichte koopoptie vast volgens de Telegraaf.
Ná transferwindow gaat AD met TDK de window evalueren. Beiden zijn tevreden.
Herstel: dan zit je met zijn spelers opgescheept.