Chris92

113

Laatste reacties

Eindelijk een realistisch oordeel.
Kleine voorspelling; Trauner verkast naar het Besiktas van van Bronckhorst
Weet iemand of de selectie voor het trainingskamp al bekend is?
Waar ik meer op doel is, is hij evt al de vervanger van Wieffer?
Is er iemand die al iets kan roepen over de kwaliteiten van Nadje? Is het een tot op heden onontdekte parel of valt het wat tegen?
Candelaria wordt dus niet als optie gezien?
Heerlijk ook die tweebenigheid!
Bedankt, had het nieuwe artikel gemist.
Ongetwijfeld dat het al een keer voorbij is gekomen maar weet iemand wat wij overhouden aan de Zirkzee deal? Summerville was volgens mij 10/15% doorverkoop en 5% opleidingsvergoeding
Is er iemand die misschien meer kan vertellen over de kwaliteit en potentie van de (voor mij onbekende) jeugd die start en op de bank zit? Zoals Plug, Giersthove, Candelaria etc. Is dit Feyenoord 1 kwaliteit?
Misschien een hele gekke vraag.. maar waarom maken we geen gebruik van het feit dat we hem langer kunnen vastleggen dan 2026+1?
Helemaal mee eens, tussen de 15/20 miljoen vangen voor Paxiao, Sauer doorschuiven naar basis en een nieuw toptalent voor +-7 miljoen ophalen.
Laten we niet vergeten hoe Danilo is binnengekomen en zijn waarde heeft bewezen :) deze man man verrassen!
Ik krijg hier Sebaoui vibes van in de positieve zin van het woord!
Om vervuiling in de commentsectir tegen te gaan kan het misschien een optie zijn om een separate 'omgeving' op 1908 te maken waar men met elkaar de transfergeruchten en dergelijke kan doornemen? Ik vind het altijd wel wat hebben!
Precies dit. Feyenoord was in de tijd van Slot inderdaad oppermachtig, mede door het veor balbezit, maar qua entertainment vind ik het niet erg als er meer actie op het veld komt.
Volgens mij herhaalt mijn feedback de andere leden maar inderdaad veel vastlopers en ik heb in de app niet de mogelijkheid om te refreshen?
@Bombarda Mocht Priske het niet worden, ben je dan ook positief over de 2e kandidaat of is er voor jou een wezenlijk verschil in voorkeur?
Beseffen we ons allemaal welke stappen Feyenoord heeft gezet? De namen die (concreet) gevolgd worden worden steeds interessanter en brengen Feyenoord op een hoger plan. Namen als Hutchinson, Rodriguez, Potter, McKenna, Sahin, Bitello etc geven mij vertrouwen dat we de 'bord op schoot' scouting zijn ontstegen en ook de volgende stap durven zetten.
Vind je niet dat het eeuwige heen en weer geschuif dit haar ook al niet was?
Helemaal met je eens, maar qua personality (om alles maar op deze manier samen te vatten), zie ik toch ergens een match :)
Misschien is het wel eens eerder geopperd maar zou Gio geen rol van Technisch Directeur kunnen vervullen? Qua uitstraling meer dan goed, heeft kennis van voetbal en gezien zijn historie een groot netwerk..
Ben ik de enige die elk uur de pagina ververst uit pure nieuwsgierigheid naar updates, geruchten en It's Happenings 😅?