Darkfall

Darkfall

104

Laatste reacties

Prachtige prestatie. Helaas met weinig waarde door het vreemde promotiesysteem. Neem aan dat Feyenoord toch met de KNVB in gesprek gaat om te kijken of er toch mogelijkheden zijn om in te stromen in de voetbalpyramide, al is het in de Derde Divisie.
Neem aan dat DtK toch nog even gaat contacten in Zeist of er toch nog iets mogelijk is.
Leuk. Win je volgende week de dubbel, heb je er helemaal niks aan.
Waarom is er geen mogelijkheid om in te stromen in de Derde- of Vierde divisie?
Feyenoord heeft begaafde spelers. Het is allemaal zo braaf, belegen en voorspelbaar en gespeend van elke vorm van venijn en urgentie. Spelen liever vier keer achteruit dan een bal achter de verdediging van de tegenstander te leggen.
AZ loot ongekend vaak een amateurclub of eerste divisieclub.
Trolletje Grover moet ook weer over het artikel braken. Nu z'n holmaat Schuurspons nog en het feest is compleet.
Schuurspons zeurspons.
Dit artikel is geschreven door een boomer… computerspel.
Aha. Schuurspons is Misha de Waard. Interessant.
is dat zo?
eensch. supporters hebben overduidelijk moedwillig de wedstrijd gesaboteerd.
Twee opties: Dinsdag of woensdag overspelen zonder publiek (indien Volendam meewerkt). 0-3 eindstand. Geen optie: Opnieuw spelen (hahahaha). Begin november (is veel te ver weg).
Op zeker! :-D
Dat kan je toch niet serieus menen. Gaat toch niemand mee akkoord.
Dat kan alleen deze week. Anders pas in 2024, de rest van de speelkalender zit in 2023 vol met eredivisie-, europees- en interlandvoetbal.
Daar is baardneusje weer. altijd lachen met jou :D
Deze twee topwedstrijden hebben we zeker niet gewonnen. Maar ik denk wel dat ze bij Celtic en Ajax op hun top moeten spelen om ons te kunnen verslaan. Wat dat betreft zullen ze banger zijn voor ons dan wij voor hen.
Echt oersaai om op deze manier het hoofdtoernooi te spelen van de verschillende Europese competities. Na de 8 wedstrijden vallen er 8 teams af, en gaan er 24 ploegen door. Daarna wordt het pas interessant.
Heel interessant zo’n melding over de medische update van een speler van Jong Feyenoord Vrouwen…
Mooi reportage over/met Joszef Kiprich. Hij is de verpersoonlijking van de periode waarin ik voor eeuwig verliefd werd op Feyenoord. ook mooi om de legendarische wedstrijden weer te beleven, de oude Nederlandse stadions te zien, het fanatisme bij uitwedstrijden en een prachtig doch confronterend lege Kuip.
Dacht, gezien de kop, dat het een analyse was van onze komende tegenstander FC Utrecht
Een vierde keeper aantrekken omdat we een derde keeper aangetrokken hebben die te slecht is om als tweede keeper te fungeren. 😂 En al onze eigen jeugdkeepers zijn dus slechter en hebben minder ervaring dan deze 19-jarige keeper.
Ff noob -vraag hoor. Er wordt veel gerept over de nummer 6. 8 en 10-positie. Wat wordt er nou precies verwacht van Slot van spelers op die drie posities?