DiegoHuix

37

Laatste reacties

Hopen op een snelle 'here we go' zodat we door kunnen gaan met Mbabu of Assignon, de laatste heeft mijn voorkeur.
@FeyenoordTM wanneer kunnen we een update verwachten over Mbabu of Assignon?
Huur met verplichte koopoptie wellicht?
En, AZ stond gister met een paar minuten te gaan nog 1-2 achter, dus de kans is zeker aanwezig dat zij punten gaan laten liggen
Liet gisteren weer zien wat voor waarde hij met zich meebrengt, absoluut terecht en ontzettend blij om te horen voor dat extra jaartje Justin.
Laten we maar hopen dat het een goede scheids is, iemand al een opinie?
Laten we maar hopen dat de supporters toegelaten worden, want je merkt het verschil heel erg met wel of geen supporters ookal is Feyenoord alsnog super sterk zonder supporters
Laten we nu maar hopen dat na de wedstrijd er gaan hooligans de bus staan op te wachten...
In dit geval waren er helemaal geen supporters van Feyenoord in het stadion, aanduidend dat het alleen hun supporters zijn. Maar wees ff eerlijk, als je dit zelf inplant omdat je weet dat je eraf gaat, verdien je minimaal puntenvermindering.
Ongelofelijk triest, een nieuw dieptepunt is behaald en dit mag zeker niet geaccepteerd worden door de KNVB. Met dit extra bewijs voor het opzettelijk staken van de wedstrijd is puntenmindering en een directe winst het minimale geworden.
Plus, Feyenoord begon toen het definitied gestaakt werd in hun spel te komen en de dominantie te tonen. Als de wedstrijd doorgespeeld gaat worden, is het alleen maar in ons nadeel omdat Ajax dan hoogstwaarschijnlijk in een andere (misschien betere) vorm terecht komt.
Minimaal ook punten in mindering brengen voor wat die ´supporters´ erna hebben geflikt