DonJuan

105

Laatste reacties

Zul je zien dat hij ‘m nog maakt ook.. ‘t is hem gegund. Hard gewerkt maar volgende keer toch liever een rechtsbuiten op rechtsbuiten. T is wel heel matig aan de bal geweest zeg..
Bizar te noemen zelfs. En spreken van een geslaagde transferperiode.
Waarom zet je die gozer daar toch neer wat een armoe.
Wat is er gaande? Waar heb je dit nieuws vandaan?
Nieuwkoop rechtsbuiten is een grote grap. Succes tegen Roma ook. Misschien vd belt nog eens op 10 proberen ook..
Geef die gozer maar eens een paar wedstrijden de kans idd ipv vd belt.
Er zit nog wel een hoop tussen bashen en kritisch kijken naar een transferperiode. Je kunt toch niet met droge ogen zeggen dat we een goede periode hebben doorgemaakt omdat er 2 spelers aangebleven zijn die in het beginsel sowieso al niet van plan waren te vertrekken? Of als je voor 5,6 of 7 spelers concreet was en er geen een hebt weten vast te leggen en de enige renderende buitenspeler hebt laten gaan. Je bent er, niet veel, maar gewoon op achteruit gegaan als je t sec bekijkt. Ik wordt moe van s...
Ik noem de transfer van Rodriguez als 1 van de redenen waarom ik vind dat we kritisch mogen zijn. De rest ook gelezen? Ben benieuwd naar je kijk daarop.
Heeft geen transfer van de broodnodige creatieve linksbuiten opgeleverd dus vreemde vorm van prioriteiten stellen als je t mij vraagt, toch?
Deze jongens wilden zelf niet eens gaan, al had de kantine juf de telefoon opgenomen hadden ze gebleven. Vinden we dit al zo’n grote prestatie tegenwoordig?
Goede reactie! Kritisch evalueren maar niet doen alsof we nou een wereldprestatie hebben geleverd de afgelopen winter. If anything zijn we er slechter op geworden.
Met moeite? Die jongens hebben zelf aangegeven niet te willen gaan met het oog op het komende EK. Die had ik ook nog binnenboord gehouden.
Ik begrijp wat je zegt maar het is ook niet gek om soms kritisch te blijven en niet alles maar door de roze bril te blijven bekijken. Het is natuurlijk vreemd dat je als Slot zijnde een wedstrijd tegen twente start met nieuwkoop als rechtsbuiten en vd Belt op 10. En dat je met 1 steekbal na notabene een corner voor Feyenoord totaal open ligt. Dan vind ik persoonlijk ook discutabel dat een transfer niet haalbaar is wegens tijdgebrek maar er wel tijd is voor een tripje naar Doha. Los daarvan zijn we...
Aldus Simon O. stickfish van de bruine Rotterdammer
Dat haal ik uit artikelen van verschillende media dus nee. Niet persé nee. Fijn weekend.
Het ontbeert de club aan daadkracht. Ik vind het bijzonder dat er een deal uiteindelijk klapt omdat er ‘geen tijd is’. Het is een aanname maar het lijkt of DTK te veel ballen hoog te houden heeft en er gewoon een TD moet worden aangesteld die hier full time mee bezig gaat. Een cruciale fase om echt door te pakken nu, CL voor jaar 2 binnen handbereik, een te kloppen Roma op ‘t programma en de beker waar we zwaar favoriet zijn. Dat zou voor mij een moment zijn om echt te investeren en afstand te n...
Hoe zeer ik ook baal dat er geen enkele versterking is binnengekomen, ben ik wel blij dat dit verhaal niet doorgaat. Rook allemaal een beetje naar een paniekaankoop en de nummer zoveel op ‘t lijstje. Maar hoe kan te Kloese die Uruguayaan toch hebben laten gaan. Te druk met zijn bijbaantjes? Hebben we niet gewoon toch een TD nodig? Dit is wel een beetje de tijd om slagvaardig te zijn lijkt me, met CL in zicht een Roma in t vooruitzicht dat te kloppen lijkt investeren noodzaak om als club stappen te m...
Deze gozer gaat er nog heel veel maken voor ons! Ik zie t op de een of andere manier echt in m zitten.
Bullaude ja.. die hebben we ook nog. Benieuwd of we die ooit nog terug zien.
Laat de broer van Boulahrouz maar aanrukken!
Slot borreltje op
Jij geeft m nog een reactie van 2 A4 tjes hahaha
Was niks, is niks, wordt niks.