Eferdt

133

Laatste reacties

Het was leuk, maar Ajax heeft dan ook niet het gebruikelijke niveau. Dus focus op de rest vh seizoen om plaats 2 en de beker veilig te stellen. Vorige week nog een slechte pot tegen Volendam en voor beiden potjes geldt dat dat het om 3 punten gaat. Maar fijn de sfeer te zien.. Maar nog steeds wel veel onnauwkeurigheid gezien..
Timber zelf was erg slecht zeg. Bijna geen bal goed geraakt op een manier alsof hij het ook erg vond van het team, maar zelf gwn knetter slecht. De drive vh 2e en 2e jaar zijn we in het 3e jaar van onze trainer best wel kwijt, ook al hebben we wel aardig wat punten. Het is vervelend dat regelmatig het spel traag is en dan mogen we niet ondankbaar zijn omdat we wel 2e staan. Maar soms is het toch weer tenenkrommend, helaas.. Dat ga je merken op de tribunes qua drukte als het zo blijft.. Jammer
Wat zwak allemaal, volendam blijft gwn overeind door het lage tempo, timber erg slecht, mats matig, het tempo gwn te laag. 10 min. erbij helpt niet echt met deze instelling
In een compilatie miste hij veel.. Maar goed, is snel en mssn veel ruimte ter verbetering.
Er wordt wel geredeneerd vanuit angst, vertrekkende spelers is blijkbaar de maatstaf om naar andere spelers te kijken. Je moet vlgns mij kijken hoe je weer kampioen kunt worden, buitenspeler halen van hoger nivo. Dan wordt je spits ook vanzelf meer waard. Spelers willen wat in hun carrière door te vertrekken, maar Feyenoord wil ook wat hoop ik.. Was blij dat in de winterstop geen aankoop is gedaan. Het aanklampen vd manier van spelen is blijkbaar echt lastig. Er staat dan ook een gedegen team hé. Wat m...
Zerrouki oogt zo traag, dat idee heb ik soms ook bij Wieffer maar die scoort soms.. Gisteren was het ook wel weer billenknijpen zeg..
Jammer dat het slechte spel al best lang duurt, maar goed, 3pnt en verder..
Bijzonder dat na zo'n slechte pot tegen Twente, waarbij een groot deel vd selectie onder de ondergrens zakte er ook werd aangegeven dat er iets bij moest op de flanken. De strategie ontgaat me een beetje. Een mogelijk goede jonge speler is ok, als we maar wel 2e worden, cruciaal.. Twente pakte in de potjes tegen ons 4pnt en wij 1 hé.. Dus qua kwaliteit.. Die is nog niet heel hoog.. Maar ok, we hebben wel een vechtteam..
Niet te zuur doen, maar ook niet te enthousiastisch, Lopez kwam ook zo binnen.. Laat eerst maar eens zien hoe goed hij is. We hebben al aardig wat spelers die goed kunnen ballen hé..
Waarom doen we dit? Een jonge jongen van 20 in de winterstop uit maar liefst Uruguay gaat oor dit toch niets toevoegen. Die heeft over 3mnd pas echte woonruimte en voelt zich na 6 mnd pas wat lekkerder. Tenzij dit bedoeld is voor de langere toekomst het hij ons niet met het huidige niveau..
Maar, het was gwn keislordig toch? Het gwn overspelen aar elkaarlukte bijna niet. Twente heeft het goed gedaan thuis gewonnen en uit gelijk.. Maar goed dat ze al veel punten achterstaan.. Was echt slecht zeg. Je zal me 50euro hebben betaald.. Pff..
En ik dacht dat begin dit seizoen er gezegd werd dat dit Feyenoord verder is dan vorig seizoen op hetzelfde moment.. Alleen jammer dat de spelers niet zelf voetbalslimheid bezitten, of kwaliteit hebben. Je hebt echt betere kwaliteit spelers nodig, andere teams gaan ook gwn meer meters op het veld maken en dan heb je op dat vlak geen voorsprong meer en blijkt het niveau middelmatig. Onze spits wordt echt geen topscoorder, Luuk haalt hem nog wel In vrees ik..
Wauw, bij ons in het dorp spelen we 2e en 3e divisie.. Dat is toch niet slechter dan dit pff
Oei, waar zitten we naar te kijken, wat is Feyenoord slordig zeg.. Tjonge. En gimenez verliest zo snel z'n waarde en een leuke transfer.. Maar iedereen is slordig, hoe kan dat?
Als het een echte versterking is, prima, maar als ik terugdenk aan de pot tegen Lazio, er staat tegenwoordig echt wel wat op het veld hoor en nieuwe spelers mogen ook wel blij zijn met wat er al is. Graag gwn weer toewerken naar dat niveau obv de huidige spelers. En, ok, een echt goeie speler is altijd welkom, hoewel die weer woonruimte moet vinden en moet acclimatiseren.
Geertruida is helaas de laatste niet goed. Laat vaak steken vallen pff. Trainer is ook niet hetzelfde als vorig jaar.. Nou ja, als deze stand maar zo blijft..
Een persoonlijke coach voor is mssn nodig. Hij kan er veel meer uithalen na een snelle actie. Nadenken over de vervolgpas, maar dan moet je ook rust in je hoofd hebben. Daar heeft hij mi het meest last van, soms viel hij zonder aanleiding ineens om.. Kan een goede spaler worden, als dit onder controle komt.
Rome, we zijn dit seizoen immers beter dan vorig seizoen is weleens aangehaald, dus laat maar zien..
Ik denk ook dat de verdediging niet ok is. Celtic had net zoveel kansen als wij dus daar heb je het niet verloren. De onverzettelijkheid vd Spaanse Italiaanse ploegen mis ik in onze verdediging. Na een wedstrijd zeggen telkens verschillende spelers dat het ligt aan de gemiste kansen vd voorhoede. Maar gewoon de nul houden lukt ons bijna niet. Trauner is dit jaar minder en hancko ook, of ze hebben de neiging mee te willen aanvallen.ook mis ik soms het denkvermogen van spelers, als ze niet weten waar de ba...
Was geen drama, valt wel weer mee. Maar we hebben geen superspelers ofzo, maar sommige aanvallen zagen er goed uit. Maar hoe die speler zo vrij kan staan bij de 2e goal, tss. Met de strategie vh spel zit het meestal wel goed, maar de kwaliteit vd spelers is niet hoog. Zerrouki loopt alsof hij een marathon had gelopen aan het begin vd wedstrijd al. Domme overtreding die de penalty veroorzaakt. Uithuilen en weer verder. De glans is er wel een beetje vanaf. Vraag me ook af hoe intelligent de spelers zijn al...
We ballen lekker mee, maar het nivo is minder dan gisteren psv arsenal. Veel slordigheden wat ik gisteren minder zag. Heb wel het dat het kan vanavond..
Eens, ik vroeg meal af waarop de uitspraak in september gebaseerd was dat dit team al verder zou zijn. Het halen van punten werd regelmatig na de 90e minuut behaald. Dat zien we nu niet meer gebeuren..
Je mist verantwoordingsgevoel of eigenaarschap dit jaar. Iedereen doet zijn kunstje, de trainer zet zaken logisch neer en als het loopt kan het er fantastisch uitzien. Maar als het minder gaat zie ik niet snel een plan B. Tegen Rome vorig seizoen ook niet. Ook nu speelden we de bal twijfelend heen en weer. De speelwijze kan spelers er beter laten uitzien, maar kwalitatief goede speler die ergens voor staan, hebben we niet zo veel. Kokcu wilde echt kampioen worden en vrat dan ook het veld op. Bij Timber k...