FBresser

27

Laatste reacties

Volgens mij heeft het aantal zelf opgeleide spelers in cl hiermee te maken. Dat heb ik ergens in een van de andere artikelen gelezen. Volgens dat bericht moet je 5 spelers in de selectie hebben die je zelf hebt opgeleid . Of dat helemaal klopt weet ik niet .
Zoals vermeld “ onvoorstelbaar “ Dat kan niet greenwood of sinistera zijn Hele goede spelers maar niet onvoorstelbaar. @FTM kleine hint.
Op basis van filmpje erg jammer dat deze speler niet komt. We missen een nummer 8. Stengs is voetballend prima maar mist het gif voor deze positie en Timber is voorlopig nog niet goed genoeg voor welke positie dan ook . Maar wie weet.
Bedankt @FTM voor deze Squad depthe. Moet zeggen als Ivanusec volgende week tekent ziet het elftal er toch goed uit. De wedstrijd tegen PSV heeft aangetoond dat wij er nog niet helemaal klaar voor waren. Jammer want het was toch een prijs die er gewonnen kon worden. Zeer belangrijk dat we bij de bovenste twee eindigen in de competitie. Het zijn toch gewoon dezelfde 3 die om de prijzen meedoen. Kom op kameraden tijd om weer achter onze club te gaan staan en doen waar we goed in zijn . You never wal...
Zonder te oordelen valt het mij op dat veel mensen best negatief zijn over deze jongen. Fluminense staat in de Braziliaanse competitie 3e en ze spelen achtste finale in copa . Lijkt mij dat deze jongen op dit moment op hoger niveau speelt dan bijvoorbeeld de Nederlandse competitie. CL is ander verhaal. Wat ik wil zeggen dat deze jongen echt wel wat in huis heeft.
Geweldig filmpje over presentatie van Ueda. Fantastisch dat Ono dit gedaan heeft een van onze wat oudere helden. @ftm is het mogelijk om sommige mensen van dit podium te verwijderen. Helaas net als soms in het stadion zijn er een paar die je er liever niet bij wilt hebben.
@FTM bestaat er nu een kans, nadat Zerrouki graag wilt en zich tegen Twente keert, dat Feyenoord er nog voor terugkomt? Of gaan ze nu sowieso voor een alternatief?
Het wordt tijd dat Dilrosun en Timber hun basis plaats kwijtraken zijn wekelijks de zwakste schakels
Ben niet echt overtuigd van deze speler. Vind ook 10 miljoen belachelijk. 5 miljoen is al veel voor een speler die nog alles moet bewijzen. Hopelijk staan er ook andere spelers op het lijstje. @FTM heb jij nog een suggestie.
@FTM Ben nieuwsgierig naar die lcv waar jij het over had. Is dat cobbaut van Parma
Daar hebben we lang op gewacht. Eindelijk een top versterking. Goede aanwinst nu de rest nog
Helaas