FR_0183

FR_0183

3524

Laatste reacties

Extra jammer nu dat die Bakayoko afgelopen weekend niet z'n 2e gele kaart kreeg.
Zie mijn reactie op Treboog hierboven, voor de voornaamste reden van de afnemende sfeer in onze tempel.
Dat het publiek het liet afweten komt vooral door de bizarre toegangsprijzen. Nu zit het vol met niet-zingende en vroeg-vertrekkende nerdos.
Uitstekend verwoord.
Hij mist wel meer dan alleen wedstrijdritme.
Omdat Excelsior's belangrijkste en misschien ook wel beste speler nou net hun rechtsback (Horemans) is.
"Die overwinning tegen Atlético, dat is mogelijk hoor. Feyenoord in de eigen Kuip in een avondwedstrijd, dat is en blijft iets bijzonders. Tegen Celtic speelden ze goed en tegen Lazio nog veel beter. Dat niveau kunnen ze weer halen. Maar het zal allemaal beter moeten dan in de derby tegen Excelsior." Niet echt negatief, of wel? Eerder realistisch. Of moeten we met z'n alle vooraf al in een hosanna stemming zijn, volgens jou?
Als Trauner er, om welke reden dan ook, niet bij is of eraf moet... dan zie ik 100x liever Beelen op zijn plek en Lutsha rechtsback, dan Lutsha centraal met Nieuwkoop als back.
Heb je geen laptop?
Probeer rojadirecta.eu eens
Bij sommigen heb je zelfs na 13 goals in 12 potjes nog geen krediet. Die zijn denk Kazim, Pratto en Te Vrede alweer vergeten.
Ik ben bang dat hij op Gimenez doelde. Maar dat gaan we natuurlijk niet serieus nemen.
Laten staan.... ten koste van wie?
Daar onderschat je allereerst Beelen. Daar ga je binnen enkele seizoenen nog wel op terugkomen. Lamprou is meer dan prima als 3e doelman/trainingskeeper. Over Van Sas valt nog weinig te zeggen, kan zomaar een voltreffer blijken te zijn. Zerrouki presteert gewoon naar behoren. En dat je Wellenreuther zo tekort doet verbaast me zelfs. Houden we over: Vd Belt en Nieuwkoop. Eens, die helpen ons vooralsnog niks verder.
Ik vind misverstanden kenbaar maken toch echt wat anders dan continu herhalende kritiek. Daarnaast.... de spelers die op voorspraak van de technische staf kwamen presteren bijna stuk voor stuk.
Jij grijpt ook werkelijk elke kans aan om de "staf vs scouting" discussie te voeren hè ;-) Kostelijk, keep it up.
Dan schat jij die jongen helemaal verkeerd in. Die houd je niet scherp door hem te banken hoor. Dat werkt waarschijnlijk alleen maar averechts. Veel supporters zijn een beetje te verwend inmiddels, merk ik. Santi scoort even een paar potjes niet (nadat hij daarvoor als een raket ging) en gelijk mag hij naar de reservebank. Opportunisme.
Wel lekker naïef als je denkt dat klagen in de commentsectie van 1908.nl ook maar enigszins nut heeft of voor verandering gaat zorgen. Maar leef je vooral uit, je kunt maar niks beters te doen hebben ;-)
Iedereen hier wil het beste voor onze club. Maar wat dan het beste is, daar zijn de meningen over verdeeld. Jouw mening brengen als een waarheid, gaat mij ook wat te ver.
Ja, heeft Santi zo weinig krediet bij jou?
Doe maar: Frankrijk Denemarken Nederland Italië Zijn onze eigen jongens weer snel, en vooral veilig, thuis.