FreakyFrusciante

76

Laatste reacties

Mooi statement en een faire reactie.
Volgens mij had Slot het eerder over het lekken van dergelijke info door iemand binnen Feyenoord dan over het oppikken van een 1908 van deze ‘informatie’. Als een medium info krijgt en deze deelt lijkt het me onzinnig om dat hen te verwijten.
Hoe kom je hierbij? Is daar iets over bekend?
Hij is pas na drie gele kaarten geschorst. Kan dus gewoon mee met Zagreb.
Gelul.
Wat ben je voor een ziekelijk figuur joh. Ga lekker terug naar fr12.
Mooie formule dit. Ga ik toepassen voortaan. Kans op Idrissi = sevilla x Feyenoord : 800.000 + champions league - Nederlands, maar wel met klein accent = 97%. Die komt wel dan.
Dan moet Feyenoord dit gewoon niet doen.
Verplichte koopoptie zou wanbeleid zijn. Koopoptie is prima, want die licht je dan gewoon niet.
Ik denk dat laatste Damaschin. Feyenoord speelt totaal ander voetbal met buitenspelers die het veld breed houden en dan ruimte geven aan de back of de middenvelder aan de binnenkant. Ivanusec zal denk ik die middenvelder aan de binnenkant worden.
Hij was vorig jaar helemaal niet zwak. Bovendien komt een speler als Idrissi alleen tot zijn recht bij een club die voetballend de overhand heeft en veel balbezit. De grote clubs in grotere competities zijn geen optie voor een speler als hij, maar bij een burnley of een getafe komt hij dus niet tot zijn recht. Huursom kunnen we niet over oordelen, voor hetzelfde geld is het vijf ton.
Hij was de eerste seizoenshelft ook goed hoor en het seizoen ervoor was hij ook zeer goed.
Fr-fans is heel slecht, fr12 zitten alleen maar tokkies. 1908 plaatst soms geruchten wat vroeg waardoor supporters gefrustreerd zijn als het niet rond komt, maar geloof niet dat hij onwaarheden verspreidt.
Nee, Arne kwam hem toevallig tegen op Rotterdam Centraal bij de Starbucks.
Hoe denk je zo’n percentage te berekenen? Ik wil daar ook wel een sommetje voor namelijk 🥲
Almada kan Feyenoord nooit betalen. Alsjeblieft zeg.
Het zijn geen leugens maar blijkbaar achterhaalde berichten.
Psv shopt in een totaal anders segment. Feyenoord blijft nou eenmaal een club waar men nog altijd in spaarstand staat.
Toen de optie gold lag er een handelsverbod. Toen Feyenoord weer zaken mocht doen was de optie verlopen en vroeg Moskou 16 miljoen.
Haha zo, emmer azijn op duivel?
Als Feyenoord interesse had in Chavez zat hij hier al hoor.
Wat is er zo waardeloos aan Idrissi? Zie hem dit jaar eerder zijn vorm pakken en dan is het gewoon een behoorlijk goede speler. Speelt goed in de combinatie met de back en middenvelder aan zijn kant. Zie hem dit jaar meer goals maken. En als Ivanusec of Paixao het beter doen spelen die gewoon.
We worden ge k gemaakt door deze site he, niet door Feyenoord…
Dat zegt ook niet veel hoor. Hij meldt namelijk ook heel veel Feyenoordtransfers niet… heeft gewoon lijntjes met allerlei zaakwaarnemers.