Hul1908

36

Laatste reacties

Sugaqara? 🤔🤔
Hij speelde in Duitsland vrijwel altijd linksback. Is maar te bezien of hij centraal of rechts ook kan spelen.
Wat is buiten de gangbare tarieven? Wie bepaalt dat? Als het te laag is, snap ik het, maar dit klinkt als te hoog. Dat zou raar zijn.
Ik snap deze aanstelling ook niet echt. Hij werd overal belachelijk gemaakt omdat hij het zo slecht deed bij ADO. Op basis waarvan is hij de juiste man voor o21?
Ik heb een stuk ervan gezien, maar het is ook niet om aan te gluren. Er zit geen lijn in het spel, ze passen wanneer ze moeten schieten, ze schieten wanneer ze moeten passen, de gaan diep als ze in de bal moeten komen en visa versa. De coach is echt zeer slecht voor deze selectie. Ga eerst eens je verdediging op orde krijgen. Die dames kunnen allemaal voetballen, maar samenspel is echt dramatisch. Zet eens een echte trainer/coach voor de groep. Leer ze omschakelen, leer ze organiseren, leer ze ballen aan...
Besiktas is echt geen stap omhoog. Die competitie is de laatste jaren alleen maar omlaag gegaan. Ze betalen moeilijk, je moet in dat achterlijke land wonen met een dictator aan het hoofd. Je zou wel gek zijn als je daar heen gaat.
Vakantie is wel wat anders dan daar wonen en werken...
Hartman zou wel gek zijn als hij naar Burnley gaat terwijl hij CL kan spelen.
West Ham moet vooral verder kijken. Hartman gaat nooit naar west Ham. Hij gaat alleen voor een duidelijk stap omhoog en West Ham is dat niet.
Ivanusec komt deze week nog. Op de anderen moeten we nog even wachten ben ik bang.
Zo, die laatste goal. De ****** wat een streep.
De spelers zijn wel pas voor dit seizoen, hoe het boekhoudkundig valt maakt dan niet uit. Voor dit seizoen is er meer dan 10m uitgegeven
Ik zou Zakharyan en Ivanusec graag zien komen, maar het moet wel kunnen. Als we gewoonweg niet meer kunnen uitgeven dan houdt het op. Ik kan ook geen ferrari kopen als ik maar geld heb voor een bmw.
We kunnen ook hetzelfde doen als Ajax en 23 miljoen betalen voor een Bassy.... Wees blij dat er zorgvuldig met geld wordt omgegaan. Als Lazio teveel wil betalen voor een speler dan moeten ze dat doen, maar dat zegt niet dat wij dat moeten doen.
Wees blij dat ze niet met geld smijten zoals een zekere andere club die veel kan afschrijven op transfers
Szymanski? We hebben het over Feyenoord hier, niet over Fenerbahce
Beiden is nog beter
Heeft een geweldig rechterbeen. Lijkt me een prima versterking.
Voor een ton kunnen we al die spelers natuurlijk makkelijk halen....
Ik snap nog steeds niets van de constructie. We hebben toch een optie tot koop voor 10m? Wat is daar van waar dan?