JoeyW

7

Laatste reacties

Vind ik totaal niet vergelijkbaar. Bergneus is een rat die als boegbeeld van Feyenoord destijds overstapte naar 020. Til heeft gewoon voor zekerheid gekozen. Heeft voor mij in ieder geval een totaal andere lading.
Helemaal mee eens. Guus heeft dat jaar veel voor ons betekent. Hij heeft destijds voor zekerheid gekozen toen wij dat nog niet konden bieden, helaas. Vind hem zeker geen engnek en al helemaal niet in vergelijking met Bergneus.
Er is geregeld kritiek op het team, ook van mij, maar dit is een prachtige prestatie en het is de meiden van harte gegund!
Ligt niet aan de trainer. Verschil in kwaliteit is gewoon heel groot. Budget bij Twente en Ajax is tig keer hoger dan bij ons. Dan kun je niets meer dan dit verwachten.
Als Spurs geen Europees voetbal haalt en Slot gaat er alsnog heen dan spoort hij echt niet
Ik denk dat Te Kloese dit nooit zal doen, alleen al uit respect voor Arne. Het zorgt ook voor een onwerkbare situatie als Arne volgend jaar een aanbod krijgt van bijvoorbeeld Arsenal. Dan moet je hem niet tegen willen houden. Werken aan een win win situatie dat Arne een mooie stap kan maken en Feyenoord nog een flink aantal miljoenen kan krijgen.
Arne gaat echt niet overhaast richting Engeland. Hij doet alles weloverwogen dus een volgende stap in zijn carrière ook. Hij weet dat met nog een goed jaar bij Feyenoord, kampioenschap en goed voetbal in de Champions Leauge hij volgende jaar dan naar een echte topclub kan. Met alle respect, Tottenham is dat (nu) niet.
Jan Boskamp laten doen
Volledig mee eens. Natuurlijk als trainer is het nog niet veel maar op grond van zijn jarenlange verdienste voor onze club en zijn vele doelpunten verdiend hij veel meer respect.
Betwijfel of het werkt als hij hoofdtrainer wordt, liever met Pascal Janssen erboven, dan hou je dezelfde speelstijl.
Kan hij gelijk Haaland meenemen ;-)
Als je Obispo op de bank zet begrijp je er als trainer niets van. Zij is een echte Feyenoorder, gaat voorop in de strijd en heeft ook de kwaliteit ervoor. Onbegrijpelijk.
Het filmpje van dit interview even elke dag laten zien aan de spelers in de kleedkamer.....meneer is er zo van overtuigd dat ze het volgende week even gaan omdraaien.
Absoluut mijn favoriete speelster van de Feyenoord vrouwen. Speelt als een echte Feyenoorder, met volop inzet en passie. Onbegrijpelijk dat ze een tijdje niet in de basis stond. Kan de rest een voorbeeld aan nemen.
Dat is een enorme opluchting. Deze jongen is niet meer weg te denken uit onze defensie.
Topgozer! Zo lang mogelijk behouden. Als we 1e of 2e worden hem een top aanbieding doen en over 2 jaar voor de hoofdprijs verkopen. Al vraag ik me af of hij bij een andere club hetzelfde kan brengen. Speelt vanuit zijn hart.
Hancko en Luts als reserve aanvoerder
Ik denk dat Arne niets liever wil dan volgend jaar de champions leauge in met Feyenoord. Hij is hier voorlopig echt nog niet klaar.
Het was zeker niet Orrie's beste wedstrijd maar hij is onze onbetwiste leider en hij ziet het spelletje zo goed. En hij blijft gaan tot voorbij het gaatje. Enige kritiekpuntje vind ik dat hij bij vrije trappen, ook van de zijkant, teveel zelf wil scoren. Keepers weten dat inmiddels echt wel.
Bizar dat hij liever wacht op een club waar hij zich nauwelijks kan ontwikkelen en dus puur voor geld kiest. Bij ons zeker van speeltijd, goede ontwikkeling en kans op oranje op termijn. Graag of niet en anders lekker weg blijven….